Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy młodo i atrakcyjnie wyglądająca 37latka

Polecane posty

Gość gość
gość sylwia dziś Czytam ten temat i napiszę jedynie tyle ze też mam 37 lat dokładnie jutro i bulwersuje mnie ze oglądają sie za mną chłopcy z przedziału wiekowego 20-30.Dla mnie to gowniarze i nie wyobrazam sobie z takim 10 młodszym no.związku. X A mnie bulwersuje, ze mężatką wyobraża sobie związek z jakimkolwiek mężczyzna oprócz męża. Sama piszesz ,ze wolisz starszych. Zanim zaczniesz myśleć czy młodszy czy starszy najpierw rozwiedz się.

Gość gość sylwia
Gdzie napisałam ze wyobrażam sobie związek z kimkolwiek ?no gdzie??Umiesz czytać to czytaj uwaznie!To oni wymagają zebym sie rozwiadła bo gowniarze chcą ze mną wchodzic w zwiazki..czasem muszę naprawdę ostro reagować zeby do nich dotarło ze nie mam na to ochoty!! Po co mam sie rozwodzic..?ja chce jedynie tego zeby dali mi spokoj i nie snuli sobie planow z moim udziałem.Naucz sie czytać!

Gość gość sylwia
Gdzie piszę ze wolę starszych??gdzie piszę ze chcę kogokolwiek??gdzie??!!!Ja tylko chcę moc normalnie zyć i pracować nic więcej!!

Gość gość sylwia
I juz nawet nie wspomne o tym ze to moj mąz mnie zdradza na prawo i lewo do tego stopnia ze zrobił dziecko dwa kroki od domu szmacie ktora od zawsze rozwala moje małzenstwo.

Gość gość sylwia
Ps.a juz najbardziej i najczesciej irytuje mnie to ze traktują mnie jak swoją kolezankę.Ile ja mam lat ile mają oni?nie toleruję czegos takiego .Nawet nie powinni sie zwracac do mnie po imieniu od tego trzeba zacząć a nie to Boze pozwalają sobie jescze na durne amory..w dodatku w pracy!

Gość gość
gość sylwia Ty lubisz k*****arzy, damskich bokserów a inne młodszych. W czym problem?

Gość gość
Trzydziestoletni chłopiec, a stara trzydziestosiedmiolatka. Qrwa, patrzę, a to przechodzi ludzkie pojęcie :D Sylwunia, wypyerdalaj stąd, nikogo nie obchodzą twoje problemy z doopy. Won do kuchni, bigos przemieszaj bo przypalisz i stary znowu będzie morde darł.

Gość gość sylwia
Czemu piszes do mnie o nich w liczbie mnogiej?? moj mi obiecywał złote gory..prze pierwsze 2 lata było ok.Ludzie sie zmieniają..i to najczesciej pod wpływem kochanek sie zmieniają..stają sie agresywni bo nagle zona uwiera albo wymaga zeby dołozył sie do wyżywienia dzieci.Powody sa rozne czasem ktos wpada w nalog taki czy inny ..nie przewidzisz z góry jak będzię!.Ja nigdy nie zdradziłam i nie zdradzę mimo iz on zasłuzył na taką spod rynsztoka a nie na mnie.

Gość gość sylwia
Jeszcze nigdy niczego nie przypaliłam i nigdy o moją kuchnię mordy nie darł bo on jesc nie lubi ,nie uwaza ze to jest wazne.Gotuję doskonale i on zjada wszystko bo w domu rodzinnym takich rarytasow jak ja potrafie wyczarowac to nigdy nie miał.!Jego mama nawet raz w zyciu nie ugotowała bigosu o reszcze potraw nie wspomnę..wiec dla niego moja kuchnia to abstrakca.Morde drze o to ze powycieram podłogi albo o to ze sprzątam..albo o to że za długo pod prysznicem siedzę bo za dużo wody ciepłej zurzywam albo o to ze każę mu uzupełnic lodowkę czy dac do prania swoje cuchnące skarpetki a nie wietrzyć je.Głownie to jest agresywny z tych powodow jak zwracam mu uwagę i dlatego ze kochanka go podburza ora jeszcze to ze wpadł w gowno zwane lekomania. I nie tylko to.

Gość gość
Tadeusz K sam w*********j!

Gość gość sylwia
Zużywa miało być.I to ja go temperuję a nie on mnie ..

Gość gość
gość sylwia dziś Czemu piszes do mnie o nich w liczbie mnogiej?? moj mi obiecywał złote gory..prze pierwsze 2 lata było ok.Ludzie sie zmieniają..i to najczesciej pod wpływem kochanek sie zmieniają..stają sie agresywni bo nagle zona uwiera albo wymaga zeby dołozył sie do wyżywienia dzieci.Powody sa rozne czasem ktos wpada w nalog taki czy inny X Twoj mąż zostawił Cię w ciąży przed ślubem, chciał abyś dziecko usunęła, zdradził Cię,przywalil z pięści w brzuch. Wyszlas za niego za mąż jak już dziecko było rok na świecie. X ..nie przewidzisz z góry jak będzię!. X Przecież dobrze wiedziałaś jaki on jest przed ślubem, moze za mało Ci cyrku przed ślubem odstawił. X Ja nigdy nie zdradziłam i nie zdradzę mimo iz on zasłuzył na taką spod rynsztoka a nie na mnie. X A mimo tego Ty wyszłaś za niego za mąż.

Gość gość sylwia
11.21. No i co z tego?..błagał płakał klękał na kolana szantażował..obiecywał złote gory .Uwierzyłam bo jestem ufna i nigdy bym nikomu zadnego swinstwa nie zrobiła a druga sprawa ze skleiłam rodzine dla dziecka..inna inszosc ze dopiero po slubie zaczeły wychodzic jego kłamstwa i k******a.Bedziesz mi teraz wypominac ze wyszłam za człowieka z ktory od poczatku obiecywał mi slub i ktory był moim pierwszym??przynajmniej pierwszym i jedynym i przynajmniej sie nie skuwiłam jak wiekszosc moich kolezanek...o czym nawet nikt nie wie bo zaden facet ich nie zostawił dla innej 4dni przed slubem...mimo iz brały slub nie z pierwszym z ktorym były.

Gość gość
One przynajmiej sa szczęśliwymi mężatką a Ty? Z całą wiedzą jaką posiadalas przed ślubem na jego temat dałaś się namówić na slub z psychicznie chorym degeneratem bo jesteś ufna i nikomu krzywdy byś nie zrobiła ale koleżanki koorfami nazywasz. ;)

Gość gość sylwia
A jak takie nazwać?..przebierały aż wybrały raz a dobrze?.Podkreslam ze ja to zrobiłam dla dziecka nie dla siebie!moje szczescie jest w tym wszystkim najmniej ważne.I nie wyzywam je ale rani mnie to jak ich nikt nie ocenia a mnie obsypuje sie epitetami od szmat i kooref tylko na tej podstawie ze mnie zostawił albo ze jest agresywny ,to jest chore i niesprawiedliwe.!

Gość gość
Jest chore i niesprawiedliwe ale nie daje Ci to prawa wyzywać innych bo stajesz się taką samą jak te osoby,które jadą po Tobie.

Gość gość
A kto ci to powiedział autorko? Odnoszę się do 1 wpisu. Żadna kobieta w tym wieku nie wygląda młodo tzn nie ma takiej skóry jak dziewczyny po 20stce, spójrz prawdzie w twarzy,masz już 40 lat, czas się nie cofa :):) a faceci głównie na to patrzą. Gladka Skóra , bez przebarwień, zmarszczek, sterczacy większy biust, lśniące włosy, zarozowiona skóra,ogólnie młodość a to że masz dziecinne rysy albo jestes filigranowa nie oznacza że jesteś atrakcyjna

Gość gość
Jesu ...A Sylwia znowu truje d**e.

Gość gość sylwia
11.52 a wyzywam kogoś??pisze jedynie o fakcie i niesprawiedliwosci.Jesli wyzywam to jedynie tą ktora jawnie zaglądała mojemu do majtek w mojej obecnisci i jawnie sie z nim muldała swinsko na forum całej sali z calusienką rodziną a od bardzo dawna sie z nim pieprzy i nic sobie z tego nie robi ze mamy ślub..rozpowiada o mnie straszne rzeczy i wymysla pseudo kochankow.

Gość gość
Gladka Skóra , bez przebarwień, zmarszczek, sterczacy większy biust, lśniące włosy, zarozowiona skóra,ogólnie młodość X Czyżby młode kobiety wszystkie były piękne? Pięknych jest może garstka, ładnych trochę, przeciętnych bardzo dużo i brzydkie też istnieją. Młodość to nie zawsze piękno a bywają bardzo piękne dojrzałe kobiety, ładniejsze od tych młodych przeciętnych i brzydkich.

Gość gość sylwia
11.53 to czemu młode gowniarze sie mną interesują i nie wierzą kiedy im mowie ze mam 37 (jutro)lat męża i dwoje dzieci.?czasem mam z nimi problem.

Gość gość
Christina Rene Hendricks, Natalie portman to dojrzałe kobiety czy one są brzydkie?

Gość gość
....przynajmniej sie nie skuwiłam jak wiekszosc moich kolezanek... X Koorwia to się koofy. Sama to napisałaś a teraz wypierasz się swoich słów. Nazwałaś je kofami tylko dlatego, że nie wyszły za mąż za pierwszego lepszego obiecywacza tylko mądrze wybrały kandydata na męża.

Gość gość
Ten topik robi się coraz ciekawszy :) gość dziś - wszyscy, których ostatnio spotkałam. W poprzedniej pracy, którą skończyłam, koleżanki myślały, że jestem rówieśniczką, facet z którym rozmawiałam (dostawca), po 30-tce mówił "jak będziesz w moim wieku, to..." - takie przypadki można mnożyć. Pewnie masz rację, że wyglądam inaczej, niż jako 20-latka, a stan mojej skóry jest gorszy, ale zmarszczki nie mam jeszcze ani jednej, a miewają je dwudziestolatki. Moje włosy zaś będą lśniły nawet, gdy posiwieją, bo bardzo o nie dbam. Nie demonizujcie tak mężczyzn, ich kobiety miewają i zmarszczki i lekko obwisłe biusty. Widzę, że potrafią to wybaczyć. Pytanie, jak zapatrują się na różnicę wieku w tę stronę. Autorka

Gość gość sylwia
12.20 no dokładnie mi też nikt nie wierzy ze mam tyle lat mało tego radzą mi zebym sie nie przyznawała do wieku i dzieci .Jeszcze inni mowią mi ze wyglądam na 20 i chcą widzieć dowód.Jak corke rodziłam to usłyszałam od starszej pani "o matko to juz dzieci rodzą dzieci "choć byłam 25+.

Gość gość
Gość sylwia - powinna pisać bajki, bo nawet zabawnie zmyślasz. A co do tematu - faceci szukają w kobietach urody, młodości, wdzięku, witalności. Żaden, oprócz jakichś desperatów, nie zwiąże się na poważnie z kobietą o parę lat starszą. Wystarczy napisać jedno - takich związków jest baaaaardzo niewiele i nie bierze się to znikąd.

Gość gość
14:32 A to ciekawe,bo moje dwie najlepsże koleżanki jeszcze ź liceum mają mężów o 3 lata młodszych. Kolei dwie jeszcze ze studiów -obydwie 4 lata młodszych (tak sie złożyły te liczby). Sąsiadów mam takich ,że on jest młodszy od lat. Moja sp ciotka była od sp wujka starsza od lat.... Trochę takie przykladowjest .więc nie demonizowalabym. Jak jest uczucie i porozumienie, a przede wszystkim obie strony chca z sobą być, to wiek tak do końca nie gra roli,jeśli jest zbliżony, a nie ze ona ma 20 a on 40. Albo odwrotnie.

Gość gość
* od to odpowiednio 7 i 6 lat. Głupi słownik w komórce.

Gość B21
Dokładnie tu nie chodzi o tą p********a cyferke przy rubryce wiek tylko o nic porozumienia i wiele innych bardzo istotnych rzeczy. Mam 21 lat i patrząc na większość komentarzy tutaj zastanawiam się kto jest bardziej ogarnięty. Nie chce się tu przechwalac co to nie ja ale ludzie ogarnijcie się trochę z tym co piszecie.

Gość gość
A to ciekawe,bo moje dwie najlepsże koleżanki jeszcze ź liceum mają mężów o 3 lata młodszych. Kolei dwie jeszcze ze studiów -obydwie 4 lata młodszych (tak sie złożyły te liczby). Sąsiadów mam takich ,że on jest młodszy od lat. Moja sp ciotka była od sp wujka starsza od lat.... Trochę takie przykladowjest .więc nie demonizowalabym. Jak jest uczucie i porozumienie, a przede wszystkim obie strony chca z sobą być, to wiek tak do końca nie gra roli,jeśli jest zbliżony, a nie ze ona ma 20 a on 40. Albo odwrotnie. x Sorry, ale zmyślasz aż się kurzy.