Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci po 35 r. ż. wy też już jesteście starzy i nudni

Polecane posty

Gość gość

Przeczytałam i usłyszałam tyle od 30 paroletnich mężczyzn (albo 30 paroletnich dzieci) o wadach 30 latek i walorach 20 latek (z przyczyn naturalnych są zrozumiałe), że aż niesamowitym zaczęło mi się wydawać, jak takie w gruncie rzeczy stare i nie dbające o siebie capy mogą mieć tego typu roszczenia :) Szczerze bawi mnie to, jak w zaciszu swoich domków spędzacie pół czasu na kiblu i przed komputerem, tankujecie wieczór w wieczór przez co rosną wam brzuszyska, odór starego menela unosi się o poranku, a paznokcie u rąk i nóg obcinacie TYLKO na wyjścia do miasta. Nie muszę wspominać o notorycznym pierdzeniu lub oficjalnym gmeraniu w nosie, myciu zębów i myciu się raz dziennie poświęcając na to łącznie 6 minut, popuszczaniu, jedzeniu jak prosię lub chrapaniu jak parowóz, kiedy się już wystarczająco taki "mężczyzna" upije (nie jest to wystarczający powód dla kobiet, jak dla mężczyzn kobiece jęczenie, do skoku w bok?). A najlepsze w tym wszystkim jest to, że większość z was zachowuje się tak w obecności swojej żony albo TŻ :) Oczywiście na tym, m. in., polega "prawdziwy" związek, aby wzajemnie tolerować swoje upodobania, wady, czuć się przy sobie swobodnie etc., ale jednak nie TO mnie w tej chwili zajmuje (nie chodzi też raczej o to, żeby zabić w sobie wzajemnie pożądanie nie kontrolując się w ogóle, jak Loew :) ). Problem dla związku rodzi się wtedy, kiedy opisany cap dziwi się lub dąsa, że żona sama z siebie nie frunie i nie robi loda albo z pasją nie ujeżdża takiego trupa, któremu nawet nie chce do końca stanąć, chociaż on "jak to każdy mężczyzna potrzebuje dużo więcej seksu niż kobieta". Święte oburzenie następuje w momencie wytknięcia wam powyższych codziennie pielęgnowanych przez was cech. Wtedy to mężczyźnie TŻ/żona zaczyna przeszkadzać. TŻ jako CAŁOKSZTAŁT. A jak zaczyna przeszkadzać w ten właśnie sposób, to każdy sprytny 35 letni leniwy na co dzień cap ma doskonałą wymówkę, żeby poszukać sobie "gdzieś indziej kogoś innego" do rozładowania frustracji związanych z "męczącym ględzeniem" żony. Wtedy zbiera się w sobie, myje dokładnie fiuta, nawet goli półroczne owłosienie, perfumuje się w kroczu, pod pachami i dookoła szyi. Ostentacyjnie prasuje sobie koszulę, wypycha portfel forsą (w końcu jest to jedno z kryteriów bycia atrakcyjnym dla 20 latek) i rusza do miasta na łowy pełny wiary w to, że jest interesującym, wzbudzającym pożądanie i zachwyt mężczyzną, a głupia TŻ w ogóle tego nie docenia, ba, nawet nie widzi jakiego ma w domu bożyszcza nastolatek (fakt, nie widzi, bo nie ma za wiele takich okazji, zazwyczaj widzi tylko smutnego nudziarza zza monitora, do którego w związku z tym z czasem zaczyna tracić szacunek). Przez pryzmat nagle zbudowanej "atrakcyjności" w waszej wyobraźni kurczą się WAM lata w metryce, a TŻ przyrastają. I to jest sygnał, że to WY macie kłopot z upływającym czasem, nie wasza TŻ (zresztą i tak często młodsza od was o kilka lat). Przyznam, że, choć większe uprzedzenia mam do kobiet niż do mężczyzn, nie spotkałam jeszcze osobiście kobiety, która przechodziłaby kryzys związany z wiekiem, a mężczyzn tak. Gruby portfel, mieszkanie lub dom, samochód dobrej marki - to nie jest rekompensata (dla jakiejś części kobiet, oczywiście) tego, co macie w środku, zepsute owocki :) Tylko my, które z wami żyjemy, znamy o was całą prawdę (mam na myśli aparycję i zachowanie). Te bystrzejsze kobiety wiedzą, jak działają na mężczyzn 20 latki (a w związkach w ogóle INNE kobiety) i śmieją się z was w duchu (albo ostatecznie brzydzą wami) :)

ja widze to troszke inaczej facet 30 letni ok - kobieta 30 letnia stare próchno ;]

Gość prawictwo pospolite 152
zależy kto czego szuka w życiu .. Niektórzy moga być nudziarzami nawet mają 17 lat , a inni mogą dawać rade nawet w wieku 50 lat jak Jim carrey

Gość gość
Stare łupy tak to widzą które siedzą ze zdziadziałymi facetami

Gość gość
stare łupy :D

Gość gość
niektórzy nie rozumieją że czasu nie zatrzymają

Gość gość
Ktos to przeczytal tak w ogole?

Gość gość
a ktoś majac 30 lat nie umie czytac??

Gość gość
ta, facet 35 jest młodszy od kobiety 30 :] czy wy jesteście powaleni?

dlatego kobiety ciągnie do facetów nietuzinkowych , nie przeciętnych .. Im nie jest potrzebny zwykly *****cz . .. Tylko samiec o niekonwencjonalnym podejsciu

Gość gość
Po pierwsze z wiekiem facet ma więcej kasy czy ładnie mówiąc zasobów i jest to atrakcyjne dla 90% kobiet. Po drugie co sprawia że dla 20 łatki chcemy się myć, golic itp. Jak myślisz? W mojej firmie jest facet 55lat a pod względem ubioru, energii i chęci do pracy wyprzedza wszystkich. Długo nie wiedziałem dla czego ale poznoej sie okazalo ze ma 21 lat mlodsza zone i dzieci mlodsze niz moje. Taka mloda zona daje power. A stara i zrzedzaca. Po co sie starac.

Gość gość
Dokładnie, po co sie starac. Nawet będąc najprzystojniejazym facetem w okolicy i bijąc pod względem wyglądu czy elokwencji wszystkich innych facetów, nigdy nie wygrasz z dziećmi, ważna wywiadówka, sprzątaniem,"co na obiad" i lsniacym domem.

Gość gość
Do: gość dziś No więc właśnie, rzucę swojego gacha, który ma 35+ i nie chce żyć z 30 letnią próchnicą i znajdę sobie 45+ (będzie między nami wtedy 15 lat różnicy), który będzie się dla mnie starał. Oto całe clue :)

Gość gość
Autorko, jako prawie 40 letni facet powiem Ci, że świetnie oddałaś obraz mężczyzny. Zgadzam się co do słowa. Tacy są faceci. Wiedz tylko, że kobiety wcale nie są lepsze. A tak na marginesie: masz lekkie pióro. Może powinnaś pisać? Przyjemnie się Ciebie czyta. Pozdrawiam.

no , a ja właśnie siebie nie lubiłem jak miałem 20 lat bo czułem się wtedy leszczem a teraz jestem dojrzały , świadomy swoich walorów i naprawdę dobrze mi ze sobą

Gość gość
10:59 i to bylaby właściwą decyzja. Oczywiście założę się ze bogactwo faceta 45 miałoby znaczenie. Poza tym jest jeszcze jeden problem. 45 latek albo jest żonaty a jak nie to będzie wolał 25.

Gość gość
perfumuje się w kroczu ahaha dobre autorko :-D

o czym myśli taki 20 latek ? Tylko zeby poruuu chać byle gdzie i z byle kim nawalić się wódką i na tym jego zainteresowania się kończą ? Naprawdę trzeba być debilem , by uważać ze 20 latkowie sa lepsi niż starsi .. Nie, nie są lepsi , bo za to mają inne poważne dolegliwosci.. https://www.youtube.com/watch?v=3qG3VsUXkFU Wiesz kiedy ostanio piłem alkohol ? Dokladnie 8 miesięcy temu a jak miałem 20 lat to wypijałem kilka piw w tygodniu Faceci z upływającym wiekiem zaczynają o siebie dbać , mlody mysli ze jest młody i niezniszczalny więc ma wszystko w 4 literach Ja mam 30 lat i spędzam dziennie w łazience 2 razy wiecej czasu niż jak miałem 20 lat .. I wcale nie chodzi mi o manicure czy pedicure, nie czyszcze sobie paznokci .... Aż takiego świra nie mam

Gość gość
11:05 25 latki z pewnością nie chcą 45 latków :O

mi naprawdę jest ze sobą bardzo dobrze .. Nawet mama mnie z łazienki czesto wygania mówiac ze za długo tam siedze szorując zęby Bo tutaj chodzi o to ze dla młodego nie wazne są warunki moze nawet seks uprawiać czy spac w namiocie albo z krowami a dla starego wazna jest jakosc , nie lubi smrodu , nie lubi potu , nie lubi much .. a młodzi to mogliby nawet w smrodzie i brudzie sie bzykać im to nie przeszkadza a stary pod namiot nie pojedzie bo mu niewygodnie . JEst zbyt wygodny by spac na ziemi

Gość gość
Z pewnością to wszyscy umrzemy reszta to nam się tylko wydaje :D

brałem prysznic dzisiaj o 9 00 rano i zaraz spadam na dzialkę jak tylko sie pogoda poprawi , bo chumry sie pojawiły

dlatego czesto sie mówi ze zarówno kobiety jak i faceci młodzi to brudasy .. Dlaczego , ano dlatego ze to widać na przystankach woodstock

Gość gość
Teraz jest euro i sobie popatrz głupia babo jaka jest różnica pomiędzy 20 sto paro letnimi facetami, a 30 sto paro letnimi, bo i tacy graja i tacy. I mogę się zalożyć, że w więkości nie zgadniesz który ma ile lat. Jak facet ćwiczy to w wieku 35 może być super atrakcyjny. A sobie taki egzemplarz wziełaś to tylko twój przypadek, a nie żaden obraz ogółu. A prawda jest taka, że panie 35 prezentuja sie wizualnie w wiekszości mało apetycznie bo dla pań dbanie o siebie kończy się na tonie kosmetyków i dietach bez żadnego ruchu bo sa leniwe - efekt tragiczny. W każdej siłowni jest o wiele więcej facetów niż kobiet po 30. Brutalna prawda.

Gość gość
masz rację autorko :) jakiś idiota wyżej pisze, ze z wiekiem facet ma więcej kasy... taaa :D chyba jakiś specjalista albo z własną firmą, przeciętny zarabia tyle samo całe życie. Poza tym Autorko szkoda czasu na myślenie o facetach, wszyscy wiemy jak jest, jacy oni są żałośni; wystarczy popatrzeć na Pazurę który wygląda już jak dziad i jego młodą żonę wyglądającą jak jego córeczka. Gdyby on nie miał kasy to nawet by na niego nie spojrzała. Więc miłość do starego dziada to miłość do kasy a nie do dziada, i taka jest prawda. Mało który facet po 40tce jest przystojny, nawet hollywodzcy aktorzy się starzeją i brzydną. Popatrzcie na Johny Deepa, na Johna Travoltę, Schwarzennegera, czy oni są piekni i ładniejsi od rówieśniczek? :D NO NIE!! Ale nie, jakiś 40 letni idiota na forum pisze, że on jest wiecznie młody i piękny, jak wino a tylko kobiety się starzeją... No cóż, ja patrzę na takich z politowaniem i żal mi ich bardzo bo widocznie wzrok im się psuje i nie widzą dokładnie swojej starej mordy w lustrze :) A piekny wiecznie młody bożyszcze kobiet na całym świecie Johny Deep został kopnięty w d.... przez 2 razy młodszą żonę. Której to chodziło tylko o kasę, to juz wiemy, a nie o tego "pieknego" Deepa

Gość gość
Teraz jest euro i sobie popatrz głupia babo jaka jest różnica pomiędzy 20 sto paro letnimi facetami, a 30 sto paro letnimi, bo i tacy graja i tacy. xxx co ty pieprzysz prostaku, akurat taki Lewandowski wygląda na dobre 38 lat, a ma chyba 20 parę... nigdy bym mu tyle nie dała bo wygląda strasznie staro!! zresztą on już 5 lat temu staro wyglądał i byłam zdziwiona jego młodym wiekiem, bo myślałam że ma już dobre 30.

Gość gość
Sama dowiodłaś j mojego spostrzeżenia tępa jak but istoto i jeszcze tego nie widzisz. Jak się pomyliłaś o 10 lat przy lewNdowskim to chyba dowodzi, że wiek nie ma do tego jak facet się prezentuję idiotko.

Gość gość
tak , ale atrakcyjność faceta to też jego pozycja , a wyższa pozycja to wyższa jakośc spermy córka ponad 60 letniego duffaya z zespołu aerosmith wygląda tak http://joemonster.org/i/f/znanedzieci_17.jpg więc facet z wysoką jakoscią spermy nawet jak ma 50 lat może zrobić ładniejsze dzieci niż pierwszy lepszy 25 latek .. Wybrałabyś 25 letniego Araba czy 50 letniego Johna bon jovi ? no właśnie

Gość gość
Każdy z wiekiem zarabia więcej jak jest kumaty. Rzeczywiście aktorzy hollywodzcy czy taki pazura to oblech? Pazura z wiekiem jest przystojniejszy. I co z tego ze lecą na kasę a nie na osobę. Faceci lecą na d**e i nogi a nie na osobę.

Gość gość
mądre kobiety nie zwracają uwagi na to , że facet jest starszy .. Gdy dostrzegają w nim dobry materiał genetyczny .. Znakomitą jakośc nasienia, znacznie przewyższający oczekiwania Chodzi tylko sperme