Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mary2332

Czy ja się w nim powoli zakochuję?

Polecane posty

Gość Mary2332

Witajcie, Na studiach mam kolegę trochę starszego ode mnie, jest przystojnym facetem. Przez (czyli praktycznie odkąd się znamy) nic między nami nie było i ja nic do niego nie czułam. Oprócz wzajemnego koleżeństwa, wspólnych wypadów na kawę między zajęciami, itp. Od pewnego czasu zaczęłam czuć do niego jakąś większą sympatię. Cieszę się na jego widok bardziej niż kiedyś, czuję ukłucie zazdrości gdy on rozmawia z innymi. On z kolei chyba więcej się do mnie uśmiecha i przytula (niby tak po koleżeńsku). Nie wiem co o tym myśleć, za.miesiąc kończę te studia i obawiam się, że stracę z nim kontakt a tak, w sercu sobie myśląc po cichu, wcale bym tego nie chciała. Czy jest szansa, że to się przerodzi w coś większego? Jak dalej poprowadzić tę znajomość? Czy tylko może ja sobie uroiłam te moje początki uczucia do niego?

Gość Mary2332
Miało być, że przez 4 lata się znamy

Gość Mary2332
Up

Gość gość
Por***aj sobie to ci przejdzie

Gość Mary2332
Nie wszystko się sprowadza do 'r******a' człowieku...

Gość Turkuć
Zapytaj go czy chciałby się z Tobą spotykać gdy już będziecie po obronie pracy dyplomowej.

Gość gość
możliwe,że sie zakochujesz choć niekoniecznie,można po prostu kogoś bardzo lubić ;) ale utrzymywać dalej kontakt to chyba nie problem jeśli sie kogoś lubi? no chyba,że sie rozjedziecie w różne strony świata..