Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze odczucia po odwiedzinach restauracji po rewolucja m.gessler

Polecane posty

Gość gość
Ja bylam w Bielsku u Tadeusza bylo pysznie. Potem jeszcze Casa Fulvio i Maria srednio i mialam sensacje zaraz po wyjsciu. Ranczo pod Strusiem indyk bardzo dobry za to pasztet i kurczak suchy wiec bez rewelacji. Krakow Tajska pyszna, Zielona gora indyjska tez dobra.

Gość gość
Aha jeszcze Zakopane Obrochtowka tez pyszna

Gość Hania_00
Mam rodzine w Bielsko-Białej i jeżdżę do nich 4 razy do roku jakoś. Mam ulubioną knajpke po drodze nazywa sie Zajazd Country i jest przy DK 1 na Bielską. PYCHOTKA jest super zamiast do Macdonalda jedziemy tam bo tu też jesrt amerykańskie jedzenie ale o niebo lepsze i zdrowsze. Zawsze jak jedziemy do moich rodziców to zatrzymujemy się właśnie tam.

Gość gość
dziewczyny przeciez ona robi rewolucje , sprawdza to po kilku tygodniach i tyle , knajpa zostaje "sama" i to czy bedzie smacznie czy nie to juz interes wlascicieli wiec jesli ktos mial klopoty zoladkowe czy zjadl barszcz z proszku to pretensje do wlascicieli knajpy a nie Gesslerowej , ona swoje pokazala i poszla i tyle ja widzieli ja lubie pania Gessler , moze pokrzyczy i garami porzuca na potrzeby programu ale ma podejscie do ludzi i zawsze wyczuje gdzie jest problem i z kim

Gość gość
Parę razy byłem na obiedzie w Panoramie w ostatnim czasie i za każdym razem obsługa była bardzo szybka, nie kazali nam czekać na napoje czy przystawki, podobnie z dostaniem rachunku szybko nie było problemu.