Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podwójna moralność kobiet?

Polecane posty

Gość gość
ja nie trawie rooochaczy,roochacz to by musiał czekac rok :-) bo jestem złośliwa,i ja nie oddzielam seksu od uczuć

Gość gość
Nie ja to mowie na wlasnym przykladzie i wlasnie tamten facet byl dla mnie wyjatkowy! A i zadna ze mnie puszzalska wypraszam sobie:)

Gość gość
I moze to kiepsko z boku wygląda ale...z tamtym tez chcialam.sie przespac a wlasnie tylko wtedy jak watpilam w sens tej relacji.

Gość gość
gość dziś Nie ja to mowie na wlasnym przykladzie i wlasnie tamten facet byl dla mnie wyjatkowy! A i zadna ze mnie puszzalska wypraszam sobieusmiech.gif x Jeśli to prawda to powinnaś rozumieć moje stanowisko. Na przykładzie historii autora można zauważyć, że puszczalska "udaje porządną" a autor to frajer, który nadal czeka będąc kimś gorszym. Bo byle kto, byle pierwszy lepszy został wyróżniony a on niby "wyjątkowy" nadal jest byle kim a nawet poziom niżej.

Gość gość
W sumie to zalezy od historii. Tamten facet gadal.tylko o seksie i wkurzalo mnie to ze moglby chciec mnie tylko.przeleciec. Wiec w.pewien sposob robilam mu ba przekor i tego seksu nie chcialam. Z tym co sie przespalam.to wyszlo.spontanicznie on mnoe na nic nie naciskal i byla miedzy nami chemia wiec stalo sie. Pozniej tamten gosciu dowiedzial sie o tym i mial pretensje ze.tyle zabiega o mnie i nic nie dostal. Tez dziwnie krecil mial.opory przed spotkaniem kiedy chcialam.wyjsc z nim na umpreze.i.nie wykluczalam ze moze sie cos wydarzyc miedzy nami, i ot taka historia.

Gość gość
Ale koniec koncow nic nie.dostal z czego sie bardzo ciesze bo jego zachowanie raczej nie wskazywalo na to iz mialby jakies czyste intencje wobec mnie.

Gość gość
a to się zgadza jak koleś nawija tylko o seksie i cwaniaczy nie dostanie tego ode mnie,nawet gdybym pragnęła,ale nie chce mi się tłumaczyć dlaczego :-) tacy przegrywają u mnie całkowicie

Gość gość
Łatwo jest oceniać. Tutaj sami swieci? Moze dziewczyna miała dołek po rozstaniu? Moze chciała zapomnieć i rzuciła sie w wir szybkiego romansu. Tez tak miałam po rozstaniu z "miłością życia". Faceci tak robia i jest cacy, prawda? X Co do pytania, Autorze, ja myśle, ze ona chce z Tobą czegos poważniejszego. Dlatego szczerze powiedziała Ci o wydarzeniach ze swojej przeszłości. To ze traktuje Cie na dystans oznacza, ze chce by relacja rozwijała sie powoli, nie chce niczego zepsuć zbyt szybkim kontaktem fizycznym, chce sie przekonać o szczerości Twoich intencji. Dlatego badz wytrwaly, zdobywaj ja powoli i docen szczerość. Ona Ci ufa, a to juz bardzo wiele. Powodzenia :)

Gość gość
Zgadzam sie z poprzedniczka. Po swoim długoletnim zwiazku miałam podobny epizod, chciałam zapomnieć o swoim chłopaku i zaczęłam spotykać sie z innym tylko w tym celu. Ale nie znaczy to, ze jestem puszczalska, łatwa, czy zdradzam. I nie znaczy to, ze poznając kogos nowego do zwiazku przespie sie z nim na pierwszej randce. Ta dziewczyna traktuje go poważnie i dlatego nie spieszy sie, ale raczej jej zależy, wiec powinno byc dobrze.

Gość gość
Pytanie jest złe postawione. Powinno brzmieć, czy dziewczyna o której pisze autor jest zdzira, czy mozna ja uznać dzis za normalna? I od tego trzeba zaczac.