Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sugestie wizualne

Co moze swiadczyc o tym, ze kobieta nie goli strefy intymnej?

Polecane posty

Gość Sugestie wizualne

Moim zdaniem ponizsze cechy moga sugerowac, ze kobieta pod majtkami jest z tych owlosionych: Nie reguluje brwi, Goli nogi tylko do kolan, Nie depiluje przedramion, Nosi bluzki na ramiaczkach majac juz widoczny slad odrastajacych po goleniu wloskow, Ma niewydepilowane male wloski pod pepkiem, Nie farbuje wlosow (na glowie), Zaklada krotkie spodenki, gdy na nogach juz cos zaczyna odrastac po goleniu, Nosi dosc zabudowane majtki, w tym te do bikini na plazy, Nie chodzi na solarium, Oszczednie sie maluje.

Gość gość
ale bzdury i po co taki marny post zakladac.czemu ma to sluzyc.

Gość gość
Po co ma się tam golić..i tak nikt jej tam nie ogląda a na plażę czy nad rekę to jescze ma czas .

Gość jasne nikt nie oglada
dzisiaj kobiety sie rozbieraja przed facetami poznanymi kilka godzin wczesniej

Gość gość
Ja się gole na gładko a to co żeś tu nawymienial większość spelniam i co powiesz madralo? :D

Gość gość
W życiu nie golilam przedramion,wystarczy że dzisiejsze czasy narzucily kobietom golenie całych nóg, pach,bikini a jest to bardzo uciazliwe. Zajmij się lepiej swoimi kuldami.

Gość pod majtkami gladka
a pod pachami i na nogach odrosty? malo prawdopodobne

Gość gość
10.22.ja sie do takich nie zaliczam.

Gość gość
Osobiście znam wiele kobiet, które nie golą się w ogóle. I piszę to z ręką na sercu. Świat narzucił jakąś modę, a ludzie za tym gnają. To sprawa indywidualna, co kto robi ze swoim ciałem. Każdy dba o nie tak, jak chce. Najlepiej, by każdy zajął się osobiście tym, jak chce wyglądać. Golenie się lub nie golenie, to nie powód, by wysnuwać takie wnioski, jakie zaserwował/a tu Autor/ka.

Gość te nieogolone to
chyba nie w Polsce

Gość gość
moda na golenie miejsc intymnych juz minela.pod pachami to owszem ze wzgledow estetycznych ale lono?nie jestesmy wkoncu malymi dziewczynkami aby byc tam lyse.zreszta wiekszosc facetow woli jak tam sa wlosy.

Gość gość
jaki debilizm.... reguluje brwi i farbuje wlosy... poza tym "Gole nogi tylko do kolan, Nie depiluje przedramion, Nosze bluzki na ramiaczkach majac juz widoczny slad odrastajacych po goleniu wloskow, Mam niewydepilowane male wloski pod pepkiem, Zaklada krotkie spodenki, gdy na nogach juz cos zaczyna odrastac po goleniu, Nosze dosc zabudowane majtki, w tym te do bikini na plazy, Nie chodze na solarium, Oszczednie sie maluje." i regularnie gole sfere intymna.

Gość wiekszosc mlodych
dziewczyn tam sie goli

Gość do gość
gość dziś , nie krepujesz sie odslaniac nieogolonych nog i pach publicznie albo sciezki milosci na brzuchu na plazy?

Gość gość
to ktos by musial z odleglosc kilku cm sie przygladac... urok naturalnej blondynki ;)

Gość do gość
niektore kobiety maja pod pachami ciemny i gesty slad odrastajacego zarostu, ze widac z daleka

Gość gość
ale nie wszystkie, wiec nie uogolniaj. taka rada na przyszlosc :)

Gość do gość
to jako naturalna blondynka mozesz golic pachy tylko jeden raz w tygodniu i starczy? ;)

Gość gość
cos kolo tego. nogi do kolan tak srednio raz na miesiac lub rzadziej nawet.... rosnie tak pewnie z pietnascie wloskow na kazdej nodze, wiec nawet przejezdzajac dlonia po "zarosnietej", nic nie czuc....

Gość gość
Miałam koleżankę - przepiękną blondynkę, która miała gęste i dosyć długie b. jasne włosy na rekach i nogach. Ale w jej przypadku to nie miało żadnego znaczenia.

Gość do gość
a w jakim wieku jesteś? bo podobno z czasem nawet tym mało owłosionym kobietom rośnie więcej włosów.

Gość gość
Autorze, masz z owłosieniem jakis problem? dziwne pytania na tym forum?

Gość Sugestie wizualne
Ciekawi mnie, jak rozpoznać kobietę która nie jest wygolona na łyso.

Gość gość
Chyba widać na pierwszy rzut oka czy kobieta jest Łysa czy nie :D

Gość Sugestie wizualne
Jeśli chodzi bez majtek, to tak :D

Gość ja lubie zarost
u kobiet

Gość gość
Nie reguluje brwi, - reguluje,ale nieregularnie :D nie ma tragedii jak zarosną,ale jednak nie lubie tego bo moja twarz wygląda dużo lepiej gdy brwi mam wyregulowane..o dziwo to daje więcej niż makijaż! Goli nogi tylko do kolan, - i tak i nie. Jak mam iść na plażę to na górze też golę. Nie depiluje przedramion - no nie. Nosi bluzki na ramiaczkach majac juz widoczny slad odrastajacych po goleniu wloskow, - nie,wstydziłabym się. Ma niewydepilowane male wloski pod pepkiem - aktualnie tak ale jak pójde na jakąś plażę pozbęde się Nie farbuje wlosow (na glowie) - nie farbuje, bo mam ładny naturalny kolor,farbowanie niszczy Zaklada krotkie spodenki, gdy na nogach juz cos zaczyna odrastac po goleniu - nie,mam obsesję...jak mam gdzieś iść z nogami odsłoniętymi oglądam je z każdej strony najlepiej w pełnym słońcu na balkonie.. Nosi dosc zabudowane majtki, w tym te do bikini na plazy - raczej tak Nie chodzi na solarium - no nie chodze Oszczednie sie maluje - czasem sie maluje a czasem nie. Częsciej oszczędnie. częściowo zgadłeś a częściowo nie..wszak gole sie tylko "na pokaz", nie chciałabym by ktoś zauważył że mam wlosy na nogach albo odrosty pod pachami! uważam na to. ale cipki nie pokazuje nikomu wiec nie golę

Gość gość
ja ci podpowiem : jest upał a ona ma na sobie długie spodnie :D :D poszedłeś w strone odsłaniania włosów na nogach a ja bym raczej poszła w stronę ubrania nieadekwatnego do pogody..to się raczej sprawdza. Moja koleżanka która nie lubi się golić - latem nosi spódnice aż do stóp,te bardzo długie. Inna ma długie spodnie w lecie i tłumaczy to tym,że wcale jej nie za gorąco. Ja - to samo robie..gdy nie dogoliłam czegoś zasłaniam i narzekam w duchu,że mi za ciepło.

Gość gość
wiem,jaka jest opinia ludzi wiec nie bede ich obrzydzać swoimi kudłami..ale jednak lubie sukienki więc latem przemęcze golenie

Gość gość
a u mojej mamy byś z niemal niczym nie trafił..ona to się stroiła,sukienki,pełny makijaż,paznokcie zrobione,brwi,fryzura,buty na obcasach..ale w gaciach busz :D no ale to inne pokolenie teraz juz tak o siebie nie dba jak kiedyś