Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 17

Polecane posty

Gość gość
i tak mam kooorfa właśnie zamiar zrobić. nasrać na łeb komorowi, królowej angielskiej papieżowi a obamom i putinem wytrzec se dooope

Gość gość
Bartuś w swoim żywiole.:D:D:D

Gość gość
dzięki możesz przekazać wyżej wspomnianym jak masz kontakt:)

Gość gość
Oszust podający się za dziennikarza wojennego z Wielkiej Brytanii, przybywającego w Turcji i rannego podczas „akcji z tureckimi żołnierzami”, wyłudził od mieszkanki Tomaszowa ponad… 30 tysięcy złotych.Takich ludzi to mi nie szkoda. A to że w 90% to baby to nie przypadek...

Gość gość
Jednak ludzie są idiotami.

Gość gość
Policja alarmuje, że w podobny sposób działają oszuści na terenie całej Polski. Wyławiają swoją potencjalną ofiarę, wysyłając jej informację mailową, zazwyczaj o podobnej treści – „Nazywam się Bryan Dawid, mam 54-lata i jestem dziennikarzem śledczym. Obecnie robię reportaż na misji z żołnierzami, ale szukam bratniej duszy w Europie, bo chcę się tam osiedlić po przejściu do cywila”. Kontaktują się również z sobą za pośrednictwem skype'a, czyli internetowego komunikatora. Po kilku tygodniach oszust, który w taki sposób nawiązał kontakt z mieszkanką Tomaszowa, napisał do kobiety, że był na akcji z tureckimi żołnierzami, został postrzelony w nogę, leży w szpitalu. Podczas przeszukania miejsca gdzie doszło do strzelaniny, zostały odnalezione pieniądze i jemu po podziale przypadła kwota 850 tysięcy dolarów. Oszust zadeklarował, że chciałby wysłać paczkę z tymi pieniędzmi do Europy. Ale nikt inny oprócz mieszkanki Tomaszowa nie może jej odebrać, bo nie ma rodziny. Powiedział, że wysyłką zajmie się wynajęty przez niego kurier.

Gość gość
no wiem, ze nie przypadek obiektywnie patrząc cięzko dojśc do wniosku, że góra mięśni została stworzona do tego żeby sie wysługiwać osobnikami stworzonymi do ochrony potomstwa i zapewniania mu przyszłości. już nawet jakbym wierzył w te ewolucje to jest to niedorzeczne. a już w warunkach cywilizowanych siła może służyć tylko do jednego. do roboty

Gość gość
tak czy siek proporcje muszą być zmienione i wiedzą o tym ci którzy tym kręcą. mają swoją wizje pewnie policzyli wszystko dokładnie. w każdym bądź razie męzczyznom nie wróże dobrze na przyszłosc. chociaż ten dymorfizm płciowy tak szczerze mówiąc też wydaj e sie byc podziałem na siłe i sztucznym obliczonym na wytworzenie relacji miedzyosobniczych za pomocą których można kierować stadem. czas stada sie skońćzył zaczyna sie czas roju dlatego metody kontroli równiez muszą sie zmienic. ja to wszystko dobrze wiem ale mi to niezbyt odpowiada. może gdybym wiedział kto za tym stoi i jak wyglada całokształt sytuacji zmieniłbymm zdanie ale tego nie wiem. póki co mysle co myśle bo jestem kim jestem. wydaje sie, ze transhumanizm też odegra w tym istotną rolę jak równiez informatyzacja rzeczywistości. chociaż osobiście jestem zdania, ze wokoło są miliardy nanorobotów a wrecz że cały swiat sie z nich składa

Gość gość
taki wielki transformers:) ale to tylko tak mysle jak mi sie nudzi bo zdaje sobie sprawe, że moje wyobrażenia bazują na porównaniach ze sztuczną rzeczywistością. nawet sie zastanawiałem czy siła umysłu nie mogłbym sie unosić w powietrze ale doszedłem do wniosku, że w tak waszkiej kwestii jak latanie decyzje nie mogą być podejmowane z poziomu pojedynczego mózgu:)

Gość gość
ale nie wątpie, że gdzies tam jest przycisk który za to odpowiada. wizje te psuje świadomość, że to nie ja go kontroluje.

Gość gość
spieprzaj zj***e:D

Gość gość
nic cie nie czyta wszyscy ogladaja mecz :D

Gość gość
w c****ju mam wszystkich. jaki mecz?

Gość gość
Polska-Holandia tłuku w TVP1.🖐️

Do żłobu, panowie! Kto pierwszy do żłobu? Ruszyła gonitwa na oczach narodu! Zgonione wałachy i skoczne źrebaczki gnają do koryta jak do młodej klaczki. Bo tam smakołyków zestaw przebogaty: dyrekcje owocne, smaczne konsulaty. Nieważne żeś ubek, żeś partyję chlubił Wystarczy żebyś Wodza i Ojca polubił Każdy rwie do siebie smętne resztki flagi, pod którą się kiedyś zbierały gromady. Rosja to popiera, nie ma na nas kija, Niemcy zbyt zajęci, Polska dziś Radyja. Niech się nikt nie wtrąca w nasze polskie sprawy, sami potrafimy z sobą się rozprawić! Więcej nienawiści, mniej zwykłego wstydu! Jak nam się nie uda, zwalimy na Żydów! A jak się pokaże już w korytach pustka x x Wierszyk z netu...

Gość gość
co do zwalania na żydów to póki co oni zwalają wine za holokaust na polaków

Gość gość
już mnie to wkooorfia. a potem przychodzi shatyn z wierszykiem z netu jakbym był jakims przedszkolakiem i chce mi za jego pomocą zaprezentować ukryte mechanizmy społeczne w dodatku charakterystyczne tylko dla polaków. wiesz co shatyn. podobno też jests polakiem. skąd u ciebie tyle samokrytyzcyzmu?

Gość gość
jesteś dobry w tym co robisz ale tylko tak jak może być dobry rzemieślnik. mnie nikt w niczym nie szkolił a juz cie mam prawie na wysokosci fiuta. możesz potaknąc albo zaprzeczyc:)

Gość gość
albo idź szukac wierszyków w necie. wierszyki to prawie jak hip hop. powinieneś zadeklamować to do jakiegos bitu może miałoby wiekszą moc oddziaływania:)

Gość gość
wiem wiem, że cie korciło żeby napisać że to nasza wina bo w to wierzysz. już to prawie wysłałeś ale sie w ostatniej chwili opamiętałeś:D

Gość gość
a mówiłes że cie nie gniecie żadne tabu:) napoisz to cżłowieku napisz co myślisz bądź męzczyzną i sie nie bój. nie kombinuj powiedz wprost co i jak to co ci leży na wątrobie bo inaczej będziesz szczał żółcia i umerzesz na wylew:|) czego ci zresztą życze

Gość gość
i jak sie teraz czujesz? jak sie kooorfa czujesz kondonie nie mogąc powiedzieć tego co myślisz ty komunistyczny l********gu? podzielisz sie z nami wrażeniami?

Gość gość
to sie kooorfa zamknij bo dzieci i ryby głosu nie maja

Gość gość
możecie mnie nazwać psycholem ale z całą odpowiedzialnością twoerdze, ze jesteśmy jak pieczarki i ktoś nas hoduje. xxxxxx Kurfa, normalnie cytat roku. To powinno wisiec na świetlicy w Tworkach :D:D

Gość gość
Albo jestes Polakiem albo obywatelem z polskim paszportem na czyichs uslugach. Taka jest roznica pomiedzy obecnym rzadem a opozycja. W normalnym panstwie masz rzadzacych i opozycje ktora ma inny pomysl na rzadzenie, ale obie strony dzialaja na korzysc spoleczenstwa. Jak dotychczas ani PO ani Nowoczesna nie zaproponowala jakiejs wlasnej ustawy/pomyslu tylko przeszkadzala w rzadzeniu. Moje pytnie jest takie i niech ktos mi na nie odpowie; jak dlugo mozna byc zdrajca i jak dlugo mozna sie ukrywac pod plaszczykiem demokracji i wlasnej opini, mowiac rzeczy sprzeczne z jakakolwiek logika suwerennego panstwa i ciagle nie poniesc KARY? W sumie zaluje ze nie ma majdanu bo by sie przydalo kilku zawisnac na latarniach.

Gość gość
nie. to jest cytat roku:D:D xxx "ale obie strony dzialaja na korzysc spoleczenstwa."

Gość gość
a poza tym żadna pieczarka nie będzie mnie wsadzała do tworek juz nie mówiąc o cytowaniu mnie za darmo:)

Gość gość
no 1:1

Gość gość
więcej wiary otulona bramka jest okrągła a piłki są dwie;)