Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny24

Czy Ona może być w ciąży?

Polecane posty

Gość smutny24

Witam Jakiś tydzień temu kochałem się z dziewczyną i doszło do wytrysku w niej,po tygodniu czasu dostała okresu poniewaz normalne objawy okresu czyli bóle brzucha ale chyba brak krwawienia,ale mówi ze czuje ze okres,czy to mozliwe?

Gość gość
Spokojnie nie musi być właśnie z tobą

Gość smutny24
Nie rozumiem?prosze jasniej

Gość gość
Trzeba być kretynem aby zadawać takie pytania... każdy stosunek, nawet ten z zabezpieczeniem może doprowadzić do ciąży. Pozostaje mi tylko pogratulować nowego przyszłego obywatela rzeczpospolitej polskiej.

Gość gość
Ale skoro ma okres to jak może być w ciąży?

Gość gość
W początkowej fazie ciąży okres może się pojawić, zwłaszcza jeśli do zapłodnienia doszło tuż przed terminem zbliżającego się okresu z tym że jest on wtedy na ogół krótszy lub jak wyżej objawy są, ale krwawienia brak. Kup test ciążowy i niech go zrobi przynajmniej nie będziecie się stresować, a na przyszłość jeśli decydujesz się na seks to bądź również gotowy na potomka, a jeśli na dziecko gotowi nie jesteście, to nie uprawiajcie seksu.

Gość smutny24
za równy tydzień po stosunku doszło do okresu,mówi ze niby normalne objawy okresu ale bez krwawienia i ze niby wszystko normalne,okres mozliwy podczas ciąży?

Gość smutny24
Po jakim czasie tak sama od siebie może wiedziec ze to nie do konca normalny okres a ciąża?prosze o podpowiedz

Gość gość
PO CO SIE KOCHACIE (SEKS) SKORO JEJ NIE KOCHASZ(MILOSC) a teraz raptem pytanie o ciaze, dzieci nie bierzcie się za to skoro później przychodzi NIECHCIANE DZIECKO na swiat i ma przez WAS!!! zniszczone zycie bo rosnie w poczuciu odepchniecia . jak cie matka z ojcem wychowali??

Gość gość
testy.

Gość smutny24
niebardzo chce ja niepokoic,chciałem tylko zapytac czy jest taka opcja ze mimo tego ze okres ma to moze byc juz w ciazy?

Gość maczu piczu
"dostala okresu", do jakiej ty chodziles szkoly?

Gość gość
Ja tak miałam , okresu brak a bóle brzucha i objawy jak na okres, dostałam 3 tygodnie później, ciąży brak. To tylko stres;)

Gość smutny24
Równy tydzien a potem jeszcze 4 dni przed okresem doszło do stasunku i nic nie mowi ze ja piersi bola czy cos,niby wszystko normalnie chociaz taki niepokoj,ale mowi ze okresu dostala

Gość gość
dostala okresu ale bez krwawienia...? nie rozumie?

Gość gość
To okres czy brak krwawienia? To się wyklucza.

Gość smutny24
okres ale bez intensywnego krwawienia,prosze o szczere wypowiedzi

Gość gość
Okres się dostaje jak dostaje się krwawienia nie ma czegoś takiego jak okres bez krwawienia ..wróć na biologię i doczytaj .bywa że w ciąży pojawia się krwawienie ale jest zdecydowanie mniejsze..same objawy typu bolące piersi czy brzuch to jeszcze nie okres ale może być ciąża

Gość gość
debilu kup test i niech dziewczyna go zrobi , na gumy nie bylo cie stac to moze chociaz na test ciazowy uzbierasz , z tego co piszesz to chyba masz 14 lat albo taki kretyn z ciebie , jasne ze dziewczyna moze byc w ciazy jak sie zlales do pochwy , po co takie tlumoki za sex sie biora , zalosny jestes

Gość gość
Dziewczyna moze byc w ciazy zlales sie do pipy i badz gotowy na ojcostwo i odpowiedzialnosc na huja zaklda sie gume!

Gość gość
Bylo trzeba se gumowa lale klupic albo spuszczac sie do wiadra a nie do pipy!