Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k 40

Może ma ktoś ochotę na...

Polecane posty

Gość gośćz
gość szalona gwiazda. Czyli Twoim skrytym marzeniem jest mineta podczas picia kawy w pracy??:) W sumie to ja uważam że jakby cipka ucho miała to czemu nie. Nawet kawy można by było się z niej napić:D

Gość Lazurowa  kobieta
Tak to nie. Jedno albo drugie. Wszystko zależałoby od nastroju:)

Gość Lazurowa  kobieta
Może szalona gwiazda dała propozycję z tych nie do odrzucenia a i czeka na podjęcie "rękawicy:D

Gość gośćz
Aha:) Czyli mam Ci schować kluczyki:D Myślę że jakiś nastrój dałoby się stworzyć. Na pewno miło i pszyjemnie by było. Wieczór, szum wiatru w liściach drzew. Krople deszczu spadające na parapet. Przyciemniony pokój, świece i wino. No, nawet w miarę by to chyba wyszło;)

Gość gośćz
Przyjemnie:D Sorki. Coś mi chyba szycie po głowie chodzi;)

Gość gośćz
Nie wiem Lazurowa czym szalona rzuca:) Jak rękawicą i propozycja nie do odrzucenia to niestety. Nie mam możliwości żadnych aby to wyzwanie podjąć😭

Gość Lazurowa  kobieta
Przyciemniony? A po co? Niby nastrojowo, gra półcieni, widok jak z przymrużonych oczu jednak wolę widzieć w pełni, nie tylko czuć :P

Gość Lazurowa  kobieta
Chcesz schować kluczyki żeby pobawić się w ciepło, zimno? Pewnie znalazloby się jakieś gorące miejsce do uruchomienia poszukiwawczych zmysłów:)

Gość gość pazur
tylko nie chowaj do stacyjki, bo na sam widok odjedzie bez ustawiania dźwigni biegów

Gość Lazurowa  kobieta
A może jeżdżę automatem?:)

Gość gość pazur
to przynajmniej guma się nie spali ;)

Gość gośćz
Nie no! Lazurowa!! Niemożliwa jakaś jesteś:D W gorącym miejscu chować kluczyki. I w dodatku takim które zmysły rozpala. Dobrze że korozji nie łapią od wilgoci bo miałabyś problem;) A z tym widokiem rację masz. Bardzo lubię widok kobiecego ciała to po co światło gasić. Wszak i za dnia można świeczkę zapalić i wina polać. Nie tylko do kieliszka:D

Gość gośćz
gościu. Lazurowa to i w automacie potrafi gumę przypalić. Zwłaszcza jak na ręcznym jedzie:D

gośćz Mocy takiego spalania to jeszcze nie posiadłam za to mogę co innego wziąć w moc posiadania:D Ręczny ? E, nie. Preferuję bardziej wilgotną jazdę, poślizg zawsze jest wskazany żeby nie powiedzieć, że pożądany:P

Gość gość
Lazurowa od kiedy przestałaś być pani, a zaczęłaś być kobieta?

Gość Lazurowa  kobieta
Od momentu gdy nie mogę zalogować się na Pani bo zapomnialam hasła:) A to jakaś różnica jest?

Gość gośćz
O widzisz Lazurowa. Moje też nie. Nie lubię i tyle:) I wilgoci się nie boję bo korozja mnie nie chyta;) Wręcz uwielbiam. A jeśli mam być szczery to jak patrzę na kobietę to tylko o smaku i zapachu jej wilgotnego miejsca myślę. O cieple które pochłania pewną część mojego ciała:D

Gość gośćz
gościu:) A co to kogo obchodzi?? Czy pani czy kobieta?? Na jedno chyba wychodzi. Po co sobie zaprzątać głowę bzdurnymi rzeczami i szukać problemów tam gdzie ich nie ma;)

Gość Lazurowa  kobieta
Szczerość w takim wykonaniu zawsze mile widziana:) Gdy patrzysz na nieznajomą kobietę to bardziej absorbuje Cię to co ma na sobie czy domysły to co ma lub czego może nie mieć pod spodem?:D

Gość gośćz
A co to za różnica?? Ma czy nie?? I tak za chwilę mieć nie będzie:D A tak na serio to wyobrażam sobie Ciebie w czarnej spódnicy i białej bluzce na guziki. I odpinam guziczek po guziczku. Całując Twoją szyję. Ukazują mi się piękne pełne piersi w koronkowym staniku:D

Gość Lazurowa  kobieta
Widzę, że Twoja wyobraźnia działa bez zarzutu:) A swoją drogą, tak z przekory uwiarygodnię tą wizję i właśnie tak pójdę jutro ubrana do pracy. Dorzucę tylko do tego szpilki i srebrny łańcuszek, którego koniec będzie uwodzicielsko zagłębiał się w pobudzających zmysły piersiach:D

Gość gośćz
No to ładnie:) Tak, masz rację. Wyobraźnia działa bez zarzutu. A zmysły wręcz szaleją. Rozpalone go granic możliwości na myśl o tak ponętnej kobiecie. Nawet mogę sobie wyobrazić jak w samych szpilkach i łańcuszku zostajesz:D No ale nie tak szybko. Największą przyjemność dałoby mi pozbywanie Cię poszczególnych części garderoby. Poznawanie Twego ciała i jego gorący dotyk.

Gość gość
Widzę, że dobrze się bawisz gościuz. I tak trzymaj grunt to zabawa, oby nie czyimś kosztem. Mam nadzieję, że ja również byłam dobrym źródłem zabawy. Dobrze, że intuicja w porę zaczęła bić na alarm, bo o mały włos, a uwierzyłabym we wszystko. Powodzenia Ci życzę w czymkolwiek, co sobie założyłeś

Gość gość
:-D Po to są nowe odsłony starych nicków.

Gość gość
"Gdy patrzysz na nieznajomą kobietę to bardziej absorbuje Cię to co ma na sobie czy domysły to co ma lub czego może nie mieć pod spodem?" Odwieczne pytanie: kobieta naga, czy ubrana w sposób pozostawiający wiele do myślenia. Dla nie oczywiście to drugie. Dzień dobry. Ten sam.

Gość Lazurowa  kobieta
Dzień dobry:) Lato sprzyja różnym odsłonom a zwiewne ciuszki dają wyobraźni pole do popisu. Mężczyźni to wzrokowcy, mogą nacieszyć i oko i zmysly:)

Gość gość
Pomimo, że zima też może być ciekawa, nie bez powodu (oczywiście chodzi o ubiór) ktoś powiedział, że na wiosnę kobiety pięknieją. Ten sam.

Gość gość szalona gwiazda
A ja nadal z uśmiechem i wielką ochotą na łyk szatanskiego dreszczu

Gość gość
Ale jeśli dreszcz, to taki który przechodzi przez całe ciało. Tan sam.