Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

500 plus mieszkanie plus ok ale moze przydalby sie program singiel plus bo

Polecane posty

Gość gość

duzo samotnych ludzi jest i lepszym rozwiazaniem bylby rzadowy program polegajacy na tym aby tych singli zebrac i zapakowac w jedno miejsce,jakies warsztaty dla singli organizowane przez mops,cos takiego... poprostu stworzyc klimat do tworzenia sie par bo jak wiadomo nie kazdy bedzie sie kompromitowal na dyskotekach albo zaczepial w internecie lub na ulicach(co nie jest normalne) albo miec takiego farta zeby poznac druga polowe w pracy czy na studiach.takich ludzi jest bardzo duzo zwlaszcza w malych miastach i PIS powinien zwrocic uwage na ten problem,istnieja warsztaty dla alkoholikow i dla choryh psychicznie wiec mysle ze warsztaty dla singli sa dobrym rozwiazaniem poprawiajacym demografie.

Gość gość
Jestem za :)

Gość gość
no stare kawalery i stare panny podpiszemy taka petycje do szydlo?

Gość gość
single majągorzej, przeważnie 30 albo 40 lat i zero perspektyw, a taka d****ara 10 lat se tylko patrzy z którym sie przeseksić ;/

Gość Argen
Buahahaha

Gość gość
panstwo powinno dawac szanse na mieszkanie i partnerke/zalozenie rodziny i bycie sczesliwym, spelnionym obywatelem,mieszkanie plus zaklada 10zl za metr czynszu i mozliwosc dojscia to wlasnosci po latach,to nie jest za darmo to tylko szansa ktorej brakuje,z warsztatami dla singli bylo by tak samo wlasnie,ale my single potrzebujemy takiej szansy tak samo jak ci od mieszkan.

Gość gość
większość singli których znam nie nadaje się do zakładania rodziny.trutnie z nalogami, wieczni gracze komputerowi, zaniedbani z nadwagą.ja bym im nie dał nic

Gość gość
przecież tam najgorsze desperadosy poprzyłażą, żeby innym pieprzyć smuty

Gość gość
kazdy powinien miec szanse na milosc i zwiazek, nieudacznicy tez wiec niech poznaja innych nieudacznikow na warsztatach dla singli,kto wie moze dzieki temu razem sie ogarna :)

Gość gość
nieudacznicy nie zapłacą nawet za czynsz. do wychowania dzieci się nie nadają

Gość gość
ja jestem nieudacznikiem i oplacam czynsz w mieszkaniu po babci.