Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż przyznał mi się że brał dopalacze wiele razy, jestem załamana

Polecane posty

Gość gość

ma 36 lat, dostal nową prace w zeszlym roku i tam go wciągnąl nowy ''kolega'', niczeo nie zauwazylam...tzn widzialam ze jest inny niz kiedys, pobudzony, pewny siebie, ciagle usmiechnięty, szedl spac o 23 a wstawal punkt 6 jak robot, myslalam ze to dzięki nowej pracy, wyszło na jaw jak znalazłam torebeczke foliową z tabletkami i drugą z resztkami proszku, przyznal sie i mowil ze przestanie...ale jak juz tyle czasu bierze to znow bedzie go ciągnelo albo co gorsze zacznie sięgac po alkohol :O

Gość gość
też bym była załamana, obserwuj go

Gość gość
36 latek o psychice 13 latka... bo dopalacze to raczej hobby gimnazjalistow... coz, 'gratuluję' męza

Gość gość
Nie zrzucaj winy na kolege, bo dorosly facet sam pdejmuje decyzje. Chce - to cpa, nie chce - to nie zrobi tego, nawet gdyby ktos chcial na sile go do tego zmusic. Zaproponuj mu wspolne skorzystanie z terapii. Im szybciej on sobie uswiadomi skutki cpania, tym lepiej dla was wszystkich. Jezeli sie nie zgodzi, to masz powazny problem.

Gość gość
Wam sie debilki wszystko nie podoba u facetów, trzeba było sie nie zenic jego nałog jego zycie rozumiesz to tepa idiotko?