Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miłość to je.. kur.. nie zapomne czy ki hu....

Polecane posty

Gość gość

wybrała innego pocałowała go przymnie teraz wielce ostatnio siadaja osobno i jakieś szopki tamten ucieka przed nią z zajęć itp a potem czeka jak debil na ławce na nią ;/niby wie że nam sie nie układa i ze z nia nie gadam no ale japier... zaraz go opierd... bo już mnie to wkur..miałem o niej zapominać to przy takich poje.. szopkach znowu o tym p****a... myślę ;/japier.. 7 miesięcy sie o nia starałem i nie dała mi szansy !!! niby zachowuje teraz bezpieczny dystans ode mnie ale japindole niech sie zachowują

Gość gość
jako para albo nie para czy ki hu.. ile można on ja z 9 miesięcy zna całował dotykał i co kur..oni odpierda...????ile można kur... uje.. sesje przez to hujo.. w ogóle nie klne ale juz sił nie mam ;/to albo sa ta poje.. para albo niech spierda... ode mnie i sia dają w przeciwnym rogu tej ******.małej salki ..a nie ławkę przede mną i sama japier... ja nie będę normalny i będę płacił za te ****** warunki;/ ile moze mnie katować to życie mogło by kurw.../ trochę popuścić mi do huu... miłości mi się kur.. zachciało jak to jest hu.. warte !!!wszystko razem z studiami gdzie najlepsi ściągacze zdają i wybitnie zdolni co to kur.. jest za burdel w tym bajzlu jeszcze ten je.. gnój któremu opowiedziałem historie to ****** sie śmieje zemnie japie... ile mozna !!!

Gość gość
wezmę ją zacznę zaraz macać po tej jej d***e na je.. zajęciach i się tak to skończy że będę pier.. szmata która nie umie za panować nad je.. uczuciami ...a oni co kur.. odje.. czy jak ?sex friend czy hu.. to wie ;/

Gość gość
wdup.. całą sesje jedynie wrzesień bo z czerwca to już g****o będzie ;/KOBIETY CZY WY NIEUMIECIE SIE OGARNĄC TROCHE :??to albo równa rywalizacja albo wybieracie kogoś anie jakies dziadostwo;/