Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego ciagle o nim myśle? Nie rozumiem tego ostatni raz widzieliśmy się w grudniu zeszłego roku a ja cały czas o nim myśle. Wszystko wskazywało na to że on cos do mnie czuje sytuacja miedzy nami się rozwijała aż tu nagle pewno dnia wyparował jak kanfora :( mimo to ja wciąż o nim mysle śni mi się czasami w nocy

Gość gość
Też tak miałam dłuższy czas, śnił się, nie dawał mi spokoju, wszędzie go widziałam.. aż w końcu poznałam kogoś przez bliższą koleżankę na imprezie..kogoś kto jest milion razy lepszy, z kim chce spedzic reszte zycia:) przestan sie martwic zyj dalej;) bedzie dobrze

Gość gość
up

Gość gość
Prawdopodobnie zakochałaś się w nim.

Gość gość
po prostu żyjesz przeszłością bo prawdopodobnie nie masz innego kandydata na oku ? ja też się spotykałam się z kimś i nagle on również sie wycofał. było mi źle, płakałam po nocach, myślałąm o nim non stop, próbowałam szukać kontaktu, chciałam się spotkać ale jak grochem o ścianę. W końcu zaczęłam sie spotykać z kimś innym ,mimo że dalej myślałam o tamtym, chciałam żeby sie dowiedział i powalczył o mnie... ale teraz już tego nie chce bo zakochałam się bez pamięci w moim obecny chłopaku :) a tamten jest sam i ostatnio do mnie napisał, pół roku temu szalałabym ze szczęscia, teraz jest mi to naprawdę totalnie obojętne. głowa do góry i DO PRZODU, nie oglądaj się na niego, szkoda życia :)

Gość gość
up

Gość gość
pogodz sie ze odszedl. jakby chciał to by został ,znajdziesz innego