Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maxi cosi mura 4 plus opinie

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy.... Bardzo proszę o opinie na temat wózka maxi cosi mura 4 plus. Miał ktos? Warto go kupić? Jakie ma wady a jakie zalety? Będę wdzięczna za każda szczera opinie. Z gory serdecznie dziękuje.

Gość gość
Ja również przylaczam sie do prośby autorki postu i czekam na opinie...

Gość gość
Nikt nie ma mury 4??? :(

Gość gość
Jestem szczęśliwą posiadaczka Mury czterokołowej i dla dziecka jest to bardzo komfortowy i wygodny wózek. Ma piankowe koła (odpada pompowanie i przebicie), lekko się prowadzi, no i może służyć jako wózek głęboki i jako spacerówka, gdy dziecko jest już większe. Ponadto maxi cosi daje na swoje wózki i foteliki dożywotnią gwarancję, więc muszą być dobre.

Gość gość
Na wózki z oferty maxi cosi jest dożywotnia gwarancja producenta, więc chyba są godne rozważenia zakupu, ale nigdy nie miałam nic z ich oferty. Sporo spacerówek tej firmy widuję na ulicach.

Gość MilaLe
Witam, Ja również jestem posiadaczką wózka Maxi Codi Mura 4 plus. Ogólnie jestem zadowolona z zakupu, jednakże wybór ten ma kilka minusów (wśród wielu plusów) :) Plusy to przede wszystkim: - super lekko sie go prowadzi - wysoka jakość materiałów - nic sie nie chwieje, nie skrzypi, naprawdę jest porządnie wykonany!!! - wygodny dla dziecka - ładny design - nieprzesadzony nowoczesny wsrod tych "wiszących " wózków, które są dla dzieci niewygodne - niska cena za tę jakość - duża gondola i siedzisko spacerowe Minusy są trzy: -waga - jest naprawdę ciężki, ja mam problem znieść go z 4 schodków w domu, a w bloku to może być cieżko - w gondoli krótka budka- nie zabezpiecza przed wiatrem - mała gama kolorystyczna ( mnie sie żaden nie podobał - jedynie czarny) Ogólnie godny polecenia ;-)