Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydzę się z nim spotkać.

Polecane posty

Gość gość

Obawiam się spotkać z mężczyzną poznanym przez internet, bo mam nadwagę.Widział moje zdjęcia, ale tylko twarzy. Zależy mi na nim.

Gość gość
To zrzuc pare kg, jak kocha, to poczeka.

Gość gość
prowo

Gość gość
Nie mogę wciąż unikać spotkań, nie jestem jakaś wielka, mam 170cm i 70 kg.Jednak mam wrażenie, że on mnie sobie wyobraża jako wiodką modelkę, bo buzię mam szczupłą.

Gość gość
Skoro wstydzisz się z nim spotkać, to oznacza, ze nie podoba Ci się Twój obecny wygląd, więc pora coś z tym zrobić. Umów się z nim za miesiąc, a w tym czasie bierz się za siebie i schudnij.

Gość gość
Masz rację, powinnam się za siebie wziąć, tylko czy zdążę przez miesiąc?Nie mogę go dłużej zwodzić.

Gość gość
to masz dziwna budowe, ja mam 74 kg 172 wzarostu i nie mam nadwagi. so?

Gość gość
to masz dziwna budowe, ja mam 74 kg 172 wzarostu i nie mam nadwagi. so?

Gość gość
No widocznie dziwną :) Wiesz, jestem jabłkiem, mam spory brzuch i szerokie biodra, duże piersi, za ro nogi i ręce szczupłe.

Gość gość
Nie chudnij tak drastycznie bo to nie zdrowe poza tym wiesz jak bywa z dietami mozesz sobie cos postanowic.i przekladac spotkanie w nieskonczonosc ale czy uda ci sie wytrwac akurat teraz tego nie wiesz. Poza tym dieta w msc nie ma sensu lepiej rozplanowac sobie wszysko.z.glowa na kilka miesiecy plus wprowadzic ****** chudnac zdrowo. I tez nie odchudzaj sie dla niego bo.co.jesli niew wyjdzie to wtedy co stracisz motywacje.. jesli zle sie czujesz w swoim ciele.zrob to wylacznie dla siebie. Jesli chodzi o spotkanie.to.skad wiesz ze.nie spodobalabys mu sie taka, podoba mu sie twoja twarz a to juz bardzo wiele. Niektorzy faceci nie lubia chudych lasek spotykalam sie z takich ktory mowil stale ze mnie podtuczy bo jestem za chuda:D wiec wiesz roznie bywa. Mozesz wybadac wypytac delikatnie o.jakiej figurze lubi panie, gdy sie spotkacie mozesz tez wspomniec ze duzo sie ruszasz jestes na diecie chcesz zadbac o figure.

Gość gość
Dziękuję za pocieszenie, może rzeczywiście przesadzam, dlatego, że tak bardzo mi zależy.

Gość gość
Spory brzuch działa odstraszająco. Faceci tego nie lubią.

Gość gośćrozalinda
a ja bym sie nie wstydzila poniewaz nie mam czego. mam 1,70 cm wzrostu I waze 55kg. po ciazach, moj brzuch wyglada dobrze I jestem z niego zadowolona, nie ma idealnych ludzi, ktorzy roznia sie od siebie I dlatego, kazdy jest wyjatkowy na swoj sposob. najwazniejsze jest aby pokochac siebie, czuc sie dobrze w swoim ciele;) a ja ta sie czuje:)

Gość gośćrozalinda
lubie biegac, ruszac sie. nie mam z tym problem:)robie to dla siebie, to jest waznym aspektem, dla SAMEJ SIEBIE. nie stosuje zadnych diet, odzywiam sie normalnie,

Gość gość
To musisz być bardzo szczupła, zazdroszczę.

Gość gość
oni to klamcy! te facety z internetu to zonate wiec dobrze ze w ogole jakas chce go spotkac odwagi jemu i tak zalexy tylko na c***e 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
wieprzok.u co tam :)

Gość gość
pies to jak to z toba jest, stary stulej, rozwodnik, prawik czy żonkoś :D

Gość gość
ech dziewczyny co z wami? wszystkie doradzacie by odroczyła spotkanie by schudnąć ja też polecam odroczyc spotkanie by w tym czasie popracować nad akceptacją swojej osoby, nad pewnością siebie. Jeśli do tej pory czułaś się ok ze sobą (pewnie tak było skoro wcześniej nie odchudzałaś się) to nagle chcesz się odchudzać dla faceta, którego nigdy nie widziałaś??? Serio??? Zdanie jakiegoś anonimowego kolesia jest aż tak ważne?

Gość gość
facet moze wazyc 120kg i miec 130 w pasie a ty sie bedziesz odchudzac :D

Gość gość
Bardzo długo już ze sobą piszemy, boję się go stracić, bo świetnie się rozumiemy.Co prawda on też nie jest modelem, ma brzuszek, widziałam zdjęcia jego sylwetki, ale bardzo mi się podoba, jest bardzo inteligentny. Chciałabym być dla niego idealna.

Gość gość
Może on takie lubi?

Gość gość
Nie musiałbym się martwić, gdyby lubił takie kobiety. Niestety większość mężczyzn woli szczupłe panie.

Gość gość
faceci wymgaja by kobiety mialy wymiary jak dziffkiz roksy a wiec idelanie 15-18 róznicy miedzy wzrostem. zatem ty przy 163 musisz wazyc 48-45 kg jesli chcesz sie wbic we wspolczesne kanony :D

Gość gość
ej a odchudzac sie dla zonatego/rozwodnika do 44 kg? :)wieprzok wazy ponoc 120

Gość gość
głupie jesteście ,stan zauroczenia czy zakochania,jest najlepszą motywacją do schudnięcia,wszyscy którzy mają romanse zaczynają się pindrzyć,wykorzystaj tę znajomośc to pracy nad ciałem bo właśnie jak nie ma takich motylków to mniej się chce,a do ci.py od nieznajomego to ci uświadamiam że tajemniczy nieznajomy działa najlepiej :-)

Gość gość
Dlaczego od początku nie byłaś z nim szczera i nie opisałaś że masz trochę tu i tam? Tylko zaczęłaś znajomość od kłamstewek?

Gość gość
co za denne pytanie :-) a Ty jak masz randkę to mówisz kolesiowi jaki masz durnowaty łeb żeby być szczerą?:-)

Gość gość
Wiecie co ja tez sie umowilam z facetem, a mam 164/84kg. Napisalam mu, ze mam nadwage i jutro zobacze czy nie ucieknie :)