Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem nadal Cie kocham

Polecane posty

Gość gość sylwia
Kto to jest rogal??bo moj kuzyn Marcin pseudonim "mały"to wiem kim jest i nie wiem jaki ma zwoazek z tematem.Patologiczny analfabeto mózg pise się przez "ó".Jak mozna takie podlosci wypisywac na temat mojej mamy??.po drugie ja nigdy w zyciy nie jechałam taxowką i nie zycze sobie nazuwania mnie od cpunek.To przestepstwo..ja to zgłoszę!To jest powazne oskarzenie i podłosc. Chamstwo ludzkie widac nie zna granic..swiadczysz o sobie patologio tymi wpisami.!Odpowiesz za to Za to co o mnie i za to co o mojej matce mimo ze moja matka jest dla mnie toksyczna to jednak nie pozwolę pisac o niej takich rzeczy.Dzwonie do prawnika.!Nie pozwolę na takie swinstwa.!Jestem porządna normalną matką i zoną..nie zycze sobie gnoju pieprzony..!!Wszystko co tutaj zostało napisane jest chore i niema w tym ksztyny prawdy a ty powinienes sie leczyć!!Ja ćpunka???jakim prawem mnie obrażasz?Jakim prawem obrazasz moją mamę??ona jest gnoju smiertelnie chora jak smiesz!!

Gość gość sylwia
6.44..oraz 6.50 o czym wy piszecie??albo o kim bo total ie nie czaję.Kocham mowilam mezowi i tylko jemu..Nie przypominam sobie zebym komus wyznawała uczucia.

Gość gość
6.29.W zasadzie to dziekuję za ten wpis bo jak mąż Rafał..przeczytał to wreszcie uwierzył jaki syf robisz i teraz z moją matką tez bedzie inaczej rozmawiał.Po tym wpisie Rafal zmienia sie na lepsze.