Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jednak to prawda że kobiety w obciskajacych szmatkach

Polecane posty

Gość gość
gość dziś ona wysyła sygnał że chce się rypać na ulicy

Gość gość
i wygląda jak paskudny obrus, do tego ma długi rękaw. Koszmar.

Gość gość
ble, zestawienie tej kiecki z masywnymi butami jest tragiczne. boho, hippie, sryppie!

Gość gość
13:47 w takim chalacie to tylko pachy by mi sie zapocily

Gość gość
Ja w ogóle nie lubię rękawów. Latem noszę głównie rzeczy na ramiączkach.

Gość gość
Co za debile z myśleniem prostszym (żeby nie powiedzieć prostackim) niż cep. Kobieta ubiera się w obciskające rzeczy, bo chce być atrakcyjna, czuć się ładnie, niektóre jeszcze lubią przyciągać uwagę. Albo żeby wzbudzić zazdrość wśród innych samic. I to tyle. I tylko tyle. A co się roi w waszych wyposzczonych, sfrustrowanych łbach to nikogo nie obchodzi.

Gość gość
Wiadomo że w chcecie byśmy się gapili, my już znamy wasze sztuczki więc takim gadaniem każda jedna się kompromituje. Kiedy wreszcie to załapiecie? :D

Gość gość
Atrakcyjnie czyli chce się rypac proste

Gość gość
13:58 nie sil się, bo to nie ma sensu. tłumaczę debilom od lat, że po prostu lubimy się czuć atrakcyjne, a te ciule myślą, że to zaproszenie do gwałtu. zakompleksione prawiki, które nawet własną matkę by przer***ały, gdyby im dała

Gość gość
Ta w niebieskim to niezła zdzira, ale tandeta i dziadostwo a jaka dziadowska tkanina, okropny kolor , buty jak z CCC

Gość gość
No właśnie - gapili, GAPILI, ale nie poszli do łóżka, widzisz idioto różnicę czy za tępy jesteś?

Gość gość
I koronka jak z tanich majtek kupionych na ruskim placu

Gość gość
prawiki nie potrafią zrozumieć, że nie chodzi o seks, tylko o spojrzenia i komplementy. jak chcę seksu, to mam od tego mojego chłopaka. wybitnie daleko mu do bad boya. i dla niego ubieram się jeszcze seksowniej, bo jemu najbardziej chcę się podobać. i to go rajcuje. :)

Gość gość
dokładnie. kobieta zakłada takie ubrania, bo w spojrzeniach i zwracaniu uwagi szuka potwierdzenia własnej atrakcyjności. mam wrażenie że im bardziej zakompleksiona kobieta tym więcej pokazuje. co innego też podkreślić talię czy pokazać nogi, a co innego chodzić z prawie całymi cyckami na wierzchu, lub w spodenkach o kroju majtek - takie kobiety są puste, nudne i płytkie i tylko ciałem potrafią zwrócić na siebie uwagę faceta.

Gość gość
A po co ci komplementy od jakiś napalonych obechow, sama widzisz że masz kompleksy i szukasz potwierdzenia swojej wartości, a wypiąć d**e jest łatwiej niż zabłysnąć intelektem

Gość gość
i faktem jest, że im więcej ciała odsłoniętego, tym mniej gorąco. dzisiaj popełniłam błąd i założyłam rurki oraz długą, luźną koszulę - gorąco mi było jak cholera, myślałam, że dostanę udaru :O

Gość gość
a mnie nie są komplementy potrzebne. Jestem strasznym egocentrykiem więc liczy się dla mnie tylko moje zdanie :)

Gość gość
ale o co ty masz pretensje autorze? jak na ulicy widzicie taką lafiryndę to mało co wam język do du/py nie ucieknie, cała krew spływa wam do kootasa wtedy, a te puste lalunie może są i głupie, ale cwane i to wykorzystują, często z powodzeniem

Gość gość
kurczę, ty naprawdę masz świra. skąpy ubiór nazywasz wypinaniem się, a każda, która lubi seksownie i ładnie wyglądać to zakompleksiona zdzira? puknij się w obie główki.

Gość gość
Ja nosze luźne i nie chce się rypac wiec masz racje

Gość gość
Widzę że niektóre mają problem z odróżnieniem wyglądu seksownego od wulgarnego.

Gość gość
moja mama, 58 lat lubi obcisłe i w kolorach neonowych. przy 1,60 waży 78kg. powtarzam jej ze obcisłe koszulki i gacie podkreslają jej prawie ciążowy brzuch, ale to na nic. i co, myslisz że ubiera sie tak bo chce sie rypac czy jest raczej mentalna dziewczynka? xx xx ja preferuje taki styl, wtedy jestem pewna że nawet uchodźca mnie nie ruszy: http://i.wp.pl/a/f/jpeg/36257/afp_putin_merkel_625.jpeg