Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DziwneUczucie

On mnie Drażni

Polecane posty

Gość DziwneUczucie

Witam. Mam 28 lat moje życie w tamtym roku a dokładnie 1.01.15 bardzo się zmieniło. Odeszłam od partnera z którym byłam 6 lat. W sierpniu mieliśmy wziąść ślub ale odwołałam wszystko bo pił i miał mnie gdzieś.... 3.5 mca później poznałam Go Miły cudowny przystojny i 10 lat starszy. Wszystko w nim było ok i jest dalej. Całe życie czekałam na takiego faceta. W kwietniu przajechał do PL parę dni poniżej znalazłam się z Nim w DE a w czerwcu dowiedziałam się że jestem w CIĄŻY. Cieszylismy się z wiadomości choć szybko to się stało to był uśmiech ma twarzy. Ja pojechałam do PL i zostałam u mamy on pojechał za granicę pracować. Źle znosiłam ciążę była zagrożona. Hmm do czego zmierzam nie wiem. Cała ciążę byłam sama. W listopadzie założony szew i leżenie byłam sama go nie było. Syn się urodził byłam sama go nie było był za granicą pracować na rodzinę. Zobaczyl syna jak miał 2 mce. Dziecko miało zapalenie płuc 6 tygodni później i znowu sama. Drugi pobyt w szpitalu znowu sama. Przyjeżdża do Nas ale ważniejsze momenty byłam sama. Jesteśmy razem Sun się chowa choć mamy z nim małe problemy zdrowotne. Niby razem ale osobno iiiii zauważyłam coś niedobrego zaczyna mnie drażnić.... hmm nie chce z nim rozmawiać nie potrzebuje go sama dam rade wychować dziecko... Nie lubię tego uczucia i mam nadzieje ze ono zniknie. On jest dobry naprawdę ale denerwuje mnie. Nie wiem co zrobić może to przejdzie.

Gość gość
Jak na kobietę mającą 28 lat, widać, że masz problemy z poprawnym pisaniem w rodzimym języku :P Sytuacje stworzyłaś sama. Z jednym zerwałaś, a z drugim byłaś w ciąży, dość szybko, i urodziłaś dziecko. Moim zdaniem ten facet z "de" ma cię tam, gdzie większość facetów miała by takie kobiety, jak ty. Wychowasz to dziecko. Szkoda tylko, że ma infantylną, prostą i niedouczoną matkę 🖐️

Gość gość
Brzmi patologicznie. Jeden długi związek z alkoholikiem, szybko poznałaś innego i szybko zaszłaś. Cóż, na pocieszenie masz 500+