Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwusiaa

Chyba kocham mojego ex

Polecane posty

Gość Sylwusiaa

Prawie pół roku temu (bez 4 dni) rozstałam się z Łukaszem. Nie było jakiś specjalnych rozpaczy, nie odzywania się do siebie. Owszem przeżyliśmy to każdy na swój sposób ale wydawało mi się wtedy, że nie ma szans, aby ten związek się udał. Moi rodzic byli bardzo przeciwni, on starszy o 5lat, studiował, mieliśmy mało czasu dla siebie również przez to, że ja mam wiele zajęć dodatkowych. Byliśmy szczęśliwi, ale spotykaliśmy się raz na dwa tygodnie, bardzo mi ho brakowało. Pocieszylam się wtedy innym chłopakiem z którym widuje się prawie codziennie. Jest bardzo kochany, dba k mnie, jestem dla niego najważniejsza, ale nie wiem czy ja czuje to samo. Kiedy go poznałam od razu zezwalam kontakt z Łukaszem, chciałam być fair, jednak będąc w jednej orkiestrze wpisujemy się cały czas. Na ostatnich koncertach i wyjazdach rozmawia nam się doskonale, bawimy się razem, śmiejemy. Zaczyna się robić jak dawniej, a ja boję się, że znowu go zranie (wtedy dochodził do siebie przez miesiąc). Nigdy nie traktował mnie jako przypadkowej dziewczyny, kochał mnie. Wczoraj na wyjezdzie było bardzo zimno dał mi swoją marynarkę od munduru. Niby gest dżentelmeński, ale to nie był zwykły gest, później mnie przytulił, za przechowywanie mojego telefonu (jako mażoretka nie miałam gdzie go schowac) chciał buziaka. A z drugiej strony na sam koniec mówił mi, że teraz już nic mnie nie będzie bolało (miałam okres), bo mnie Mikołaj (mój obecny chłopak) przytuli. To bardzo dziwna sytuacja. Niby jestem z Mikołajem a nadal coś czuje do Łukasza. Niby wygląda to na koleżeńskie relacje, ale na wyjazdach zazwyczaj się schodziliśmy (mieliśzcamy kilka przerw w naszym związku) i nie wiem czy teraz nie będzie tak samo. Nie chce ranić ani jednego ani drugiego. Nie umiem podjąć zadnej sensownej decyzji.

Gość gość
ja uwielbiałam jak przychodzil z pracy i siadal na kanapie, wtedy kładłam głowe na jego rozporku, przytulałam się do jego meskosci jak mala dziewczynka a on delikatnie gładził mnie po włosach. było tak spokojnie i bezpiecznie, nie trzeba było nam żadnych słów xx xx wow, chcialabym dochodzic do siebie tylko przez miesiac. co to jest miesiac w ogole

Gość gość
Wiesz, zazwyczaj nasza przerwa nie trwała dłużej niż miesiąc, więc może dlatego tak mi się wydaje. Ale jeśli chcesz wiedzieć to nadal o nim myślę, cały czas ich porównuje i, co najgorsze, mam wrażenie, że Łukasz we wszystkim byl dla mnie lepszy

Gość gość sylwia
Ile masz lat?

Gość gość
po c/h/uj ci Łukasz, jak "pocieszasz" się innym? normalna nie jesteś!

Gość gość
mam 19lat

Gość gość
Ja tez podobnie mam juz ponad dwa lata mam innego ale ja wciaz mysle o ex a zwlaszcza podczas seksu