Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbyt wysokie libido u mężczyzny!

Polecane posty

Gość gość

Dobry wieczór wszystkim. Chciałbym się dowiedzieć jakie są dobre sposoby na obniżenie libido? Mógłbym to robić śmiało kilka razy dziennie... Jest tyle małżeństw gdzie faceci mają problemy z potencją a ja muszę akurat mieć tego aż tyle w zanadrzu. Dla singla jest to dość uciążliwe zwłaszcza że nie uznaję seksu z przypadkowymi osobami. W grę wchodzi tylko ten z partnerką, z miłości. Kandydatek nie ma więc przez jeszcze bardzo długi okres będę musiał się z tym męczyć jeżeli samo się nic nie zmieni. Jakieś pomysły? Dodam że mam 25 lat.

Gość gość
Ja mam to samo i dostaję już fioła.

Gość gość
Nie rozsmieszaj mnie:) masz 25 lat,masz ochote kilka razy dziennie i masz za wysokie libido? To co ja mam powiedziec skoro mam 37 lat i mam ochote tak samo. Pozdrawiam:)

Gość gość
nie myślec o ******iu spróbuj zażyć tabletki antydepresyjne pomagają

Gość gość
A jestem kobieta:)

Gość gość
gość dziś Jakie tabletki? Czy są na receptę?

Gość gość
gość dziś Nie rozsmieszaj mnieusmiech.gif masz 25 lat,masz ochote kilka razy dziennie i masz za wysokie libido? To co ja mam powiedziec skoro mam 37 lat i mam ochote tak samo. Pozdrawiamusmiech.gif x Jak słyszę na studiach jak to dzisiejsi mężczyźni "mają ochotę" na pieszczoty to śmiało stwierdzam że mam zbyt wysokie libido. Najczęściej kończy się tylko na gadaniu w ich przypadku albo kilka minut i po sprawie, na więcej nie mają siły. A w moim przypadku po kilku minutach odpoczynku mogę znowu działać...

Gość gość
nie ma czegos takiego jak wysokie libido za duzo myslisz o seksie zerwij z p****lami i tak dalej przejdzie.

Gość gość
Facet z dużym libido jest super, tez bym tak chciała a mój facet to woli co drugi dzień a ja sie tak męczę, jakie to życie niesprawiedliwe jest.

Gość gość
gość dziś to może umówimy się na seksik co

Gość gość
gość dziś nie ma czegos takiego jak wysokie libido za duzo myslisz o seksie zerwij z p****lami i tak dalej przejdzie. x Problem jest w tym że nie oglądam żadnych p****li bo po co?? Tak samo unikam stron z tą tematyką czy też artykułów. Zajmuję ciągle czymś głowę a gdy na chwilę przestanę robić coś konstruktywnego i rozpłynę się w myślach to samo przychodzi...

Gość gość
gość dziś Facet z dużym libido jest super, tez bym tak chciała a mój facet to woli co drugi dzień a ja sie tak męczę, jakie to życie niesprawiedliwe jest. x W takim razie ja pewnie trafię na dziewczynę której raz na tydzień wystarczy :)

Gość gość
Gosc 23.12 Prwnie. Czemu nie:)

Gość gość
Ja mam 27 lat i ten sam problem. Chyba niedługo mnie rozniesie :/ katuję się pracą i sportem, ale ni chu... nie pomaga.

Gość gość
gość dziś Skąd jesteś

Gość gość
Trojmiasto.

Gość gość
gość dziś Ja mam 27 lat i ten sam problem. Chyba niedługo mnie rozniesie :/ katuję się pracą i sportem, ale ni chu... nie pomaga. x Ja własnie dołożyłem sport do swoich zainteresowań, zmieniłem nawyki żywieniowe i w sumie od tego się zaczęło ale nie jestem w stanie teraz z tego zrezygnować, za bardzo to lubię.

Gość gość
Jesli ludzie sie spotykają i odkrywają, że maja różne libido to nie ma sensu dalej w to brnąć bo potem tylko męka jest.

Gość gość
gość dziś oj to daleko trochę

Gość gość
gość dziś Miałem na myśli, że pracuję, nierzadko robię nadgodziny albo coś tam fizycznie, potem idę pobiegać, jestem padnięty, zasypiam na stojąco, ale i tak... Ostatnio złapałem się na tym, że obsesyjnie myślę o seksie, poszedłem na spacer wieczorem, idę przez jakieś ciemne zakamarki i włącza mi się co by tu można było... :/ Za długo jestem sam.

Gość gość
gość dziś gość dziś Miałem na myśli, że pracuję, nierzadko robię nadgodziny albo coś tam fizycznie, potem idę pobiegać, jestem padnięty, zasypiam na stojąco, ale i tak... Ostatnio złapałem się na tym, że obsesyjnie myślę o seksie, poszedłem na spacer wieczorem, idę przez jakieś ciemne zakamarki i włącza mi się co by tu można było... :/ Za długo jestem sam. x Nikt nie podał żadnej rady ale przynajmniej dobrze wiedzieć że nie jestem sam z tym problemem jak jakiś erotoman. Na szczęście przy znajomych, ogólnie na ulicy nic się nie dzieje, nie wiem jakbym funkcjonował. Może to i rzeczywiście samotność? Z drugiej strony ciekawe co sobie normalna dziewczyna pomyśli o aż takich możliwościach. Ehh. I tak źle i tak niedobrze.

Gość gość
Na ulicy niestety i w tramwaju czasem łapię się nad rozmyślaniu o atrakcyjności fizycznej tej czy innej osoby :) lipa :) Przy znajomych, no fakt, zachowuję się normalnie... To znaczy w ogóle zachowuję się normalnie, nikogo oczywiście nie napastuję, tylko się męczę i stwierdzam, że nie warto.

Gość gość
Normalne,normalne:). Stala parterka zmieni Ci cisnienie. W wieku jakim jestes to nic nadzwyczajnego. Musisz tylko cos z tym zrobic:). Wiem,pisze sie latwo:). Tez nie uznaje przypadkowego seksu no i sie mecze.

Gość gość
musisz walic wiecej gruchy