Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zatoczona

Byłam tu w 2006

Polecane posty

Gość Zatoczona

I moje życie zatoczylo kolo. Szukałam wtedy faceta, trochę płakałam, że mi nie wychodzi poznałam tu fajnych ludzi, bo na kafeterii można było wtedy sensownie pogadać. Miałam 29 lat. 2-3 lata później poznałam kogoś. Miłość, wspólna codziennośc, seks, związek kwitl, myślałam sobie, że późno go poznałam, ale watoy było czekać, bo to jest to. Minęło znowu parę lat . Rozstalismy się. Tzn on. Bo ja zrywać nie chciałam. Minął rok i jeszcze jeden, I jestem znowu tak jak 10 lat temu na kafe, mam wrażenie, że w tym samym miejscu, ale 10 lat starsza. Historia zatoczyla koło. A co u Was zmieniło się przez 10 lat?

Gość koalcia
w sumie nic konkretnego sie nie zmienilo, ew. nadeszla wieksza stabilizacja... ja tu zagladam od 2003 i zgadzam sie, ze kiedys mozna bylo sensownie pogadac, ludzie byli tu na powaznie :)

Gość Zatoczona
17:40 Tak.Zawodowo też poszłam do przodu. To już dużo. Wtedy jeszcze czasem pomagali mi rodzice. Zarabiałam niedużo.

Gość gość
też jestem tu od 2006 ale wtedy miałam 13 lat więc wiadomo że w okresie dorastania zmienia sie najwięcej ale jakoś nie chce mi sie wierzyć że to już 10 lat