Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Lekarz Warszawa pole膰!

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Po porodzie prawdopodobnie mam uszkodzone zwieracze o***tu, ginekolog wys艂a艂 mnie do chirurga, ale termin ma dopiero na sierpie艅! mo偶ecie poleci膰 kogo艣 w Warszawie gdzie nie b臋d臋 tyle czeka膰? da si臋 to wyleczy膰? jestem za艂amana :/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 misssska
ciesz si臋, 偶e nie na stycze艅. Musisz i艣膰 prywatnie. A jak si臋 taka przypad艂o艣膰 objawia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A dojecha艂aby艣 do P艂ocka? W sumie znam tam super chirurga, nazywa si臋 Andrzej Siemiaszko i jak wejdziesz na stron臋 : http://znajdzlekarza.pl/andrzej-siemaszko2/chirurg/plock Ma ju偶 termin na 22 czerwca, wizyta kosztuje ko艂o 100 z艂... No tylko dojecha膰 kawa艂ek by trzeba by艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z膮bki sobie robi艂am w City Clinic. Maj膮 dobrych stomatolog贸w, w tym te偶 jest szansa 偶eby si臋 do chirurga szcz臋kowego dosta膰. U mnie to by艂o sporo ubytk贸w do wype艂nienia, w tym dwa implanty mia艂am te偶 zak艂adane. Ale teraz wygl膮dam jak 10 lat m艂odsza i mog臋 si臋 swobodnie u艣miecha膰. Centrum jest na Popularnej, na stronie www.cityclinic.pl jest mapka z dojazdem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo dobrym i do艣wiadczonym lekarzem, kt贸remu mo偶na zaufa膰 jest www.doktorgrodzki.pl Lekarz ten oferuje wizyty domowe, gdy kto艣 nie jest wstanie sam dotrze膰 do jego gabinetu. Polecam wam si臋 do niego zg艂osi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja od siebie mog臋 wam poleci膰 przychodni臋 specjalistyczn膮 www.high-med.pl, kt贸ra znajduje si臋 na Warszawskich Bielanach. Tam mo偶ecie skorzysta膰 z us艂ug wielu lekarzy specjalist贸w oraz odby膰 zabiegi zwi膮zane z medycyn膮 estetyczn膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 helio33
Zabiegi estetyczne to w CM Arnica najlepiej, to jest w Starych Babicach to praktycznie jeszcze Warszawa. Maj膮 zgrany zesp贸艂 fachowc贸w, du偶e do艣wiadczenie, szerok膮 ofert臋 us艂ug. Korzysta艂am sama i polecam, szczeg贸lnie laserowe zabiegi i kriolipoliz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po co te reklamy, nie macie pacjent贸w?

Udost臋pnij ten post