Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlawasnikt

Ktoś popisze ?

Polecane posty

Gość Dlawasnikt

Czuję się osamotniona ponieważ mój najlepszy przyjaciel nie chce mnie. Jakieś prawie rok temu zaczęłam unikać przyjaciela. Żałuję ... Przeprosiłam go ale powiedział że to koniec i mamy się unikać. Nigdy już na mnie nie spojrzał. Czuję z tego powodu pustkę i smutek. Już nie płaczę w nocy. Pogodziłam się z tym. Kochałam go. Jest moją bratnią duszą. Wybaczam mu wszystko ale jeszcze muszę wybaczyć sobie chociaż nie potrafię. Może ktoś miał podobnie? Stracił bliską osobę? Może ktoś chciałby popisać na ten temat, bo wolę o tym rozmawiać anonimowo, bo na razie nie znam w realu żadnej osoby z którą mogłabym rozmawiać na takie tematy. Bo jestem osobą spokojną i małomówną. Jestem typem introwertyka. Interesuje się sensem życia, życiem po śmierci, reinkarnacją, regresją, widzeniem aury itp. Niestety nie mam z kim o tym rozmawiać Znam tylko dwie osoby które też interesują się tego typu rzeczami. Były przyjaciel ( on nie wie że ja też się tym interesuje ) i mój tata. Z tatą nie rozmawiam bo nie potrafię. Pewnie moje wspomnienia z dzieciństwa stanowią blokade. Jeśli chcielibyście ze mną porozmawiać o czymś to proszę o maila.

Gość gość
Chcesz popisać, czy chcesz się komuś wyżalić? Ja lubię porozmawiać, ale wysłuchiwać jęków, skarg obcej osoby i pocieszać ją to... 100 zł godzina i zgrzewka, bo na trzeźwo nie da rady.

Gość gość
zawsze szczery dziś a na jaki adres? x poste restante

Gość gość
Bardzo uniwersalny coś ten adres .

Gość gość
taki najlepszy, jak gosc to i poste restante

Gość gość
Spowiedź polecam. Interesujesz się tym czym nie powinnaś !! Otworzyłam się na działanie ZŁA . Posłuchaj sobie na yt o.witko

Gość gość
a to sobie pisz

Gość gość
chuj wam w d**e

Gość gość
idz ****** zone zdradziecka qrwo