Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 16

Polecane posty

Wyborcza poinformowała, że na naszego bombiarza doniósł jego współlokator. Ponoć tego typu źródła są anonimowe i chronione :D Ale nie przez GieWu. Facet już wie i jak wyjdzie z pierdla to sie odegra.

Kogo ten Michnik tam zatrudnia??? Naprawdę nikt z jakimś w miarę rozsądnym ajkju nie chce juz pisać na łamach byłej przodownicy mediów polskich???

Gość barramek
ale rzekomo wprowadziły narastające spożycie czteropaków u myrka i niewiadomych ilości niejasnej postaci przetworzonego alkoholu u innych uczestników tych tematele (nie będę podawał nicków ) ja tam zawsze proponowałem w takich sytuacjach sprawdzoną metodę Donka - czyli założenie szamańskiej czapki z Peru , która trzyma stężenie połowy czteropaku przez cały dzień

Ty się baran zajmij rzekomo spożytym alko przez się :P

Gość barramek
goły bez czapki , a z czapką Donka - to jest różnica ! ..echh te dawne zdjęcia bez czapki - zupełny brak wyrazu nieokiełzanej osobowości :classic_cool:

Gość gość
typowa żydówka z nazwiska i wyglądu - wcześniejsza kandydatka z żydowskiej UW - studentka w wieku 21 lat reklamowała się w kampanii UW jako 'polonistka'

Gasiuk Pihowicz mówi o sobie samej: Polonistka. Ateistka. Euroentuzjastka. x Z doświadczenia - z reguły polonistami zwią się Ci , którzy poza znajomością pisowni j. polskiego nie mają jakiegokolwiek pojęcia o czymkowiek innym

Gość gość
Zaskakujący wpis na facebookowym profilu Pawła Kukiza, który opublikował stary plakat ze zdjęciem obecnej posłanki z ugrupowania Ryszarda Petru, Kamili Gasiuk Pihowicz. Okazuje się, że obecna gwiazda .Nowoczesnej wcześniej sympatyzowała z partią Unia Wolności. "Polonistyka, Ateistka, Euroentuzjastka" - tak się reklamowała. "Pani Kamila Gasiuk.... Nie wiem, czy wówczas też i Pihowicz ale z całą pewnością już wtedy po stronie jedynie słusznej linii :-)" - napisał Kukiz we wpisie, który okrasił zdjęciem. ...a Shaman jak rok rok polonistyki , jak jego podobni koledzy to wszystko ...

Jak widać Pavlo, w tym przypadku, to i znajomość pisowni jest marna :D

Gość gość
Trzy kobiety zgłosiły policji napastowanie seksualne już na festiwalu. Twierdziły, że zostały osaczone i molestowane przez grupę mężczyzn. Do wczoraj kolejne piętnaście kobiet poskarżyło się na podobne ataki. "The Independent" donosi, że aresztowano trzech mężczyzn pomiędzy 28. a 31. rokiem życia. Są to obywatele Pakistanu szukający w Niemczech azylu. Policja wciąż szuka trzech innych, którzy mogą być zamieszani w sprawę. Służby twierdzą, że liczba skarg może jeszcze wzrosnąć. Podobnie jak w sylwestra Do podobnych ataków na kobiety doszło w Niemczech podczas zabawy sylwestrowej. W nocy z 31 grudnia na 1 stycznia grupa ponad 1 tys. mężczyzn, według policji "o wyglądzie wskazującym na pochodzenie z krajów arabskich lub Afryki Północnej", zebrała się w okolicach dworca głównego w Kolonii i znajdującej się nieopodal kolońskiej katedry. Młodzi mężczyźni obrzucali petardami innych uczestników zabawy pod gołym niebem.

Trzy kobiety zgłosiły policji napastowanie seksualne już na festiwalu. x To się działo Weiberfestnacht w lutym. Nic aktualniejszego nie ma? Przecież azylanci to dzicz i tylko ataków terrorystycznych i gwałtów się dopuszczają , więc trudne to być nie powinno :D

Gość gość
otulona_snem dziś jak slysze "polonistka" to od razu,przypomina mi sie "polonista" po ujocie ,ktory pozniej zamienil sie w teatrologa i fotografa modelek smiech.gif X A mnie się od razu przypomina, jak się rozpisywałaś tutaj o urodzeniu syna, który już byłby pełnoletni. Gdyby w ogóle był. :D Fantastko z koziej d**y. :D

Gość gość
Miala juz wtedy parcie na brzuch.:D:D:D

Gość gość
1

Gość gość
Powiem krotko, powinni ich wszystkich wyp*******ic z Europy niech walcza o swoj Kraj a nie siedza nieroby na Socjalu do tego moga w Niemczech sobie za Darmo powtazam za Darmo Taksowkami jezdzic na koszt Panstwa itd... Won z Europy i do buszu z nimi, bo u siebie nto Kozy g****il a tu sie za Kobiety biora Darmozjady!!! Niech im Allach Pomoze w wojnie skoro oni sa najwazniejsi!!! A nie pchaja sie do Europy a z tego 40% Terrorystow nastepne 50% Gwalciciele koz.

Gość gość
polscy emigranci wynajmują domy za swoje pieniądze, za swoje także kupują jedzenie i płacą podatki. A uchodźcy z Syrii który trafili do Estonii. Łotwy czy Litwy właśnie są wyłapywani w okolicach Suwałk i Augustowa i odsyłani do krajów Bałtyckich. Odsyłani z drogi do Niemiec, bo twierdzą że za pieniądze które dostają w krajach gdzie trafili nie mogą żyć na odpowiednim poziomie. Zrozum głąbie że tu nie chodzi o to gdzie oni będą mieszkać, tylko kto ich będzie utrzymywał. A parę lat spędzanych w UK pozwoliło mi zaobserwować że sporo wielopokoleniowych rodzin z Afryki nigdy się pracą nie splamiły. Pokolenie po pokoleniu żyją z zasiłków na dzieci. Ja chcę uczyć się na cudzych błędach a nie wierzyć w cud multikluti który nigdzie nie nastąpił. Nie chcę by Polska wyglądała jak Luton, albo dzielnica Yorkstrasse w Berlinie.

Gość araby atakuja uwaga
Ludzie litosci jesli onet podaje 18 ofiar i inne niemieckie brukowce, to zapewne nalezy to przemnożyć minimum x10. tak samo było w niemieckich miastach w sylwestra, finalnie ok tysiąca osób molestowanych, obmacywanych, pobitych w kilkunastu miastach niemieckich w sylwestra! Ale to juz polskojęzyczne media przemilczały! Hipokryci każdemu kto broni tych emigrantów zarobkowych życzę żeby go taki akt molestowania z ich strony spotkał! zwłaszcza medialne szumowiny i celebrites! jak to możliwe że Polacy w powstaniu warszawskim walczyli jako 13-14 latkowie w obronie kraju, a tam rosłe byczki z siłowni ze smartfonami w reku uciekają za mieszkaniami i socjalem?

Gość gość
~lol : Trochę historii, mahomet to był bandyta napadający na karawany, chory psychiatrycznie gwałciciel małych chłopców i dziewczynek, możliwe że także biednych osiołków i kóz (pewnie dlatego muslimy dziś również praktykują te "obrzędy" aby upodabniać się do swojego "proroka), miał ostrą padaczkę, podczas której miewał "wizje". mahomet gwałcił małą 9-letnią dziewczynkę Aiszę, którą wziął za jedną z żon gdy miała 6 lat. mahomet założył islam w VII w n.e. który nie jest żądną religią, tylko systemem polityczno-prawno-religijnym wziętym rodem z VI w n.e., dlatego muslimy wyglądają i żyją jak żyją. Był na tyle sprytny, że włączył do swego systemu wierzenia beduińskie w bóstwo lunarne zwane allachem, dlatego do dziś mają na swoich meczetach półksiężyc. Jak można obrazić uczucia religijne kogoś kto wykonuje zalecenia koranu i sur: 1) terroryzm; 2) gwałty; 3) samosądy na kobietach; 4) marzenia o podbojach i brankach; 5) pozwolenie na uprawianie seksu ze zmarłą żoną nawet do 4 godz. po jej śmierci; 6) możliwość zjedzenia części ciała żony gdy jest się bardzo głodnym (ona powinna być jeszcze wdzięczna że może stać się jednością z mężem); 7) dorosły mężczyzna może uprawiać sex udowy z niemowlęciem; 8) muslim może poślubić 6-letnią dziewczynkę, a gwałcić ją jak skończy 9 lat; 9) jeśli muslim zginie męczeńska śmiercią np. poprzez zamach, to w niebie czekają na niego 72 dziewice, 70 tyś młodych chłopców a jego penis będzie wielki jak palma; 10) w razie zagrożenia muslim może kłamać aby zmylić wroga

Gość gaajowy
Już wielokrotnie , na tym forum pisałem, że jedynym wyjściem z tej podłej sytuacji jest rozsypanie ,z helikopterów wiadomości, że wszyscy mężczyźni arabskiego pochodzenia zostaną poddani chemicznej kastracji i sterylizacji, aby ich baby swoimi brzuchami nie podbiły całkowicie Europy. Jestem święcie przekonany,ze problem rozwiąże się sam i to w sposób humanitarny !!Ps; : był taki moment kiedy przystąpiono do likwidacji Kadafiego w Libii, ten powiedział ,ze za wszystko zapłaci Europa, bo zostanie podbita brzuchami arabskich kobiet !! No i co?? nie sprawdza się ??

Gość gość
informuje wszyskich, że ten topik to nieporozumienie. osobom innym niz samozwańczy specijaliści komentatorzy (w skrócie moteracja) blokuje sie mozliwośc wysyłania postów niezgodnych z wizją kierunku w jakim powinna wg moteracji prowadzić dyskusja. nie dajce sie wciągnąć w dyskusje bo was zdenerwują a w kluczowym momencie odbiorą głos;) pozdrawiam wszystkich uczciwych dyskutantów, którzy troszczą sie o polske. nie warto sobie psuć nerwów na dyskusje z tymi cwelami bo do niej nie dopuszczą. jedynym rozwiazaniem jest ich egzekucja inaczej dialog społeczny będzie wyglądał tak jak wygląda

Gość gość
poniewaz liczne moje wypowiedzi okazywały sie być wg kafeterii spamem zaraz po tym kiedy shatyn zaczynał tracić grunt pod nogami w dyskusji to w ramach eksperymentu wkleiłem sobie treść jego postu i chciałem go wysłać. jakiez było moje zdziwienie kiedy okazywało sie, że próbuje spamować. jeżeli nie działa tu cenzura to przynajmniej niektórym wolno to czego nie wolno innym. nie wiem jak w takich warunkach ma wygladać uczciwa wymiana poglądów i argumentów.

Gość gość
oczywiścoe zaraz pojawi sie shatyn i jego pomagierzy z sugestiammi, że nie wziąłem dzisiaj tabletek tudzież, że włamałem się do dyżurki pielegniarek w oddziale zamkniętym po czym mnie zablokują bo takie mają metody wynikające z niedostatków inteligencji i elokwencji

Otulona ja nigdzie jeździć nie muszę , w Koloniii gdzie przebywam azylantów najwięcej

Gość gość
ten człowiek narusza z premedytacja wolność userów do swobodnej wypowiedzi zachowuje sie gorzej niż cenzorzy za komuny bo udaje zwkłego obywatela którym z pewnością nie jest. to kapus ubek i komuch. jedyne na co może liczyć w niedługiej przyszłosci to szybka smierć a i to jak ładnie poprosi

Gość gość
co do mnie to bym tak łatwo nie odpuścił najpierw musiałby oddać wszystko co ukradł przeprosić i zadoścuczynić wszystkim, których dobra osobiste w tym wolność wypowiedzi naruszył a nastepnie odsiedziec wyrok. niestety nie ja o tym decyduje ale mam nadzieje, że nowe władze nie popełnią błędu solidarności i nie wejda w układ z tymi skooorfysnami

Gość gość
a jak wejda to przynajmniej na moje poparcie liczyć nie moga. tak nie będzie, że winni sobie bezkarnie pierdzą w ukradzione stołki bo łaskawie postanowili przestac katować społeczeńśtwo swoimi rządami. tak kooorfa nie może być bo sie nigdy nic nie zmieni. trzeba ich scigać tepić zabijac gwałcic i tprturować dla przykładu zeby innym nie przyszło do głowy ze władza słuzy do jepania społeczeństwa w dooope