Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Nie chce sie z nim spotkać a sie zgodziłam

Polecane posty

Nie wiem po co powiedziałam, ze przyjadę. Nie chce mi się. Nie wiem jak teraz z tego wybrnąć.

a spotkanie dopiero za tydzien...musze cos wymyslic przez ten czas

Gość gość
Nie "kobiety...", stuknięta histeryczka, albo mówiąc inaczej zaburzona emocjonalnie kobieta.

Gość gość
o!kobieta z długa stopką:classic_cool:

gdyby to mnie nic nie kosztowało to bym pojechała :O nie chce wydawać pieniedzy na głupoty :O

zobacz moją:) może spotkasz sie ze mną? ja też jestem fetyszystą stopek co prawda mam już kobiete z kafeterii ale musze z nia jeździić w bieszczady żeby sobie wstydu przed ludźmi nie narobić

to przyjedź do mnie. zasponsoruje ci przyjazd. mieszkam w de i zajmuje się pośrednictwem pracy:) będziesz mogła odpracować koszty podróży polerując rury w klubie go go pośladkami

dobra fucha konserwator obiektów turystycznych. oprócz tego, że spłacisz tym bilet to dostaniesz za darmo trzy szparagi dziennie

no jak chcesz ale mogłabys w czasie pracy za darmo oglądac moją stopkę;) te trzy lata zlecą jak jeden dzień;)

Gość gość typowa studzia
Ojej, ojej, on zabił moją miłość, a ja nie chcę się z nim spotkać, ale się spotkałam a skarpetki miał granatowe a buty zielone a oczy brązowe za godzinę tu jeszcze wpadnę się pożalić i za dwie i jutro i pojutrze i w poniedziałek i za tydzień i za dwa a kiedyś se znajdę faceta co mnie doceni a on rok temu nie był taki gdyby był to byśmy się rozstali ale nie jest

szparagi są ekologiczne bez żadnych konserwantów. wyskrobujemy zawartość ze środka pdłączamy pod szlauf z wodą i odkręcamy kurek aż nie wyrośnie:)

jezeli chodzi o szparagi podlewanie jest najwżniejsze zaraz po zbieraniu ale tym zajmują się uchodźcy ekonomiczni z krajów trzeciego świata takich jak polska czy etiopia:)