Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy młodo i atrakcyjnie wyglądająca 37latka

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyno po co zakladasz tutaj taki watek i dajesz pozywke pryszczatym i zakompleksionym gimbom (dla ktorych 30 latka to stara babacia). Miej swoje zdanie i rob jak ci sie podoba. Dawna kafe juz sie skonczyla, nie licz na rady czy ciekawe komentarze. Pozdrawiam

Gość gość
Marysia to kolejna debilka, znalazł się adwokat

Gość gość
Obawiam się, że taka 37-latka miałaby kłopot, żeby znaleźć 37-latka...

Gość gość
To nie zadna 19 latka tylko zwykly,zakomplesiony prawik :)

Gość gość
Marysia to kolejny p******y prawik pelno tu takich

Gość gość
Ależ się ten wątek rozwinął w czasie mojej nieobecności :) gość wczoraj - no właśnie widzę, że to nie to, co było z 6 lat temu, gdy tu zaglądałam :)

Gość gość
Autorko masz szanse tylko nie zdradzaj ile masz lat na pierwszej randce :) A komentarzami zazdrosnych małolat nie przejmuj się , anonimowe kafe daje pole do popisu chamstwa.

Gość gość sylwia
Czytam ten temat i napiszę jedynie tyle ze też mam 37 lat dokładnie jutro i bulwersuje mnie ze oglądają sie za mną chłopcy z przedziału wiekowego 20-30.Dla mnie to gowniarze i nie wyobrazam sobie z takim 10 młodszym no.związku.

Gość gość
gość sylwia dziś Przecież Ty mężatką jesteś to o jakim zwiazku mówisz? Kochanka szukasz?

Gość gość sylwia
Nie łap mnie za słowka!nikogo nie szukam zwłaszcza tfu "kochanka"pise to jedynie dlatego ze gdzie nie pojdę (głównie praca)tam podwalają sie do mnie gowniarze bo nyslą ze jestem w ich wieku .Jak potem mowie im dosadnie ze mają sobie nie robic nadziei bo jestem zajeta to jeszcze liczą ze dla nich zmienie swoje zycie .Koszmar .

Gość gość sylwia
..i dodam tylko tyle ze pracowałam juz w 10 roznych miejscach pracy i wszędzie mam ten sam problem ..ja nie wiem coś ze mną nie tak czy co ?.A moze mam sie na siłe postarzać zeby małolaci nie zwracali na mnie uwagi?Nie wiem ..wiem jedno ze mam juz tego po dziurki w nosieStrasznie mnie to irytuje bo juz nie jestem jakimś podlotkuem ani małolatą i mam wazniejsze sprawy na głowie nuz dziecinne zagrywki.Chcę pracoac na dzieci ale nijak sie da z takimi.Juz 5 razy conajmniej miałam ten problem..

Gość gość
gość sylwia dziś wiele atrakcyjnych mężatek jest podrywanych przez młodszych kolegów z pracy i tez nie wyobrażają siebie z nimi zwiazku bo są mężatkami , ba one nawet nie wyobrażają sobie zwiazku ze starszym . A ty mimo ,ze mężatka dopuszczasz związek ze starszym, tak wynika z tego co piszesz.

Gość gość sylwia
Gdzie napisałam że dopuszczam skoro jasno piszę ze wykrzykuję im to nawet w twarz że jestem zajęta zeby dotarło..bo sami proponują mi zwiazki wiedząc jak. jest.Raz nawet miałam taką akcje ze kolezanka mnie zabierała do auta z pracy ,autem kierował jej chłopak ktory sobie cos na moj temat uroił...nie wiem na jakiej podstawie.Wiedział ze jestem mezatka i ze mam dzieci a mimo to snuł sobie plany .Raz mnie odwozili. .ale w poł drogi mowie ze z przeciwka maz jedzie to sie przesiade na co ten zareagował...idiotycznym pytaniem "co on tu robi"i jeszcze oburzony ze sie do meza przesiadam..pozniej jeszcze też miał czelnosc mi napisać na fb.w wiadomisci ze takiej zony jak ja to by chciał .Rany skąd sie to bierze?

Gość gość sylwia
Potem jeszcze z trzema innymi podobne akcje były.Ja nie dopuszczam to oni myslą ze kobiete mozna nagiąc tak jak oni chcą i ze mają prawo wpieprzać sie w czyjeś życie.. a to jest irytujące tak jakby człowiek nie miał dość swoich problemow.Oni nawet potrafią w chamski sposob zapytac po co obrączkę noszę.

Gość gość
gość sylwia dziś Co ma do rzeczy zdanie mężatki , co lubi a co nie? Autorka jest wolna.

Gość gość sylwia
Piszę oczywiscie cały czas o przedziale wiekowym 20-30 bo ze starszymi to nie mam problemu.Starsi rozumieją ze praca to praca dzieci to dzieci a zajęta to zajęta .Zresztą nigdy za mną zaden starszy nie latał.oprocz jednego rownolatka z podstawowki ktory zachowuje sie tak jakby mu kto zabawke odebrał choc nigdy nic mnie z nim nie łączyło.Az sie boje odzywac do facetow zeby sobie cos znowu ktory nie uroił i nie robił planow.

Gość gość sylwia
9.16 ja nie piszę o tym co lubię tylko o tym ze mam z tymi małolatami spory problem.Wypowiadam sie mo jestem z tego samego wieku co autorka i mowie ze wpisnia mnie totalnie jak zarywają do mnie gowniarze .Ja sie gowniarą ani nie czuję ani nie jestem a oni traktują mnie jak swoją koleżankę.Rozwalanie to.Oni nawet nie biorą pod uwagę tego że jestem zajęta.Zabrałam głos bo dziewczyny-małolaty ocenuają nas jako stare prochno tak?to niech powiedzą tym gowniarzom zeby przestali oglądac sie za starszymi bo my jestesmy juz powazne kobiety a nie jakieś tam podlotki i to jest irytujące takie akcje.

Gość gość sylwia
Dodam ze pisze to jedynie przez pryzmat swojego wieki a to ze wyglądam na duzo mniej to ich nie powinno obchodzic zwłaszcza ze sobie nue zyczę tego.

Gość gość
gość sylwia dziś Zrozum ,ze nikogo nie interesuje zdanie zamężnej kobiety w temacie zwiazku czy to ze starszym czy młodszym bo jakiekolwiek wyobrażanie sobie zwiazku po za swoim małżeńskim jest nie na miejscu. Tak samo nikogo nie interesuje zdanie zakonnicy czy woli starszych czy młodszych, bo zakonnica nawet nigdy by tak nie rozważała.

Gość gość
Moja ciotka w tym wieku (37 lat) szukała gościa w swoim wieku lub trochę młodszego ale dała sobie w końcu spokój bo zdała sobie sprawę że nawet najlepszy makijaż i strój nie pomoże i w końcu znalazła sobie faceta ok.50 letniego (wdowiec)

Gość gość
Uuu to marnie musiało być z tą ciotką. 13 lat starszy bleeeeeee

Gość gośćonapo40
A ja nie szukałam i mam chłopaka o 20 lat młodszego.

Gość gość
Moim zdaniem masz szansę, mam w otoczeniu małżeństwo, gdzie ona jest starsza o 10 lat. Młodszy mężczyzna motywuje do nieustającego dbania o siebie :) Ale nie ukrywaj wieku -absolutnie.

Gość gość sylwia
9.26 no właśnie to im to wytłumacz ze to jest nie na miejscu!! Mi tego mowic nie musisz bo ja o tym doskonale wiem ..jestem wierząca..a przedewszystkim jestem matką!.

Gość gość
Ale o co ta zadyma? Jak kobitka pod 40kę znajdzie młodszego, który ją zechce to niech się pukają na zdrowie a jak nie znajdzie to jej problem. Co najwyżej sobie na forum ponarzeka, jacy to ci faceci są be :D

Gość gość sylwia
9.26 i gdzie pisze ze cos wolę czy nie wolę?pisze jedynie ze przeszkadza mi takie traktowanie mnie przez chłystkow jako ich równolatkę czy przyszłą żonę (padały takie sugestie w moim kierunku z ich ust)co jest nie na miejscu tbardziej ze juz jestem mezatką!!Dlaczego usilnie przekrecasz sens moich słów?.

Gość gość sylwia
10.15 pogięło cię??

Gość gość
Nie, nie pogięło. Mi osobiście wisi kto z kim i z jakiego powodu. Nie mam z tym żadnego problemu. Sam mam swoje preferencje ale latają mi takowe u innych. Tak na marginesie to tak samo kiepsko wygląda para gdzie ona jest starsza, jak i ta gdzie on.

Gość gość sylwia
A ja nie piszę o tym jak taka para wygląda tylko o tym ze mnie to razi..ja bym nie chciała nikomu matkować mam dorosłego syna i to mi wystarczy..zle bym sie czuła z 10 lat młodszym...nawet gdybym była wolna to nigdy bym sie nie zdecydowała na coś takiego.

Gość gość
A to już twoje zdanie i dobrze że je masz. Tylko po co cała ta batalia? Jak mawia mój kolega Jeden lubi śledzie, drugi jak mu z mordy jedzie a najważniejsze żebyśmy zdrowi byli.