Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMUUUŚKA

ważę ponad 100 kg i jestem w ciąży

Polecane posty

Gość MAMUUUŚKA

Są tu jeszcze jakieś duże mamusie?? Ja całe życie mam problem z wagą, nie radzę sobie z tym, a dzieci chciałoby się mieć :) To moja druga ciąża. Zachodząc w pierwszą ważyłam dokładnie tyle samo 113kg. Do końca ciąży przytyłam 15kg. Mimo że w pierwszej ciąży nie miałam problemów martwię się.

Gość gość
WOW ! jak tys amatora na te 100kg znalazla ja pierdziu ! ja waze 53kg (161cm) i szczupla nie jestem

Gość gość
Do 20:07 pewnie slonica z Ciebie. Mózgu nie masz więc i sam tłuszcz. A autorce gratuluję bardzo

Gość gość
Do 20:07 pewnie slonica z Ciebie. Mózgu nie masz więc i sam tłuszcz. A autorce gratuluję bardzo

Gość gość
Gościu temat dotyczy mojej ciąży a nie pożycia :)

Gość gość
Ja zaszłam w ciąże przy wadze 90kg.

Gość gość
no ale kto chcial ci ta ciaze zrobic i jak ??? chociaz jeden plus jest w zwalach tluszczu nie widac brzucha ciazowego ale na lozko porodowe to cie beda musieli dzwigiem wciagac

Gość gość
nie martw się, po ciąży jak się trochę weźniesz za siebie to zrzucisz, teraz najważniejsze by dzidzia była zdrowa.

Gość gość
Idiotki...na kafe same kroliczki playboya a ciekawy jestem czemu po ulicach chodzi z wozkami tyle spasionych loch.

Gość gość
no właśnie, te co wyzywają i się wyśmiewaja leczą swoje kompleksy, a w rzeczywistości im duuużo brakuje do tego co tu pisza.

Gość gość
my sie zwyczajnie z was nabijamy , kroliczkiem nie jestem , schudlabym z checia do 48 kg ale cholera miedzy 53 kg a 113 jest roznica czyz nie ?? 100kg to sam obrzydliwy tluszcz jak mozna sie tak upasc , co wy zrecie jestescie chore a chore kobiety nie powinny byc w ciazy pozniej futrujecie te biedne dzieci i wygladaja jak wy jak swinie , bo wy macie takie nawyki zywieniowe jak swinie zaloze sie ze ten kto was puka tez taki sam upasiony knur

Gość gość
20.55 ja waże 44 kg i też nie rozumie jak mogłaś się upaść do wagi 53 kg. Autorka jest w ciąży, ma prawo. A ty co żresz bez opamiętania, sam syf z mcdonaldsa, zmien diete to może uda ci się schudnąć, a nie placz, ze się nie da... Idiotka.

Gość gość
a gdzie ja debilu placze ze sie nie da ? napisalam ze chcialabym wazyc 48 i do tego debilu daze , jem zdrowo a nie tak jak ty j****a anorektyczko , pewnie juz lysa jestes bo anorektyczkom wlosy z durnego lba leca to z niedoboru witamin autorka to swinia i locha ,w ciazy do 100kg nie utyla , byla swinia przed ciaza

Gość gość
Autorko ja zachodząc w ciaze ważyłam 100kg obecnie 31 tydzien waga 106 w poprzedniej ciazy przytyłam 30kg.poprzednia zniosłam super teraz jest bardzo trudno,zależy wszystko od organizmu.

Gość gość
ja anorektyczka, autorka locha, ale ty jesteś idealna za to :P, o moje wlosy ty się nie martw, bo akurat mogłabyś pozazdroscic, ty nie jesz tylko żresz. Nie denerwuj się tak, bo ci żyłka pęknie :P

Gość gość
Fuuuj jak mozna sie tak utuczyc bleeeee. Kobieta ważąca ponad 100 kilo jest oblesna. A jeszcze w ciazy. Toczy sie potem taka na nogach jak balerony i tylko czeka aż jej kazdy bedzie nadskakiwal, bo ona sie ruszac nie moze. Ja ostatnio takej grubasce w ciazy nie ustapilam miejsca w autobusie i sapala jak parowóz. Nie trzeba bylo tyle żreć to by sie lżej chodzilo i żyło. A potem przy porodzie ryczy, ze ciezko i ktos uwagi robi. No robi bo ma dodatkowa robite, bo musi sie przekopać przez zwały tluszczu fuuuuuj

Gość gość
ty glupia krowo , nawet jak zre to widzisz jaka mam przemiane materii sucha szkapo ha ha ha a ty wszystko co zresz to wyrzygac musisz tak ja mam idealna wage BMI super a tak serio to nie fantazjuj wieprzu ze wazysz 44 kg bo 44 kg to ty widzialas na polce z cukrem w markecie hahahah

Gość gość
Ja zaszłam w ciążę odchudzając się :-) zrzuciłam wtedy z 87 na 76 i bach! Ciąża! (6lat starań). Teraz jestem w 35 tc i ważę 89.. mam nadzieję że do końca przyjdzie mi z 2 kg. Bo będzie ciężko po porodzie.. chciałabym ważyć 60 kg

Gość gość
i jak tam "laseczki" lodowka przez noc opedzlowana ? to szybciutko po paczusie biegnijcie :)