Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyglądam młodziej niż tegoroczne maturzystki, a jestem od nich 10 lat starsza

Polecane posty

Gość gość

maturzystki wyglądają strasznie staro, masakra , co sie z wami dzieje dziewczyny ?!

Gość gość
rez tak uwazam, kiedy bylam w tym tyg podbic kuzynowi pieczatke w legitymacji w szkole, zanim ja pokazalam juz swierdzili ze licealistka przyszla podbic a mam 28 lat

Gość gość
Nie wiem, ja tam wyglądam młodo, nawet bardzo, mówią mi że mam twarz jak laleczka

Gość gość
Jaki macie sekret młodości?

Gość gość
Piję dużo wody i spędzam aktywnie czas

Gość gość
chyba zaden wydaje mi sie ze drobna budowa i takie dziecinne rysy, choc czasem mnie to drazni bo malo kto Cie wtedy traktuje poważnie..

Tez tak mam. Pytania o legitymacje szkolna lub proszenie o dowod to standard...kiedys ubrana w bluze ,leginsy z plecakiem na ramieniu czekalam na autobus. Zaczepila mnie straz miejska i pytala czemu nie jestem w szkole :-) hehe musialam pokazac dowod zeby sie odczepili. Czy oni maja w ogole prawo do takich akcji? Teraz jak jestem w ciazy dopiero sie zacznie :-) o_O

Gość gość
No ja tez się zastanawiam nad tym, moja kuzynka teraz bedzie szła do liceum czyli ma 15/16 lat a wygląda...na 20. Mój sąsiad w tym roku zdawał mature w LO, a ja myslalam ze on idzie na rozmowe o prace, ze ma ze 23-25 lat :D Sekret młodości to mysle delikatna uroda, dziecięca buzia, szczupla sylwetka a jesli ktos jest drobnokościsty, ''lekkiej'' budowy ciała to tym lepiej, tacy ludzie wyglądają młodo bardzo długo

Gość gość
Np. mój ojciec miał tak, że jak miał 19 lat to mu mówili, że wygląda gdzieś na 30, a teraz ma 46 lat i mówią mu, że wygląda, jak mój rówieśnik. Ja mam 24. Poryte to trochę :D

Gość gość
Piją, ćpają, gorsze jedzenie mają, laski ubierają się jak stare k..y i wszyscy mają mega zmarchy, to co się dziwić?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona