Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 16

Polecane posty

gość dziś bruno ja rozumiem twoją postawe znam takich ludzi wiem ze wynika ona z rozpieszczania piertoleniem o wyjatkowsci i posiadaniu tajemnej wiedzy, której inni nie maja. x x O mojej tajemnej wiedzy piszesz tylko ty.

powiem tylko jedno. doóki nie ruszysz mózgownica nie zaprzeczysz wszystkiemu co ci ktoś mówił choćby nawet sprawiał wrażenie ze cie kocha nad zycie to nie będziesz nic wiedział. a nawet ten etap kkompletnej niewiedzy jest konieczny do oświecenia. ale rób jak chcesz wiedz tylko jedno : ze szykujesz kolejny pogrom swojemu narodowi byc może własnej rodzinie. nie chciałbym na twoim miejscu tego przeżyc i z tym zyć póxniej x x Musze cie rozczarowac. Ruszam mózgownicą i nie bazuje na tym co ktos powiedział a wyciągam swoje własne wnioski ze swoich własnych przemyśleń, w przeciwieństwie do ciebie.. I właśnie staram sie zapobiec pogromowi Polaków poprzez "walke" z pislamistami.

gość dziś bruno ja rozumiem twoją postawe znam takich ludzi x x A ja znam bardzo wielu Polaków i raczej nie musze sie tym chwalić jak ty...

Gość gość
"DKNY dziś Emski żydowski są z reguły bardzo ładne" xxx tak. podobno są też inteligentne. jezeli ich wygląd dorównuje inteligencji to ja jednak podziękuje:D

Nie dziękuj bo z takim facetem który nie potrafi uzasadnić własnych słow, obrażającego innych, żadna porządna dziewczyna nie będzie chciała miec nic wspólnego.

Gość gość
skońćz piertolic bruno w wała to se możesz robic lampucery z mózgiem wypalonym na solarce a nie mnie

Gość gość
Emski czubie uzbierales juz na bilet zeby pojechac do rondla? Czy znowu spekasz? :D:D

gość dziś skońćz piertolic bruno w wała to se możesz robic lampucery z mózgiem wypalonym na solarce a nie mnie x x Po co mam robić coś co już dawno zostało wykonane?

Gość gość
Nieoceniony prof. Balcerowicz mógłby wyjaśnić ci kilka ważnych kwestii ekonomicznych z którymi jesteś na bakier.

Gość gość
ja rozumiem, że masz takie zboczenie zawodowe, ze nie umiesz mówic prawdy ale załóż przez chwile, że myślenie ma przyszłosc. Człowiek z reguły mysli w ten sposób że werbalizuje swoje pomysły i ide chociazby po cichu. pomyśl o sobie i zacznij myśleć. bo jak tak w kółko będziesz kłamał to co możesz wymyslić?

gość dziś Nieoceniony prof. Balcerowicz mógłby wyjaśnić ci kilka ważnych kwestii ekonomicznych z którymi jesteś na bakier. x x On nie jest w stanie tego zrozumieć z powodu pustoty panującej w jego górnej wypustce ciała, zwanej u innych głową.

Gość gość
Bezrobotny Bartuś znowu piertoli o światowych spiskach pzeciw niemu.:o

gość dziś ja rozumiem, że masz takie zboczenie zawodowe, ze nie umiesz mówic prawdy x x Nie posiadam takiego "zboczenia zawodowego" może z tego powodu, że fotografikowi jest ono niepotrzebne.

Gość gość
naprawde jesteście tak durni, ze sie dacie omamic chwilowymi kozyściami i poczuciem wyjątkowości? stanowiskami i kasą? za chwile to wszystko stracicice i będziecie musieli jepać od nowa.

ale załóż przez chwile, że myślenie ma przyszłosc. x x W przeciwieństwie do ciebie jak tak zakładam stale a nie chwilowo...

Gość gość
no to skoro nie jestes zydem i propagandzista to na c***j sie wpiertalasz w monolog?

bo jak tak w kółko będziesz kłamał to co możesz wymyslić? x x Jak na razie to z osób tutaj obecnych kłamiesz ty. I tylko ty.

Gość gość
przecież nie do ciebie mówie . dlaczego czujesz sie zobowiązany odpowiadać?

gość dziś no to skoro nie jestes zydem i propagandzista to na c***j sie wpiertalasz w monolog? x x Bo po pierwsze nie lubię jak tutaj obraża się innych. I nie ty;lko tutaj. A po drugie to jest forum DYSKUSYJNE a nie forum monologowe. Pomyliłes fora po prostu.

gość dziś przecież nie do ciebie mówie . dlaczego czujesz sie zobowiązany odpowiadać? x x Powtórze. Nie lubię jak się obraża innych a po drugie jestem założycielem i gospodarzem tego topiku.

Gość gość
nie. to ty sie pomyliłes ale cięzko ci to przyjąc do wiadomości. nie jestes na to gotowy zeby przyjąc prawde i prawdopodobnie nie będziesz nigdy

Gość gość
ja nikogo nie obrazam tylko uświadamiam . niekiedy trzeba trzeba w tym uświadamianiu byc brutalnym bo inaczej nie dotrze oraz dlatego żeby uniknąc jeszcze brutalniejszych konsekwencji braku uświadomienia

gość dziś nie. to ty sie pomyliłes ale cięzko ci to przyjąc do wiadomości. nie jestes na to gotowy zeby przyjąc prawde i prawdopodobnie nie będziesz nigdy x x Na razie nie napisałeś żadnej prawdy bo gdyby tak było, że piszesz prawdę, to bez problemu potrafiłbyś uzasadnic swoje wypowiedzi

gość dziś ja nikogo nie obrazam tylko uświadamiam . x x Obrażasz. Do uświadomienia potrzeba argumentów sprawdzalnych przez tych których chcesz uświadomić. Ale ty niczym takim nie potrafisz sie posługiwać. A więc po prostu obrażasz.

Gość gość
bruno jestem waszym mesjaszem. beze mnie macie przepiertolone

Gość gość
Leszka Balcerowicza cenie za zdrowe podejście do kwestii wolności i liberalizmu gospodarczego oraz bezpardonowej krytyki socjalizmu jako systemu zbrodniczego, antyludzkiego i niewolniczego. >Wykład Leszka Balcerowicza podczas Jesiennej Szkoły Leszka Balcerowicza https://youtu.be/AeJGVJzx00Q

gość dziś bruno jestem waszym mesjaszem. beze mnie macie przepiertolone x x Mesjaszem? A ja myślałem, że Napoleonem lub może Stalinem... Przynajmniej to wynika z treści twoich postów.

Gość gość
tylko ja na tyle rozumiem co sie dzieje i mam w sobie tyle dobroci zeby was wyprowadzic z tego niekończacego sie labiryntu. a ty jesteś oszalałym więźniem labiryntu. chce ci pomóc:)

gość dziś Leszka Balcerowicza cenie za zdrowe podejście do kwestii wolności i liberalizmu gospodarczego oraz bezpardonowej krytyki socjalizmu jako systemu zbrodniczego, antyludzkiego i niewolniczego. x x Też tak mam ale do liberalizmu gospodarczego dodałbym jeszcze część społeczna, ludzką...

gość dziś tylko ja na tyle rozumiem co sie dzieje i mam w sobie tyle dobroci zeby was wyprowadzic z tego niekończacego sie labiryntu. a ty jesteś oszalałym więźniem labiryntu. chce ci pomóc x x Czyli w zasadzie nie rozumiesz niczego.