Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci po 35 r. ż. wy też już jesteście starzy i nudni

Polecane posty

Gość gość
zaden facet nie oponuje? kazdy sie z tym zgadza?:D

Gość gość
prawde mowiac nie wiem na ile realne jest ze jakas mloda laska będzie chciała zwiazac się ze starszym od siebie o kilkanaście lat, bo patrząc na facetow w klubach i nawet na ulicy stwierdzam ze większość wygląda starzej niż mowia ze maja :/ chyba lepiej wygladaja kobiety po 30 niż faceci

Gość gość
nie wyswietlaja komentarzy!

Gość gość
W doopie mam facetów 20-letnich, 30-letnich,40-letnich i 50-letnich, dopiero po 60-tce facet zaczyna mieć jakieś walory o ile jest inteligentny, co w połączeniu z doświadczeniem życiowym czyni go atrakcyjnym.

Gość gość
Po 60tce pala rzadko staje.

Gość gość
"zaden facet nie oponuje? kazdy sie z tym zgadza?" x no ja się zgadzam generalnie. jestem stary i nudny. moje rozrywki to spacer z pieskiem, joga, coś se ugotować lubię, telewizja, internet, akwarium. no w zimę to jeszcze na narty pojadę ale tak w zasadzie bez entuzjazmu. zupełnie nie w głowie mi "rozrywkowe życie", raczej prowadzę tryb życia emeryta. tym bardziej że nie pracuję zbyt wiele. za wiele nie zarabiam ale średnią krajową mam to dla mnie i pieska spokojnie wystarcza. samochodu nie mam i na razie mieć nie zamierzam. jeżdżę rowerem a jak potrzebuję jakąś dłuższą trasę to se pożyczam od znajomych. wszyscy mają samochody więc to nie jest żaden problem a jak se pomyślę że mam zastawić kolejne miejsce przed blokiem kolejnym gratem to wydaje mi się to zupełnie idiotycznym pomysłem. jak mnie czasami wyciągną na jakąś imprezę od czasu do czasu to mam potem tylko niesmak. ale ja myślę że to raczej efekt tego jaki jestem niż mojego wieku. w sumie to zawsze "nudny" byłem. piszę to w cudzysłowie bo ja się ze sobą nie nudzę. a teraz jestem "stary i nudny" :D

Gość gość
".Pachną dobrą wodą, mają markowe garnitury, własnego stylistę, i trenera personalnego na siłce." x o właśnie. do takiego, wymarzonego przez kobiety typu. to ja zupełnie nie pasuję. i nie dlatego że nie mogę taki być bo w sumie było by mnie na to stać. tylko że nie chcę. żeby być takim pozerem to musiałbym się najpierw pozbyć charakteru i zamiast robić to co lubię poświęcić życie na robienie z siebie pajaca.

Gość gość
"Dobra młotku nie mecz się , napisz typ koszuli dosyć specyficznej , która jest bardzo popularna w wyższej kadrze kierowniczej.Czekam -to do oszołoma z podobno korpo! " x naprawdę to jest zupełnie inny świat niż ten w którym ja żyję. gdybym znał "typ koszuli dość specyficznej która jest bardzo popularna w wyższej kadrze kierowniczej" to bym się chyba pochlastał. no ale zdaję sobie sprawę z tego że wiele osób ma tego rodzaju aspiracje i dlatego blog anny lewandowskiej jest taki popularny. a ja w życiu nie byłem na tym blogu, znam go tylko z onetu. więc jak widać jestem "stary i nudny".

Gość gość
10:34 Ile masz lat, jesteś tzw. singlem czy mieszkasz z mamą i z psem?

Gość gość
już jakaś "rycząca czterdziestka" wywiad prowadzi co by chłopa z chatą wyrwać :D

Gość gość
mieszkam tylko z psem.

Gość gość
Rozumiem, że jesteś kawalerem 35 +? Jeśli tak wygląda twoje życie (plus jesteś niskiego wzrostu, masz jakieś cielesne/umysłowe defekty), to faktycznie nudny i ohydny z ciebie stary cap. Ale nie martw się, wielu ma aspiracje do tego, by być w tym wieku, zwłaszcza dla jakichś małolat, interesującym egzemplarzem. Prawda jednak jawi się znacznie, znacznie smutniej. Mogę powiedzieć, że mój wigor (jako "spróchniałej" 30-latki), jest nieporównywalny z "tężyzną fizyczną młodzieniaszków" po 35 r. ż.

Gość gość
I jak przystało na prawdziwe stare próchno, pewnie świecisz w nocy...