Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 21

Polecane posty

Gość gość
Do kasy to Polacy pierwsi, do prowadzenia wspólnej polityki zagranicznej już nie. X za co ty tak Polaków nienawidzisz,że takie bzdury wypisujesz kretynie???

Gość gość
Pawelku dla ochloniecia zaspiewaj sobie hymn junijny i powies flage z gwiazdkami nie zapomnij o teczowej.. z gory dziekuje

Czy wam też się tak nie chce pracować jak mi???

Jakoś nie zauważyłam by Pavlo pałał nienawiścią do Polaków.

Ludzie potrzebują odrębności kulturowej, potrzebują przypisania ich do konkretnego miejsca i tradycji. Przyznanie ludzie w Europie. x Bzdura totalna. Pojedź do Kanady , tam jest taki misz-masz etniczny i jakos nikt nie uważa,że mieszkając w Quebec (które jest stanem zamieszkałym głównie przez kanadyjczyków francuskiego pochodzenia) jest Francuzem , a nie Kanadyjczykiem

Moje zdanie takie: Najlepsza już z tych co jest to Ruch Narodowy. W młodych Patriotach tkwi siła o której się wrogom nie śniła :) Chwała Wielkiej Polsce! Zapraszam na mój kanał youtube: Czesław Czesławski oraz stronkę Czesław Czesłąwski przez ą ;) Komentujcie, oglądajcie i znajomym wysyłajcie ;p Pozdrawiam :)

Gość gaajowy
Polacy to pierwsi do pracy,a nie do pieniedzy.Ty na ksiezycu mieszkasz najwyrazniej.

za co ty tak Polaków nienawidzisz,że takie bzdury wypisujesz kretynie??? x Bzdury? zobaczysz za 5 lat. W chwili gdy Polska zacznie wiecej wpłacać miała niż dostawać od UE referendum w sprawie wystąpienia z UE będzie wyglądało tak,że za wystąpieniem będzie 90% Polaków. I ja wcale Polakow nie nienawidzę , po prostu realia są takie ,ze wiekszość ma moralność kalego

Gość otulona_snem
trzeba byc kompletnym idiota,zeby porownywac mentalnosc Kanadyjczykow z mentalnoscia Europejczykow. :o i nazywac cos oczywistego bzdura,ty zupelnie nie rozumiesz co sie do ciebie pisze,idz na jakis topic i dawaj rady na temat zycia uczuciowego bo do komentowania polityki sie zupelnie nie nadajesz,ba IMHO przez 12 lat takiego ignoranta tu nigdy nie bylo,chociaz cisnie sie cos dosadniejszego na usta

gaajowy dziś Polacy to pierwsi do pracy,a nie do pieniedzy.Ty na ksiezycu mieszkasz najwyrazniej. x Tiaa, zwłaszcza Ci co to na niemieckim paszporcie wjeżdżają i o obywatelstwo występują, widać nie znasz realiów. Biedni nie znają języka , jeszcze obywatelstwa nie dostali ,a już o socjal podanie składają i później na tym socjalu 30 lat siedzą. Weź ty może wejdź na pierwsze lepsze forum dla Polaków w DE chociazby , a zobaczysz tysiące tematów typu - "mam obywatelstwo po dziadku/babci/owczarku niemieckim cioci, na jak duzy socjal mogę liczyć i gdzie go załatwiać" :D

trzeba byc kompletnym idiota,zeby porownywac mentalnosc Kanadyjczykow z mentalnoscia Europejczykow. x Dziwnym trafem ty możesz porównywać mentalności Europejczyków z Arabami ,jak ja robię coś podobnego, to mnie od idiotów wyzywasz :O Podwójne standardy?

ale nawet on nie jest tak durny po prosty jak ty chlopie,i to nie jest moja odosobniona opinia na twoj temat x Masz rację, Twoje stanowisko co do mojej osoby popiera także gwaizda intelektualna kafeterii o pancernym nicku. Gratuluję odnalezienia sprzymierzeńca :D Zacząć klaskać?

Przestańcie się oboje kłócić. I proszę o to by nie wyładowywac złego humoru na mnie :-P

Pavlo nie pisałam o Kanadzie. Pisałam o Europie. Tu są mocno zakorzenione tradycje narodowe.

Gość gość
Pavlo to kolejny polskojęzyczny lewak kiedyś pisał że ma ojca Rosjanina , tu się tego wyparł - pewnie Ukraińca albo jakiegoś innego ze wschodu , który tu zawitał zaraz po 1945r.

gość dziś Pavlo to kolejny polskojęzyczny lewak kiedyś pisał że ma ojca Rosjanina , tu się tego wyparł x :D :D :D :D Nigdzie nic takiego nie napisałem. Ale zawsze możesz udowodnić przecież że kłamię cytując , bądź podając linka do tematu w którym to napisałem

pechowiec.gif najpierw sie wystepuje o obywatelstwo,a pozniej dostaje papiery pechowiec.gif x Z papierkami z Opola potwierdzającymi podwójne obywatelstwo już na dzień dobry możesz się o socjal strac nie czekając na niemiecki dowód. Więc nie zakłamuj rzeczywistości , bo poraz koeljny starasz się Polaków na emigracji socjalnej wybielić niepotrzebnie

nastepny "udowadniacz" smiech.gif x Rozumiem ,że ty przyznajesz rację komuś kto Ciebie o coś oskarża? Sama kilkakrotnie odkąd tu jestm chciałas, by to Tobie udowodniono coś o co Ciebie oskarżył któryś gość. Poraz kolejny podwójne standardy? :D

Gość gość
pisałeś to parę lat temu nawet nick masz niepolski pavlo to imię ruskie albo białoruskie

Otulina Pavlo jest jedną z nielicznych pozytywnych postaci na kafe. Takich naprawdę pozytywnych. Zdanie bezimiennego tłumu na jego temat jest nic nie warte.

Gość gość
"Pojedź do Kanady " x zdaje się że tam są wizy więc nie bardzo można sobie "pojechać do kanady" i kanadyjczycy nie bardzo są chętni do "integracji" z kimkolwiek więc nie wypisuj kłamco kolejnych bredni. i nie ma tam żadnego "miszmaszu" tylko oni wszyscy są kanadyjczykami.

Gość gość
Te wszystkie Tuski, Schulze, Junckery i temu podobne Oettingery rozwalają Unię Europejską swoją niekompetencją i arogancją w traktowaniu suwerennych państw. Jak może być dobrze, gdy takie pustaki umysłowe jak pani Bieńkowska są tam ważnymi decyzyjnymi komisarzami? Jak może być dobrze, gdy wszystko odbywa się pod dyktando Niemiec? Premier Cameron zachował się z klasą - skoro jego wizja polityczna nie uzyskała poparcia w społeczeństwie, on odchodzi. Unijne urzędasy, weźcie z niego przykład!

Gość gość
wypisywać brednie że w kanadzie jest "miszmasz" bo jedni są pochodzenia francuskiego a inni niemieckiego to może tylko skończony kretyn. oni są kanadyjczykami a nie francuzami więc się identyfikują z kanadą a nie z krajami z których kilka wieków temu przyjechali ich przodkowie. nie można tego porównywać z europą gdzie mieszkają francuzi, anglicy i hiszpanie.

Gość gośćC
Topici sie zacina.

Ok tylko nie skaczcie sobie do gardeł :-D X Gościu sam jesteś kretyn :-P

Gość gość xz
Pavlo x Cytuję twoje słowa wyjęte z kontekstu, zresztą :D :"Ludzie muszą zrozumieć..." x Posługujesz się myśleniem typowego eurokraty :D Ludzie wcale nie muszą zrozumieć. Ludzie wcale nie zrozumieją. To politycy POWINNI ZROZUMIEĆ, że ludzie nie zrozumieją, ot tak sobie. Politycy z prawdziwego zdarzenia, nie Merkel, nie Hollande WZIĘLIBY TAKI FAKT POD UWAGĘ, że ludzie nie zrozumieją i pod to niezrozumienie stworzyliby, taką wizję, którą ludzie przyjęliby. Po prostu NIE JESTEŚ REALISTĄ, tak jak eurokraci. Wydaje ci się, że rozumiesz jak działa świat, bo globalizacja, bo narodowe państwa sobie nie poradzą, ale pomijasz fakty, takie jak postawy społeczeństw, narodów, uwarunkowania kulturowe... Dlatego właśnie, tak trudno gadać z eurokratami, bo tego rodzaju fakty, uznają za nieistotne szczegóły.

i nie ma tam żadnego "miszmaszu" tylko oni wszyscy są kanadyjczykami. x Byłeś, że wiesz? Tam jest misz-masz ,tyle tylko,że tam każdy się za Kanadyjczyka uważa, a nei wychodzi z założenia,że skoro ma francuskie/angielskie/ruskie pochodzenie , to jest Francuzem/Anglikem/Rosjaninem.