Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zyc po zdradzie

Polecane posty

Gość gość

witam chcialabym poznac opinie zdradzanych zon,jak sie dowiedzialyscie,jak to sie zakonczylo.sama od kilku dni wiem o romansie meza,zawalil mi sie swiat.niewiem co robic.

Gość gość
podcinalam zyly 7 razy, za kazdym razem dzieci mnie ratowaly. potem cielam sobie przedramiona. dostalam zolte papiery. takie cos po 40latach wspolnego zycia. w zasadzie zyje tylko dla doroslych dzieci i 2 wnukow. Maria, l. 65.

Gość gość
mario ,ja wlasnie tez 30 lat po slubie i taki numer mi wywinal.

Gość gość
Czas goi rany. Uwierz mi. Wiem to z autopsji, ale ciężka droga przed tobą.

Gość gość
herbatki. kawki. dansingi. a to ze odkrylam, ze pojechal z nia do sanatorium w Ciechocinku przelalo czare goryczy. to bardziej boli niz zdrada fizyczna - zreszta jemu juz nie staje od 15lat. strasznie to przezylam i nie wiem czy kiedykolwiek wyjde z tego stanu. Maria

Gość gość
Jak się żyje z wiedzą o zdradzie ? Tak samo jak i z niewiedzą o zdradzie. Nikt nie jest niczyją własnością. To tylko zdradzający/a obciąża swoją psychikę i sumienie ciężarem wiarołomności. Tak żyjesz jak dyktuje Ci Twoje sumienie i dbałość o siebie. Jak można szkodzić sobie na zdrowiu ? To znaczy że nie dbasz o swoje zdrowie i nie kochasz siebie. A jak nie kochasz siebie to jak możesz mówić że kochasz drugą osobę? Najpierw pomyśl zanim się zaczniesz ponownie ciąć.

Gość gość
Zacznij żyć kobieto i kopnij dziada w dupsko:)

Gość gość
Ty nie kochasz Ty jesteś zazdrosna o to ,że mąż zwrócił uwagę na inny obiekt. Walcz ale sama ze swoją zazdrością nie z mężem.

Gość gość
Daj mu wolność niech żyje tym co mu sprawia przyjemność. Jak kocha to zawsze wróci jak bumerang innej możliwości nie ma. Chyba, że w ogóle nie kochał to nie masz czego żałować.

Gość gość
Jak mu nie staje to żaden problem. Tak i tak nie masz z niego pociechy. Rozglądnij się za kimś kto Ci ukoi skołatane nerwy.

Gość gość
mam swoj honor i nie przyjmę go po tym wszystkim nawet jakby blagal na kolanach . niech go ona ma na glowie. teraz wrzucil na naszej klasie zdjecia z nia i jej wnukami. jaki szczeliwy. rzygam nim jak mi bog mily. Maria

Gość gość
I zrób jak Ci serce dyktuje. Tak by dla Ciebie było dobre.

Gość gość
jest watek o życiu po zdradzie,po co zakladac kolejny?

Gość gość
21'45,robic sobie i dzieciom oraz wnukom posrednio fizyczną i psychiczną krzywdę?to chore.Dobrze,że masz te papiery zólte. Tak to jest jak opiera sie życie na jednej osobie.........nie pracuje,nie ma pasji,kolezanek,itd.

Gość gość
Jak żyć po zdradzie? Tak jak przed tylko ... z kimś innym.