Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Braksil9292

Jestem zalamana. Co robic?

Polecane posty

Gość asertywe
jestem w szoku jakie chamstwo tu pisze!SZOK!do rzeczy jestem po ślubie 15 lat na początku miałam to samo co Ty mąż był chamski też powiedzial mi że nie ma pewności czy to jego dziecko nie wytrzymałam kazałam mu się wynosić.Ale ku mojemu zdziwieniu zmienił się jak zobaczył że mi nie zależy przysiadł całkowicie dałam mu szansę jesteśmy razem jest bardzo dobrze już od wielu lat mamy dwoje dzieci i kochamy się czego i Tobie życzę daj mu szansę (może nie od razu)z wiekiem zmądrzeje trzeba się dotrzeć w małżeństwie skoro się kochacie to jeszcze będzie dobrze powodzenia

Gość gość
J.w. czesto malzenstwa musza się dotrzeć, czesto padaja słowa ktore juz zawsze będą boleć, często nie jest tak slodko jakby się chciało a jednak ludzie sobie wybaczaja i po latach są bardzo udanymi małżeństwem. Ja ze swojej strony mogę doradzić żebyście oboje odpoczeli od tego wszystkiego, dali sobie czas i nabrali dystansu a wtedy podejmiecie decyzję co dalej z waszą rodziną.Nie róbcie nic pod wplywam emocji bo takich decyzji mozecie bardzo żałować.

Gość gość
Braksil9292 dziś Gosc 18:04 Niestety...liczylam sie z tym, ze beda normalne odpowiedzi jak i te chamskie ... widac ile pyskatych malolat tutaj siedzi, ale dokladnie tak jak napisalas, w realu nie bylyby takie wyszczekane. W internecie kazda gowniara jest cwana xxx szkoda, że ty nie byłaś cwana i jedyne co potrafiłaś to nogi rozkładać przed chamem co traktował ciebie i twoją rodzinę jak gó/wno

Gość gość
Dla faceta, który nie kocha, dziecko to problem. Dla kobiety (nie licząc kobiety-samicy rozpłodowej), to problem także. Rozwiązanie ma sens. Jedźcie za granicę to załatwić. Bez sensu jest żebyś rodziła dziecko jeśli już nie chcesz być z jego ojcem, i on tego dziecka nie chce.

Gość gość
A zdajesz sobie sprawe,ze w takiej sytuacji mozesz wcale rozwodu nie dostac???

Gość gość
Po co z nim spalas jak zycie sie z nim nie ukladalo? Nie umiesz utrzymac nog razem?

Gość Braksil9292
Asertywe 21:06 Dziekuje za slowa otuchy. Moj maz przechodzil przemiany nawet przed slubem 1000 razy i nigdy nie na dlugo. Obiecywal, prosil bym wrocila - wracalam, bo wierzylam. Liczylam, ze po slubie sie zmieni. Pieknie bylo ok 9 miesiecy, naprawde pieknie! Kocham go, ale ja juz nie wierze w nas, po czesci od srodka sie wypalilam. Jednak milo slyszec, ze sa faceci ktorzy sie czegos potrafiac nauczyc jak Twoj maz. Mam nadzieje, ze zawsze bedziecie tacy szczesliwi. Wam sie udalo , bo po prostu niektorzy potrafia cos zrozumiec, moj maz do takich nie nalezy. Dzisiaj jestem szczesliwa, ze zostane ponownie mama takiego szkraba i wiem, ze dam rade. SAMA...widac musialam sie z tym przespac, przemyslec. Dzieki kobietki za wszystkie odpowiedzi :-)

Gość gość
Gosc 21:37 Nie umiem. Liczylam, ze

Gość Braksil9292
Gosc 21:37 Nie umiem. Liczylam, ze Ty to zrobisz. Poza tym nie rozliczaj mnie malolato z seksu z moim mezem. Dorosniesz to tez poznasz co to jest ;-)

Gość asertywe
z rozwodem poczekaj karz mu się wynosić tak jak wyżej ktoś napisał musicie odpocząć od siebie nie podejmujcie pochopnych decyzji bo możecie żałować ludzie się zmieniają młodzi często mają poczucie że zwojują świat z wiekiem się to zmienia z opisu wynika że on Cię kocha więc się zmieni ale potrzeba trochę czasu

Gość gość
Wredne suki na tym forum.Widze juz was koltuniary zaniedbane-byle dowalic komus i zdeptac i skopac lezącego wstrętne babska.Przeczytalam 5pierwszych odpowiedzi i mam dosc nie czytalam dalej.. Autorko to jest Twoja decyzja.To Ty bedziesz borykac sie z wychowaniem nie maz niebawem ex czy mama.Bedzie Ci mega ciezko.Przemysl to wszystko.Ja olewalabym opinie innych wiadomo ze wszyscy sie wymądrzają jak nie są w twojej skorze.Na tym forum najwyzrj Cie wyzwa a nieliczne wpisza cos zyczliwego czy rozsadnego.Meza masz strasznego wiec nie ma czego zalowac.A ciaza zdarza sie i tym zabezpiecAjacym sie wstretne babska-zadna metoda nie da 100proc pewnosci. Zycze Ci wszystkiego najlepszego

Gość gość
Maz zle cie traktowal, a ty mu jeszcze dupt dalas, brawo :D Gdzie szacunek do siebie? Dlaczego dziewczyny w Polsce sie nie szanuja?!!

Gość Braksil9292
Gosc 21:51 Jestes swietna :-) pojechalas tu troche po tych "sympatycznych" nastolatkach. Dziekuje Ci bardzo. Wiem, ze nie czytalas , ale ja wyzej wspomnialam, ze urodze malenstwo, a on znika z mojego zycia. Jeszcze wiele przede mna i nie chce zmarnowac tego przy jego boku. Dziekuje i pozdrawiam

Gość gość
"To jest tylko twoje dziecko" co nie bedzie ci przeszkadzalo brac od niego kasy na nie :o C*****e prawo w Polsce, ze jak ojciec nie chce bachora, to i tak musi na niego lozyc, a babsko jak chce to usunie i gowno facetowi do tego :o🖐️

Gość Braksil9292
Asertywe Nie chce juz czekac na przemiany, ktore nigdy nie nastapia. Wiem, ze wierzysz w ludzi , bo Twoj maz okazal sie prawdziwym mezczyzna i zrozumial co moze stracic,moj do takich naprawde nie nalezy. Pierwszy raz pragne zeby sie wyprowadzil i zostawil w spokoju

Gość Braksil9292
Gosc 22:01 Lozyc kase bedzie na pierwsze dziecko, na drugie nic od niego nie chce, bo on tego dziecka nie chcial. A nawet jak bym chciala to mam prawo, bo sama sobie go sfrustrowany chlopczyku nie zrobilam prawda?

Gość gość
z tego co on ci dzisiaj mówił to pewnie będzie chciał być ojcem dla drugiego dziecka także... niech się wyprowadza jeśli jest dla was szansa to tylko jak się wyprowadzi i zrozumie, wiem że już go nie chcesz ale nie wiadomo co będzie, tylko jeśli miałabyś go przyjać spowrotem to już na innych zasadach

Gość gość
Moja mama ponad 30 lat temu byla w podobnej sytuacji. Ja byłam tym drugim.dzieckiem, a moim rodzicom sie nie ukladalo. Ojciec nie chcial mnie, mamie sugerowano aborcję, ale nie posluchala. Bylo jej ciężko, ale dala rade, rodzina pomogla etc. Ojciec po latach " obudził sie" i próbował wszystko naprawić... Moral jest taki, ze niech on (maz) sobie jaja usunie i więcej nie używa skoro jest tak nieodpowiedzialny...

Gość gość
Braksil9292 dziś Gosc 21:37 Nie umiem. Liczylam, ze Ty to zrobisz. Poza tym nie rozliczaj mnie malolato z seksu z moim mezem. Dorosniesz to tez poznasz co to jest xxx co mam poznać? jak się robi z siebie szmatę i za talerz zupy rozkłada się nogi bo mąż musi jaja opróżnić? małolatą to jesteś ty bo we łbie masz siano i zachowujesz się zdesperowana tyłkodajka - musiałaś dawać mu tyłka bo jak nie to on nie da na rachunki? to jest ta tajemnica małżeństwa którą mam niby poznać???

Gość Braksil9292
Gosc 23:37 I po co dalej sie produkujesz dzieciaku? Niesamowite jak Cie przejal temat mojego malzenstwa i wspolzycia z moim mezem. Na 100% nie masz ani dzieci ani meza, bo jestes bardzo sfrustrowana i zgorzkniala. Wspolczuje Twojej matce, ze wyroslas na takiego wstretnego ogra. To Twoja matka mogla nie rozkladac tych nog. Przynajmniej nie urodzilaby porazki w postaci Ciebie. Nie wiem od kiedy kobieta wspolzyjaca ze swoim mezem jest szmata :-) z anonima to jestes mocna i szczekasz tym pyskiem jak nienormalna. Podaj chociaz facebooka, tam sie lepiej poznamy skoro taka odwaza jestes tutaj.

Gość gość
aleś ty głupia i żenująca autorko!

Gość Braksil9292
Ja nie, ale Twoje wcześniejszebodpowiedzi na pewno. Jeszcze Ci sie to nie znudzilo? W kolko to samo

Gość gość
czego ujadasz suko? do roboty się lepiej weź zamiast w niecie siedzieć! przekupa pieprzona - tylko szczekać i tyłek za miskę zupy wypinać potrafisz? nie martw się - ten pójdzie to sobie następnych gachów przygr***asz - tak jak twoja mamusia

Gość gość
zawsze na tą miskę zupy tyłkiem zarobisz - z głodu nie zdechniesz

Gość Braksil9292
Od mojej matki to sie odpie*** szczylowo. Cwaniara przez internet. Bede chciala to dam jeszcze i 10 , a z kazdym pykne 2 dzieci i kij Ci do tego niewychowany ogrze. Kompleks masz jakis na punkcie seksu ... nikt z Toba nie chce czy masz jakis inny problem dziewczynko? Juz sie nawet martwisz o to czy bede miala co jesc? Ojej milo. Jak na razie to Ty tu wiesniaro szczekasz najwiecej. Niedorobiona nastolatka, ktorej rodzice zadnej kultury nie nauczyli. Wyjdz, sloma Ci z butow wystaje.

Gość gość
Musze sie wtracic- autorko to TOBIE sloma z butow wystaje bo wydaje ci sie ze w malzenstwie to juz inne reguly szacunku mezczyzn do kobiet obowiazuja ( czyli mial mnie gdzies ale jestem zona wiec z nim spie). To ciebie maz nie chce,nawet w ciazy. To ty okazalas sie tak wspaniala,takie slodkie dziecko mu dalas ze woli uciec w cholere niz byc z toba w tym twoim 'malzenstwie' do ktorego dorosniecia namawiasz normalne kobiety. nie zesraj sie z tego doswiadczenia malzenskiego, a fuj jak normalnie podrzedna dziewka ze wsi

Gość Braksil9292
Do czego musisz sie wtracic? Ty tu sie wtracasz caly czas, jakby nie bylo wiadomo, ze pisze w kolko jedna i ta sama sfrustrowana wariatka :-) koncze z Toba dyskusje dziecko, bo niewarto. Oby ktos Ci kiedys obil ten niewyparzony ryjek, moze sie w koncu czegos nauczysz Pozdrawiam :-*

Gość gość
autorko rozmawialas z nim???

Gość Waterwoman
Dasz radę. Ja daję od 7 lat. Córka ma teraz 18, kończy 2 klasę LO, średnia ocen nie spada jej poniżej 4.7. Syn ma 9 lat. trenuje pływanie. Oboje są wspaniali. Może nam się nie przelewa, ale spokojnie dajemy radę. Mężczyźni mogą pojawiać się w naszym życiu i mogą znikać. Miłość Do i od dzieci jest stałą, bezwarunkowa i bezcenna. Trzymam kciuki. Odezwij się czasem . Pozdrawiam serdecznie. Monika

Gość Braksil9292
Gosc 18:57 Rozmawialam tyle o ile , ale o jego wyprowadzce itp. Tu nie ma szans na dogadanie sie. Powiedzial mi tylko, ze skoro nie chce z nim juz byc to nie bedzie sie narzucal i nie chce byc kula u nogi (w sobote jeszcze sam mowil, ze dziecko niczego nie zmienia i odchodzi, bedziemy sie rozwodzic) nagle zmiana wersji, bo oznajmilam, ze urodze dziecko i wychowam sama. Pozdrawiamp Waterwoman Dziekuje :-) masz absolutna racje co do dzieci tylko chyba jak kazda matka chcialabyn je wychowywac wspolnie z ich ojcem i razem z nim doczekac sie wnukow na stare lata,ale stalo sie tak a nie inaczej ... Niestety tu juz niczego nie napisze co sie u mnie dzieje, jak wyglada sytuacja, bo nie chce juz karmic internetowych trolli jak powyzej swoimi problemami. Czekaja tylko az znowu cos napisze i beda miec pozywke :-) Chcialabym podac maila, ale zaraz tam tez dostane jakies chore wiadomosci od tej wariatki. Dziekuje wszystkim zyczliwym za odpowiedzi. Naprawde Wasze wiadomosci uswiadomily mi wiele i w gruncie rzeczy pomogly, z niektorymi myslami. Pozdrawiam :-)