Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da sie jeszcze odbic mlodego meza i ojca?

Polecane posty

Gość gość

Ozenil sie z jakas po 2 latach ktora poznal po mnie, ja sie mu podobam, ale nasze drogi sie rozeszly, a teraz chcialabym o niego zawalczyc, czy mam jeszcze szanse?

Gość gość
Nie wiem jaki on jest ale mnie żadna by nie uwiodła :)

Gość gość
22:06 takiś zakochany?

Gość gość
ozenil sie z checi ustabilizowania sie juz, ale nie wiem czy ja kocha tak mocno, ze zawrocila mu w glowie

Gość gość
Daruj sobie. Przez takie kobiety jak ty nie ma szczescia w zyciu i spokoju. Kiedys moze bedzie na odwrot. Bedzie ci sie wydawac, ze wyszlas szczesliwie za maz i ktos specjalnie bedzie chcial to zburzyc. Moze nawet mu sie uda i potem juz nie bedziesz wierzyc w milosc. Opcja jest jeszcze taka, ze juz nie wierzysz i tylko chcesz sie bzykac bo ktos kto nie szanuje wartosci rodzinnych w wiekszosci tak ma.

Gość gość
Siądź sobie na tyłku.

Gość gość
gość dziś - zgadzam się! Pani Autorka to rozbijaczka cudzych małżeństw! Ten facet JUŻ WYBRAŁ i ożenił się a jakie motywy nim kierowaly, to już nie Twoja sprawa Pani Autorko! Zostaw tego męzczyznę i jego rodziną w spokoju!

Gość gość
Zawalczyc? Nie ludz sie. Gdyby chcial sie ozenic z toba to by to zrobil. Najwyrazniej nie chcial bo bardziej odpowiada mu inna kobieta. Trudno to przyjac do wiadomosci, prawda?

Gość gość
jak mozna byc tak glupia i pusta baba?po co chcesz faceta ktorego nie kochasz?tak, nie kochasz go bo chcesz pokomplikowac a nawet zniszczyc mu zycie.czy ty myslisz glowa czy tylko p***a?

Gość gość
Dobre, ile takich k***w przewija się podczas trwania małżeństwa. A tu dopiero początek i już jakaś węszy. Ubaw z tym po pachy.

Gość gość
gość wczoraj Zawalczyc? Nie ludz sie. Gdyby chcial sie ozenic z toba to by to zrobil. Najwyrazniej nie chcial bo bardziej odpowiada mu inna kobieta. Trudno to przyjac do wiadomosci, prawda? x on mnie nawet nie poznal, wiec jak mogl decydowac? nie mial okazji, a wiem, ze podobalam i podobam mu sie nadal! Mysle, ze wybral inna, bo stanela mu na drodze i zlapala go na dziecko, to przypadek i jego zycie tak a nie inaczej sie potoczylo, ze wzial odpowiedzialnosc jedynie, a czy to milosc to nie jestem taka pewna do konca.

Gość gość
To nie mysl za wiele bo kiepsko Ci to wychodzi,Autorko. To co Ty myslisz i Ci sie zdaje,ze on mysli to dwie rozne sprawy. Mi sie podoba Bali Bey ze Wspanialego Stulecia ale czy to znak,ze mam'zostawic mojego meza? Nie zamienilabym go na tysoac bali bejow,tak samo on nie zostawi swojej zony i dzieciatka dla Ciebie. Jestes pusta,zakompleksiona baba,ktora probuje sobie cos udowodnic. Jeszcze twn tekst,ze on Cie nawet nie poznal a Ty Jestes pewna :-) ze mu sie podobasz. :-) serio? Jak to okazal? Wzwodem? =-)mniemanie masz o sobie,ze ho ho.

Gość gość
Facet sie do Ciebie usmiechnal,moze byl mily a Ty sobie w tej glowce uroilas,ze mu sie podobasz. Tylko "podobanie" nie wystarczy przy wyborze partnera zyciowego. A te Twoje "myslenie" jak to u nich bylo,ze sa razem juz kompromituje Cie totalnie, idiotka. Wcale sie nie dziwie,ze zonaci roboa z Wami co chca. Nawet nie musza klamac by Wy same ukladacie sobie w glowie scenariusz. :-)

Gość gość
Moze i jestem pusta, dobrze ze chociaz wy wszyscy tacy wielce madrzy i wyksztalceni wszechstronnie, ze cale dnie tylko na kafe spedzacie wypisujac swoje problemy i biadolenia zamiast zyc normalnie jak inni. Ja jestem nieszczesliwa bez niego i nie zrezygnuje, bo kiedys bede tego zalowala:O

Gość gość
To jest forum dyskusyjne i kazdy ma prawo wypowiedziec swoje zdanie. Masz z tym problem to nie zakladaj tematu. Nikt nie jest alfa i omega ale widocznie ludzie sa jeszcze na tyle przyzwoici,ze nie chca pochwalac k******a tak jak sie tego spodziewalas. Nawet jak Ci sie uda zwrocic mu w glowie to bedziesz cierpiala. On obwini Cie za wszystko co sie stalo i Cie zostawi. Karma Cie dogoni i zmiazdzy.

Gość gość
Ty tu biadolisz i juz drugi dzien wypisujesz bzdety,idiotko. Idz do wrozki jak kafe nie odpowiada. Wrozbita Maciej powie Ci wszystko co Chcesz byles zaplacila :-)

Gość gość
Ja jestem nieszczesliwa bez niego X Ile Ty masz lat? 18? Jak możesz być nieszczęśliwa bez niego , jak wy się NIE znacie, NIGDY z nim nie byłaś, więc nie wiesz jak jest z nim! Jak czytam kafe, to mam wrażenie, że kobiety są gorsze od mężczyzn. Dobrze, że ja nigdy tak nie upadnę, żeby płaszczyć się przed zajętym facetem, jest tylu normalnych, dobrych mężczyzn. Mężczyźni są prości, gdybyś mu się podobało i chciałby Cię poznać, to uwierz mi, zrobiłby WSZYSTKO, nawet przejechałby całą Polskę, tylko po to, żeby napić się z Tobą kawy i na Ciebie popatrzeć przez 30 minut. Oni są naprawdę prości i bardzo konkretni, wybrał inną, nie Ciebie.

Gość gość
Jestes pusta bo myslisz tylko o wlasnej doopie. Chcesz wyrzadzic drugiej,obcej kobiecie najwieksza krzywde jaka jedna kobieta moze zrobic drugiej. Tak go kochasz a Chcesz zniszczyc jego rodzine. Egoistka! Pamietaj,ze jak Ci sie uda to bierzesz rozwodnika z dzieckiem a to sprawi,ze juz zawsze Jestes na drugim miejscu. Rodzina jest na zawsze a Ty mozesz byc na chwile.

Gość gość
11:49 ona wie lepiej bo ona "mysli" i "jej sie zdaje" :-) nie dociera,ze jakby podobala mu sie bardzo i Chcial ja blizej poznac to szukal do skutku,wszystkimi sposobami. I jedna uwaga,jak powiedziala kolezanka z 11:49 - chlopy to proste gadziny. Jakby mu bylo zle w malzenstwie to nie meczylby sie i rozwiodl a nie jeszcze robil sobie z nia dziecko. Ale Ty wolisz myslec,ze to biedny mis a ta zla kobieta go zlapala a on z przyzwoitosci musi z nia siedziec. Na pewno tez ze soba nie sypiaja,tylko ma oddzielna sypialnie i wzdycha tam do Ciebie :-)