Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkie wasze niepowodzenia, zaburzenia to wina waszych rodziców , a nie was

Polecane posty

Gość gość
Te "ameby "cie zdradziły 🖐️

Gość gość
Byłem katowany przez matke kilka lat poniżany wyzywany osmieszany gdy biła wychodziła z domu i usprawiedliwiała sie mówiąc że jestem nie dobrym gnojem i już nie może ze mną wytrzmać biła do krwi kablem b utem pasem traktowała to jak jakis rytuał jak by ją to podniecało jak by chciała sie wyżyć i miec ulge wyciągała powoli pasek patrząc na mnie manipulowała wmawiała że zasłuzyłem połóż sie zaczynała bić dotąd aż sie rozpłakałem biła tak często że czasami sprawdzałem co będzie jak nie będe płakał i co było ? biła dłużej mój płacz a raczej błaganie cieszyło ją. Własnie przez takie coś miałem wątpliwości czy Bóg istnieje czy nie za co to czemu nikt mnie nie uratuje. Ale skończyło sie któregoś dnia zabiłem matke i poszedłem do poprawczaka od razu traktowali mnie jak jakiegoś najwiekszego zbrodniarza a to był jedyny ratunek nikt nie chciał pomóc, odsiedziałem do 18 i wyszedłem żyje można powiedziec szczęsliwie jedynego co żałuje to to że nie potorturowałem jej tylko kilkoma uderzeniami zabiłem. Mit matki kochającej ponad wszystko możecie sobie w bajki włozyć. W zyciu nie widziałem żeby jakis ojciec katował tak dziecko tak manipulował tak sie pastwił wymyslał rózne tortury dla dziecka poniżał obrazał zero blokad. Przeprazam że bez znakow interpunkcyjnych i z błędami.

Gość gość
Skoro zawierzacie szarlatanerii, takiej jak terapeuci to nie dziw, że później wszędzie widzicie oszustów, ściemniaczy i spiski. Szczera i prostolinijna prawda jest taka, że założyłem te dwa tematy, o których pisałem i tylko w nich się wypowiadałem w dniu dzisiejszym. Koniec kropka. Wiem, że taka otwartość i szczerość przekazu jest nie do pojęcia dla kogoś kto jedzie na oszustwach, skoro aż takich spisków się upatrujecie to nie ja potrzebuję terapii. Jestem pragmatyczny i kalkuluję. Co zyskam na próbie oszukania kilku idiotek z anonimowego burdelu internetowego. No co? Zacznijcie w końcu używać własnych mózgów.

Gość gość
22:19 Jasne, bo nikt więcej na globie nie używa tego sformułowania. Prawdopodobnie ktoś mnie ciągle czyta i pisze podobnie do mnie w innych tematach, bo już nie raz ktoś mi wmawiał, że byłem w jakimś temacie, którego na oczy w życiu nie widziałem.

Gość gość
Autorze, przyznaj się, pisałeś wcześniej pod niebieskim nikiem? Jeśli jesteś tym kim myślę to nawet cię lubiłam, ale teraz napisałeś bzdurę. Psychologia to nauka poparta różnymi badaniami, a nie wymysł.

Gość gość
Uderz w stół.....

Gość gość
Który to nick?

Gość gość
Na "d" ;)

Gość gość
22:25 I w innych tematach ci się to zdarzało?No popatrz popatrz jak to się wszyscy uwzięli :D

Gość gość
22:29 Nigdy nie pisałem tutaj pod niebieskim nickiem, a dziś pierwsze co zrobiłem jak tu wszedłem to założyłem te dwa tematy, jeden o ciśnięciu z nauką w szkole, drugi ten. Tych, o których one mi piszą w życiu na oczy żem nie widział. Prawdopodobnie ktoś mnie ciągle czyta i zrzyna mój styl wypowiadania się, bo już nie pierwszy raz mam zonka, gdy ktoś mi wmawia, że ja jakiś temat założyłem, albo gdzieś pisałem. Na zdrowy rozum nie można pomyśleć, że skoro wyzywam je tutaj i jestem w stanie wyzwać je od czegokolwiek tylko ktoś tam je wyzywał w tamtych innych tematach( bo domyślam się, że tak było) no to po jaki fiuut mam ściemniać i wypierać się tego samego, napisanego rzekomo gdzieś indziej. No, ale jak widać bezmózgich kretynek nie sieją.

Gość gość
Na d? Aż tak dużo tu nie siedzę. Nie mam pojęcia kto on.tzn jaki nick.

Gość gość
22:33 Ale bo my wiemy czemu to robisz?Kto tam psychicznego zrozumie? 🖐️

Gość gość
No, ale pomyślcie chwilę głupie idiotki, jestem w stanie podpisać się pod wszystkim co ten ktoś gdzieś tam pisał. Oficjalnie deklaruję, że mogę napisać o was to samo, bo jestem na anonimowym forum i mam to w czterech literach, która treść będzie uznana za moją( sam jestem zwykłym anonimem ), znajdźcie jeden powód w swoich zidiociałych już doszczętnie mózgach, dla którego miałbym się wypierać czegoś co jestem w stanie sam napisać tutaj, czy gdziekolwiek indziej. Kasę za to dostanę?

Gość gość
22:37 A teraz sobie strzep i idź spać 🖐️

Gość gość
Ja napiszę tylko jedno - jeśli to ty ciągle tak wrzucasz na kobiety jak jakiś totalny psychol, dosłownie obwiniając je za każde zło to naprawdę daruj sobie, bo wychodzisz na totalną c/i/o/t/ę.

Gość gość
22:39 Nie da rady, Na widok takiej prostackiej, menelskiej tępoty, jak twoja to mam jak w banku, że przez tydzień mi nie stanie.

Gość gość
gość dziś Daj spokój to zwykłe idiotki które myślą że cie w*******y, Jak można być tak zj*****m . Kobiety idzcie popełnic samobójstwo niech ten swiat zmądrzeje

Gość gość
22:41 Nie wiem kto wyrzuca na te kobiety, ja nie raz zakładałem tematy o kobietach, ale teraz od wielu dni, w tym dzisiaj żadnego. No, ale wiem za to, że sformułowań typu c***a używają najbardziej patologiczne kobiety, mentalne dresiary z niżu. Kobieta z klasą nigdy tak nie powie, ani nie napisze. Z takimi kobietami to ja się nie przepycham słownie, tylko nie chcę mieć z nimi zwyczajnie nic wspólnego, bo to dla mnie bydło.

Gość gość
Facet bez klasy wymaga klasy od kobiety - przezabawne :D

Gość gość
cio/ta to normalne określenie. już tak nie przeżywaj. widocznie zabolało...

Gość gość
22:47 Kobiety na bezrobociu wymagają facetów z kasą i nikomu to nie przeszkadza.

W wiekszej mierze poniewaz troska o nas samych jest skazana na porazke, zbyt wiele rozproszen strazikow tego swiata, demonow, tego czegos, powiernikow ziemi, planeta ziemia, zlych. i niedobrych.

Gość gość
Omg znowu ten czubek od kobiecych wyzwisk.Troll impotent,którego żadna nie chce

Gość Majkel3213
gość dziś Kobieta bez niczego wymaga coś od faceta. Kasy samochodu itd. Nic dziwnego że każdy was traktuje jak d****** i żeby was troche wyciągnąc z kompleksów robi sie am idiotyczne programy takie jak top model inaczej jak zostac prostytutką . Wszystko co związane z kobietami to dawanie d**y puszcanie sie seks obciąganie za kase. to jedyne co potraficie robić :D Idź sie naćpaj głupia d***** bo cie to będzie boleć

Zlych , czy demonów tego swiata,? boicie się wieczni demonów.? :) hmm?

Gość gość
A co mają wymagania do potencjalnego partnera do wymagań względem anonimowego rozmówcy? Sam nie okazujesz szacunku, więc go nie wymagaj od innych, proste.

Gość gość
gość dziś OMG znów ta kboieta co nie lubi czytać prawdy o sobie i nie nawidzi męzczyzn bo nie ma powodzenia dlatego puszcza sie z kazdym

Gość gość
22:51 Masz rację. Baby to zło. Daj się przer***ać jakiemus gejowi.Od razu świat twój nabierze barw . Wazeliny nie zapomnij. :D 🖐️

Gość gość
22:48 Zapamiętaj sobie raz na zawsze pewną, bardzo ważną rzecz. Mam...to...W D***E