Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedzielnykierowca

obawy przed pierwszą jazdą autostradą

Polecane posty

Gość niedzielnykierowca

Witam. Jutro pierwszy raz będę jechać autostradą. prawo jazdy mam od dwóch lat ale jeszcze nigdy nie jechałam autostradą, unikam tego jak ognia . Jednak jutro muszę pojechać nie mam wyjścia. Boje się włączyć do ruchu i nie lubię jeździć szybciej niż 100 km/h . Nie wiem czy moje obawy są uzasadnione ?

Gość gość
Nie bać się prędkości i bardzo często patrzeć w lusterka :) I powinno być ok. Też do autostrad nie jestem przyzwyczajona, ale pierwszy szlif po nich wpsominnam dobrze. Żeby mieć pewność to warto poczytać o ewentualnych planowanych robotach lub jakiś utrudnieniach (zobacz może na http://mojeauto.pl/).

Gość gość

Powyżej stówki upaprzesz sobie całe auto i będziesz musiała zjechać na myjkę, trzymaj sie prawego pasa, szerokiej drogi...

Gość Prawdaa
7 godzin temu, Gość gość napisał:

Powyżej stówki upaprzesz sobie całe auto i będziesz musiała zjechać na myjkę, trzymaj sie prawego pasa, szerokiej drogi...

Dokładnie, jedź sobie prawym pasem jak najwięcej o ile to możliwe, gdy będziesz musiała wyprzedzić ciężarówkę to patrzysz w lusterko, zjeżdżasz na lewy pas i wracasz potem na prawy. Będzie dobrze, powodzenia

Gość duże xl

To jest zdumiewające, że takie mameje dostają pj

Ten topik tylko pokazuje, że wiele z osób je posiadających nigdy nie powinna go otrzymać