Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy młodo i atrakcyjnie wyglądająca 37latka

Polecane posty

Gość Tayloer
dziewczyna juz chyba poszła kobieta nienawidząca wszystkich młodszych i majacych wieksze branie dziewczyn......

Gość gość
Jest takie powiedzenie: "mądrzejszy zawsze ustępuje głupszym", wiec pokażcie kto z was jest mądry i umie pierwszy przestać kontynuować bezsensowny spór.

Gość gość
Mądrze mówi? Jak już to pisze. Co mądrego jest w pisaniu, że związek starszej kobiety i młodszego o kilka lat mężczyzny, to zboczenie/pedofilia? Co mądrego jest w tym zdaniu ''Jak sobie wyobrażę taką starą....waginę ponad 30 letnią....To nie etyczne.''? I tylko jej mama się SZANUJE, bo sypia z jej ojcem, swoim mężem. Idźcie wy się lepiej przewietrzyć, ładna pogoda jest, skorzystajcie.

Gość Facet starszy od twojej mamy
Oj tam, jeszcze tylko3 lata i autorka już nie będzie tak młodo wyglądać ani nie będzie taka atrakcyjna. Bo głupia to chyba zostanie:P

Gość gość
Julka ty uważaj bo pęknie ci koszulka z tego samo zachwytu nad sobą :D Kobiety mają prawo być z kim chcą, tak samo jak i mężczyźni. I dziecko, nie tobie to oceniać. Dorośniesz zrozumiesz. Zamiast zastanawiać się nad wyglądem waginy starszej kobiety weź się za naukę. Nie jesteś mężczyzną, nie wiesz co podnieca mężczyzn. Poziom twojej wypowiedzi nie równa się twemu wyobrażeniu o sobie :D Nie oceniaj innych tylko patrz na siebie.Miłego popołudnia wśród znajomych - proponuję bez telefonu i internetu.

Gość gość
pani ma najwyrazniej nadal spine a dziewczyna juz dawno wyszla na dwor z kolezankami :) teraz widac kto jest głupi i kto ma prawdziwe kompleksy, niech pani się pójdzie przewitrzyc

Gość gość
kobieta która się bulwersuje chyba nie umie czytać i nie dozytała jak Julka pisała że nie ocenia nikogo i nikomu nie zabrania ze sobą byc...żenada, taki poziom osób po 30-stce w nasyzm kraju ze nastolatki o głowę intelietniejsze.

Gość gośćMarysia
Autorka ma te 30 parę lat, a nawet nie umie ustąpić. To nie jest trudna sztuka, warto się nauczyć, bo bardzo przydaje się w życiu, w pracy, wszędzie.

Gość gość
ha ha, sama sobie odpisujesz :):):) ?

Gość gość
Julka pisała że nie ocenia nikogo VVV Nie oceniała? Ja zupełnie inaczej to widzę. Cyt.'Poza tym jak dla mnie to obrzydliwe są pary, w których kobiety są starsze od swoich mężczyzn''-stwierdzenie, opinia, jej zdanie, nazwijcie to jak chcecie, ale to jest właśnie OCENIANIE.

Gość gość
ale wy kobiety jesteście głupie to jest właśnie powód dla którego jeszcze setki lat będziecie pod naszym butem :) kobiety głupie jak kury na podwórku :classic_cool:

Gość gość
gość dziś pani ma najwyrazniej nadal spine a dziewczyna juz dawno wyszla na dwor z kolezankami usmiech.gif teraz widac kto jest głupi i kto ma prawdziwe kompleksy, niech pani się pójdzie przewitrz V julka i tak widac ze to Ty, juz nie rob z siebie takiej madrej, bo daleko Ci do tego

Gość gośćMarysia
julka i tak widac ze to Ty, juz nie rob z siebie takiej madrej, bo daleko Ci do tego X Pani to chyba lubi się kłócić jak widać...

Gość gość
hehe, co za zyeb uważa 37 latków za 'starsze osoby' :D To jest cyrk. Ta dziunia co pisze o starej pochwie swojej matki musi mieć nie więcej jak 16 lat.

Gość gość
gość dziś Weź nie gadaj. Gdyby były tak głupie jak kury to wiesz jakie byłoby to podwórko obsrane?

Gość gość
Tam gdzie są kobiety jest nasrane jak na podwórku wśród kur :classic_cool: Byłem na studiach z samymi kobietami i to był koszmar mojego życia, dlatego uważam je za głupie peezdozwierzaki.

Gość gość
Z drugiej strony, kto zadaje takie pytania na forum, gdzie 99% użytkowników stanowi opóźniona w rozwoju gimbaza albo podstarzałe prawiki :O

Gość gość
Pani to chyba lubi się kłócić jak widać... XXX PAN, nie lubi się kłócić, ale denerwuje go, kiedy DZIECKO, wypowiada się o tym, co lubią dojrzali mezczyźni, w wieku jej ojca. I kiedy to DZIECKO, twierdzi, że 37 letnia kobieta, to STARUSZKA i jej krocze jest obrzydliwe.

Gość gośćMarysia
15:56 To nie przebywaj z kobietami, lepiej dla nich i dla ciebie. Co robisz na babskim forum w takim razie?

Gość gość
Odpowiadam, na pytania Autorki. Skoro uważasz, ze mężczyźni nie moga się tutaj wypowiadać, to DZIECI tym bardziej.

Gość gość
Marysia -> spadaj głupia dziffko, to nie forume dla peezdozwierzaków tylko 😠

Gość gośćMarysia
Już widzę, że nawet patologia z wykopu czy innego szajsu zawitała i zaczynają się wyzwiska po staremu. eh ludzie

Gość gość
no no, ciekawe, ze 19 latka wie lepiej jakie kobiety podobaja sie 26 czy 29 letnim mezczyznom :)

Gość gość
Serio, ona ma 19 lat i jest taka głupia ? To ta od starej 37 letniej matki ? Swoją drogą mamuśka wcześnie zaczęła :D Ja mam 34 i pięcioleniego syna. I nie, moja pochwa nie murszeje, ja się nie rozpadam, mam się świetnie. Za dwa lata planuję drugie.

Gość gość
A do emertytury zostało mi jakieś 33 lata :D Czyli tyle ile do tej pory przeżyłam. To tak a propos starych ludzi po 30tce.

Gość gość
Ta kretynka sama za 11 lat (zleci, oj zleci) sama dobiegnie 30tki i ciekawe jak wtedy będzie się wyrażała o swojej c***e. Debilka patentowana :O

Gość gość
Dla 20 latków ludzie po 30 mogą być starzy, sama w tym wieku podobnie myślałam i nie ma o co się bulwersować. Idiotą trzeba być, żeby kłócić się z dzieciorami na jakimś podrzędnym forum.

Gość gość
To chyba dla jakichś debili 20 latków 30 latkowie są starzy. Bez jaj, gdyby dziunia miała max 14 lat, to by to jeszcze można zrozumieć, ale to :O

Gość gość
Zresztą dobra, mogą być dla nich starzy, ale skąd taka pogarda, takie chamstwo ? :O Szok.

Gość gość
Dla większości 20 latków 30 latkowie plus są odbierani jako starzy.