Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyciagam samych dziwnych mezczyzn? Pomocy.

Polecane posty

Gość gość

Czy cos ze mna nie tak? Jeden sie zakochal mimo to poslubil inna, mnie jeszcze przez jakis stalkowal, nawet po slubie. Drugi zakochal sie, mowil nawet o wpolnym mieszkaniu i po prostu przestal sie odzywac. A teraz po pol roku kiedy juz o nim zapomnialam, chce nagle kontaktu. Trzeci byl mial ciagle zmienne nastoje, obrazal sie o kazda glupote, chcial mnie kontrolowac i narzucal zbyt szybkie tempo. Wszystko musialo byc tak jak on chce. Nigdy nie wiedzialam w jakim nastroju go zastane. Dlaczego przyciagam dziwnych mezczyzn? Juz nie wiem, czy to cos jest we mnie nie tak? Pomocy...

Gość gość
faktycznie bo ja też jestem dziwny i do ciebie piszę

Gość gość
to spadaj! ostatnio przyczepił się do mnie znajomy mi z widzenia Pan Miecio , którego spotykam w śmietniku gdy wynoszę smieci , a on tam się nachyla przy kontenerze by się wyprykać

Gość gość
15:13 podszyw. A ja pytam powaznie, nie wiem czemu mam takiego pecha. :(

Gość gość
słabo obciągasz

Gość gość
nie uprawialam seksu z zadnym z nich

Gość gość
Ja tak mysle e masz za male wymagania,poprostu jestes za latwa ale w pozytywie,Musisz troche od zycia wymagac,czerpac,miec cos, a ty od nikogo nic nie potrzebujesz wiec tak cie traktoja,WYMAGAJ kaz sie cenic !

Gość gość
No ja mialam 2 takich facetow, ktorzy to rozmawiali o slubie a potem nagle znikali bez slowa. Jeden z nich calkiem zmienil sobie numer telefonu, a drugi oscentacyjnie wywalil mnie z kontaktow mimo iz wczesniej mowil, ze kocha. Tez sie zastanawiam co ze mna bylo nie tak.

Gość gość
mężczyżni , z którymi byłam nie chcieli wcale seksu. chcieli np. footjob , albo wąchac moje majtki, prosili mnie bym je rzadko prała i zmieniała. jeden błagał mnie bym na niego sikała. a ja akurat nie mogłam to odszedł

Gość gość
16:03 chyba masz racje powinnam sie troche bardziej cenic. Kiedy kogos lubie probuje akceptowac wszystkie wady tej osoby, brac ja jaka jest. Ale to do nikad nie prowadzi.

Gość gość
Teraz ten trzeci, o zmiennych nastrojach znow sie do mnie odezwal. Najpierw mnie sam usunal z facebooku i teraz pyta czemu to ja go usunela. Przedszkole po proprostu, ehhh....