Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci po 35 r. ż. wy też już jesteście starzy i nudni

Polecane posty

Gość gość
donżuany cholerne

Gość gość
donzuany cholerne i udawacze

Gość baron pancerny
Ja nie czuje sie stary ani nudny.

Gość gość
Ja też się nie czuję stara mając 30 lat :) Stara będę mając lat 60 :) wszystkim wam faceci w d****h się poprzewracało

Gość gość
14:29 dokładnie, dlatego muszą za karę bulić kasę na te 20stki :D

Gość gość
czarnoksiężnik jakbyś przeczytal topic to bys wiedział o czym mowa

Gość gość
się uśmiałam :D

Gość gość
Dokładnie. siedzi taki jeden z drugim i walą konia a potem narzekają ze za mało sexu maja. żenada

Gość gość
jak to jesteśmy starzy i nudni?!

Gość gość
rozwijaja swoje "zainteresowania"

Gość gość
Wasze wspaniałe teorie o braku powodzenia 30-tek u młodszych, rówieśników, a nawet starszych, dojrzałości i zasobnośc***anów 40+ można o kant... potłuc ;) Mam 37 lat, ładną, młodo wyglądającą buzię, w miarę dobrą pracę, lekką nadwagę :) Mam też świetny charakter i pasje. Lubię młodszych. Zarejestrowałam się na portalu randkowym, mnóstwo panów 45+ też głosiło takie rewelacje. Aktualnie spotykam się z 28-latkiem, który woli starsze, bo jak twierdzi, większość jest bardziej poukładana od młodych :) Tak naprawdę dojrzałość nie od wieku zależy. Ważne, na kogo się trafi. Uprzedzając dziwne pomysły, że zależy mu tylko na seksie ze mną: - łatwiej poznać kogoś do seksu niż do związku - on ma już doświadczenie seksualne Prawictwo, źle oceniasz dwudziestolatków. Wielu z tych, których poznałam, ma własne firmy, mieszkania na kredyt... Najbardziej pyszczący 40-latkowie mają tylko dzieci :) a nie karierę. Ew. bebzol piwny :D

Gość gość
autorka nie ma pecha , tylko 80% facetów ma takie poglądy, i tak się prezentuje. Ujęła w sedno , skondensowała to , co też widzę ma ulicy.Na szczęście coraz mniej głupich dzid ,dla których sens życia , to posiadanie misia.Jakiegokolwiek.I stąd coraz większe stada frustratów, wyzywających, aby ulżyć frustracji, albo trafiających na " leniwe księżniczki".Bo niestety tylko taka grupa docelowa zainteresuje się tak słabym facetem.Procentowo widać ile pastuchów roboli tyra na magazynach, produkcjach , z zerowymi ambicjami życiowymi , a wy piszecie ,że 40latkowie to taki kąsek.Zamożny i wykształcony.No jasne :D Codzień te rzesze widać w tramwajach.Pachną dobrą wodą, mają markowe garnitury, własnego stylistę, i trenera personalnego na siłce.I właśnie tacy potem piszą w necie ,że żona stara , brzydka .Ciekawe ,że sami nie reprezentują tego , czego wymagają.

Gość gość
i wez teraz przetlumacz takiemu, ze sam jest stary i zramolaly :D

Gość gośćMarysia
eeeee... Sorry ale nie kojarzę ani jednej 20 parolatki chętnej na prawie 50 latków a koleżanek mam bardzo dużo i większość jest z rówieśnikami. Kto opowiada takie bzdury :/

Gość gość
sorry, to po co wogole z nim jestes?? no bo chyba nie z milosci :] ja ma zupelnie innego faceta ale moze dlatego ze jest mlodszy o 7 lat nie widze jeszcze u niego takich zachowan a mamy po tyle samo lat

Gość gość
goscMarysia a 20parolatki na 35latkow tez nie znasz?

Gość gość
35 lat to juz prawie 50? :D musze to mojemu powiedziec

Gość gośćMarysia
moje koleżanki wszystkie mają partnerów w podobnym wieku lub najwyżej 2 3 lata różnicy U mnie tez 2 lata na plus dla niego :)

Gość gość
zwiazek z babiarzem nie ma prawa miec szans na przetrwanie. nie wazne czy ty jstes az tak zla, czy ie. babiarzem nie zostaje sie z dnia na dzien, nim sie po prostu JEST i byc moze popelnilas blad prze ktory marnujesz swoje najlepsze lata z kims kto tak na prawde nie chce byc monogamista

Gość gość
Jest dużo robili na magazynach .....itd. Ale jest też wielu kierowników, właścicieli, prezesów. No ale co Ty możesz o tym wiedzieć oni tramwajami nie jeżdżą. A co do Pani od 28 latka. Zawsze się mówi jakiś komplement kobiecie która daje mi za darmo. Słowa nic nie kosztują a one się cieszą.

Gość gość
Ja mam prawie 40, ladna żonę, studentkę na telefon i jeszcze jedna w pracy się do mnie ppdwala.

Gość gość
Mam nadzieje ze zona nie jest ci dluzna

Gość gość
widzisz mały człowieczku, akurat to wiem.Bo jestem z rodziny , która wynajmuje restaurację na imprezy.Ale mam styk z ulicą , w przeciwieństwie do ciebie robolu , nie czerpię informacji z netu.Do sklepów , na imprezy zawodowe nie jeździsz?Rozumiem ,że się teleportujesz :) .A stada plebsu jak ty to objaw zbiorowej halucynacj?Widać ,że robol zenek z magazynu się miota.Ale ok jesteś z wyższej kadry przyjmijmy. Czyli orientujesz się jakie są wyznaczniki przynależności do tzw elity.Biegusiem podajesz.Czekam.

Gość gość
w sumie juz sie nie dziwie, ze kobiety oczekuja za sex pieniedzy na taka skale - jesli jest sie tak kiepskim czy nawet mocno przecietnym, to tez nie dawalabym za darmo jakiejs tepej pale (doslownie) korzystac z dobrodziejstw inwentarza, jeszcze kaleczac mnie albo w najlepszym razie nie dostarczajac orgazmu

Gość gość
no tępa pała to ten co się tak obruszył powyżej mnie parę postów. Siedzi prezes z międzynarodowej korpo na kafe, w piątek wieczorem:)No zaszczyt na kopnął.hahahaha . Teraz biedak googla kroje marynarek i koszul , coby coś napisać.

Gość gość
Dobra młotku nie mecz się , napisz typ koszuli dosyć specyficznej , która jest bardzo popularna w wyższej kadrze kierowniczej.Czekam -to do oszołoma z podobno korpo!

Gość gość
ale on teraz oncina pazury bo idzie do miasta z******* za pieniadze :D

Gość gość
No i pozamiatane.