Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkie wasze niepowodzenia, zaburzenia to wina waszych rodziców , a nie was

Polecane posty

Gość gość
I co przegrańcu? Nie zaczniesz znowu pieprzyć o tym jakie to kobiety są złe? A może to, że tobie psychoterapia nie pomogła to też wina kobiet? :D

Gość gość
ty chyba nie wiesz jak działa serotonina. Można być szczęśliwym i mieć uczulenie na głupie p********ie :)

Gość gość
21:34 Co ja mam? Jak myślisz?

Gość gość
Gosc 21. 19 Czasami rzeczywiscie na niektore rzeczy moze byc za pozno. Inaczej. Mozna zalowac rzeczy,ktore mogly sie wydarzyc,a nie wydarzyly. Mialam tak,czasami mam dalej:). Tylko,ze cos sie zmienilo, nie patrze na to co stracilam czy tam moglam stracic,bo skad moge to wiedziec. Dla mnie wartoscia sama w sobie jest to,ze czuje sie ze soba ok i moge zupelnie inaczej zyc,funkcjonowac. Jedne drzwi sie zamylaja,otwieraja sie drugie:)

Gość gość
dużo problemów za które winisz rodziców? chęć wmawiania innym, że są do niczego i nic im nie pomoże? Kompleksy? Sam sobie odpowiedz.

Gość gość
21:38 Wiem doskonale jak działa i wyklucza pojazdy po anonimowym użytkowniku z kafe na podstawie wytworów wyobraźni. Agresja posunięta do tego stopnia świadczy o bardzo niskim poziomie serotoniny. "TY NIE WIESZ! Ty to, ty tamto" Tak się nie zachowuje człowiek z podniesionym poziomem sery. Taki człowiek miałby to gdzieś. Szkoda byłoby mu czasu na spór, który przecież wedle waszego definiowania jest bezproduktywny, skoro jestem tak beznadziejny. Jak widać mimo pieprzenia o terapii, rozwoju i innych banialukach w praktyce jest kiepsko.

Gość gość
21:39 Kolejne wymyślone oskarżenie, by uzasadnić późniejszy wylew inwektyw. Prawda jest taka, że staram się pomóc i uświadomić coś innym, zanim dojdzie do nieszczęścia i zmarnotrawią czas i kasę na coś co zadziałać nie ma prawa, oraz dać do myślenia, jak powinni zachowywać się, jako przyszli rodzice.

Gość gość
to się nie rozwijaj, możesz nawet cofnąć się w rozjowu. No tylko sam się zastanów, skoro nic nie możesz w życiu osiągnąc i jeszcze innym wmawiasz to samo to kim jesteś jak nie nieudacznikiem?

Gość gość
Dajcie spokój, to jest totalny, skrajny przegraniec. O swój brak powodzenia obwinia kobiety, a o swoje przegrane życie - rodziców. Nic dziwnego, że tak się frustruje na myśl o tym, że kobiety wolą samców alfa, on nawet samcem beta nie jest, tylko omegą albo jeszcze dalej.

Gość gość
Takie zastanawianie się co zrobić żeby być dobrym rodzicem i potem wprowadzenie tego w życie wymagałoby pracy nad sobą i zmiany sposobu myślenia, a niby to jest niemożliwe. Strzał w stopę z rakietnicy, autorze.

Gość gość
Nie rozumiesz autorze. Wraca, ale ja sobie inaczej z tym radze.

Gość gość
"Pani, wierz Pani w co chcesz. Nie musisz się na mnie wyżywać za to, że zanegowałem skuteczność twojej ostatniej deski ratunku, czyli szarlatańskich praktyk na poziomie wiejskich rytuałów magicznych. Ja wiem, że przeraża cię perspektywa, że ostatnia rzecz, która według ciebie ma pomóc ci w staniu się kimś więcej niż typową kafeteryjną panną, której rozrywką są tanie romanse, kluby i ciuszki, jest fejkiem, ale to naprawdę nie moja wina, że to nie działa. " Wierz mi Pan, potrzebna jest Panu terapia .

Jeszcze nikt nie wymyślił szkoły dla przyszłych rodziców, a prawda jest taka, że nie ma ludzi nieomylnych.

Gość gość
i nagle we wszystkich tematach o "złych" kobietach ucichło, haha, widać, że to ten sam typ to jakiś totalny przegraniec, niedojda życiowa i właśnie widać jakie szumowiny czytają męskie fora (które tak polecał) jego przykład tylko potwierdza to, że siedzą tam sami nieudacznicy, którzy o swoje przegraństwo obwiniają cały świat, tylko nie siebie :)

Gość gość
21:47 Widać, że na dyskotekach i w melinach nie uczą myślenia. Skoro jestem samcem omega, to jak mam winić siebie za porażki z kobietami, jeśli one wolą alfa. To są twoje słowa. Czy ty w ogóle myślisz kobieto, czy gnuśnienie i czekanie na faceta, który wszystko ci i za ciebie załatwi już wyżarło ci mózg całkowicie?

Gość gość
wy k****y

Gość gość
21:45 No raczej. Jeśli ma mnie to doprowadzić do tego, że będę szukał pretekstu do utarczek słownych na kafe i do pojazdu po kimś to po co mam się rozwijać? Już to mam, a jak widać twój rozwój doprowadził cię do tego stadium, które ja miałem bez wysiłku, od początku. :D

Gość gość
no ten to się nie rozmnoży...i dobrze.

Gość gość
21:57 Do poziomu by łżeć na kafeterii w celu zmylenia nic dla mnie nie znaczącej lafiryndy i ameby umysłowej na forum jeszcze nie doszedłem, więc z dobrego serca udzielę ci szczerej informacji, że za cholerę nie wiem o jakich tematach i jakich męskich forach pieprzysz, ale możemy przyjąć, że to ja założyłem wspomniane przez ciebie tematy, bo i tak to nieuniknione, wierzysz w co chcesz wierzyć, zaczepisz się o co chcesz się zaczepić, ale może cząstka ciebie pójdzie po rozum do głowy i zastanowi się co da mi oszukanie i wprowadzenie w błąd jakiegoś darmozjada z kafe. Nie zapierałbym się tych tematów, gdybym był ich autorem, bo fakt, że zakładałem czasem podobne, ale dziś nic takiego nie założyłem. Może, jak wytężysz swój mózg to pojmiesz, że tak jest.

Gość gość
To zdecydowanie on, ten sam dziwny sposób pisania. Dziwny facet 0.o

Gość gość
Ej czy tu nie pisze ten debil co w topiku "jak czytam co wypisuja faceci z kafe to odechciewa misie chłopaka mneza"? Te samo odwracanie kota ogonem,łapanie za słówka i czysta próba manipulacji?I ten sam styl wypowiedzi.

Gość gość
Dokladnie. Lepiej zerby skonczyla sie na,nim pokoleniowa sztafeta.

Gość gość
No toć właśnie piszę, że to on. A w sumie przypomina mi jednego niebieskiego, który już wcześniej wylewał pomyje na kobiety, ale teraz już całkowicie odpier/doliło mu z tej frustracji i robi to pod orange.

Gość gość
Hehe no rzeczywiście na tym drugim topiku cisza nagle hehe

Gość gość
22:09 a który to? Chyba nie ten od modeli? Albo ten od dziewic?

Gość gość
Debile totalni, nie pisałem dziś w żadnych tematach i nie zakładałem ŻADNYCH TEMATÓW o kobietach. Założyłem dwa tematy, jeden o ciśnięciu z ocenami, a drugi to ten. Po ch*j miałbym chcieć wprowadzić w błąd bandę umysłowych niedorozwojów z kafe? No co by mi z tego przyszło? Wytężcie mózgi chociaż na chwilę. Wyzywam was tutaj, a wypieram się jakichś tam wyzwisk z innych tematów. Wy w ogóle myślicie?

Gość gość
To trzeba,miec dopiero poziom frustracji...

Gość gość
Ojacie to on :D a niech mnie :D :D :D Hahahahaha ale kabaret :D :D

Gość gość
22:11 Tak, to prawda, teraz mi podskoczył poziom frustracji masakrycznie, bo wiedziałem, że istnieje tępota, ale posuniętej do tego stopnia nigdy nie widziałem, żeby dopatrywać się spisków i oszustw na anonimowym forum. Ciekawe czemu miałoby mi to służyć, na kasę to wymienię, że przechytrzyłem bandę umysłowych ameb, które mnie niespecjalnie obchodzą?

Gość gość
:D :D :D :D Hahahahhahahahaha