Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja go chcę, on mnie chce, ale razem nie będziemy.

Polecane posty

Gość gość

On na mnie patrzy jakby zobaczył 8 cud świata i okolic, rusałkę, jednorożca czy coś tam innego magicznego, oczy mu się błyszczą, uśmiech nie schodzi z twarzy, fascynacja ogromna. Ja na niego patrzę tak samo, tego nie sposób opanować, chociaż cały czas próbuję, on tak samo ale to jest silniejsze. Nie możemy od siebie oderwać wzroku, ciągnie nas do siebie niesamowicie, ale nie możemy być razem, bo on jest z inną. Prowadzą razem firmę, razem mieszkają, wspólne rzeczy, kredyty, samochody. I to już trwa z pół roku jak tak na siebie patrzymy, jak nasz wzrok się spotka to już nie zauważamy nikogo innego, mimo że wokół pełno ludzi. No i co z tego będzie, nic nie będzie. D/u/p/a wielka.

Gość gość
moze tylko tobie sie tak wydaje ???

Gość gość
Też tak myślałam, ale jego dziewczyna też to zauważyła. Pilnuje nas i wtedy on się stara kontrolować. Więc to nie tylko moja wyobraźnia.

Gość gość
On pewnie chce pobzykac na boku a ta juz z jakimis rusalkami wyjezdza

Gość gość
bla bla dlatego idioci firmy się zakłada z obcymi a nie z rodziną czy narzeczona, bo potem takie kwiatki wychodzą. życzę plajty :-)

Gość gość
No ja to wiem, Ty to wiesz, on już pewnie też, ale jest za późno. A ich biznes prosperuje, prędko nie padnie. A pobzykać pewnie by pobzykał, ale to przyzwoity facet jest, więc się tylko gapi. Stara baba ze mnie, a zwalił mnie z nóg już przy pierwszym spotkaniu, kliknęło jak tylko na siebie pierwszy raz spojrzeliśmy, trybiki wskoczyły na swoje miejsce. Ech, no i co ja mam zrobić? Czekać? Mogę się przecież nie doczekać w życiu, z drugiej strony nigdy wcześniej mi się coś takiego nie zdarzyło.

Gość gość
jeśli facet nie kocha to nigdy nie będzie na siłę siedział z kobietą on widocznie chce zamoczyc na boku i ma gwarancję że będziesz siedzieć cicho a ty musisz sprawiać wrażenie łatwej i głupiej to się bawi

Gość gość
kancelaria zabiorę cię właśnie tam ahhh :-D

Gość gość
Jakby mu na Tobie zalezalo i chciałby z Tobą być to by zostawił tamtą...ale nie licz że zonaty facet zostawi żone dla kochanki

Gość gość
Pracujesz czy liczysz na ciepłą posadkę w jego firmie ze wejdziesz na gotowe. Taki facet ma głowę na karku i szybko rozgryzie o co ci chodzi.

Gość gość
gdzie autorka wspominala o zimie pieseczku i? :-)

Gość dlugowlosa na szpilkach
Stara baba co pitoli o jednorozcach ,rusalkach I trybikach wskakujacych na miejsce ..Jedno pytanko -trzezwa jestes?

Gość gość
*żonie

Gość gość
Ciekawe czy byłaby taka zakochana gdyby nie miał firmy tylko prace w fabryce?

Gość gość
u bukmachera już dawno obstawiony wynik kto z nich pierwszy zdechnie. Ukrainiec już się cieszy :-D

Gość gość
Widać, że to pustak jest ta co tu pisze.

Gość gość
nie mam powodów by życzyć ci wesołych świąt :-D

Gość gość
Taki ósmy cud świata a sama i wszyscy ją zlewają i zajętego się czepiła sucz.

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny tacy jak mozesz z tym zyc!! 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Autorko moze znajdz jakiegos jednorozca i sie nadziej? :D

Gość gość
Wy to jednak lubicie sobie dorabiać różne rzeczy. a) Koleś nie ma żony, to jest jego dziewczyna. b) Nie jestem jego kochanką, nie było nigdy nami fizycznego kontaktu i dopóki on jest z nią to nie będzie bo po pierwsze ja nie zamierzam być niczyją kochanką, a po drugie straciłabym do niego szacunek i czar by prysł c) gadam o rusałkach i jednorożcach, bo jakoś chciałam oddać niecodzienność sytuacji - generalnie koleś jest wpatrzony we mnie jak w obrazek, ja w niego tak samo. d) nie interesuje mnie jego firma, nie zamierzam tam pracować, nie moja branża, poza tym utrzymuję się sama od dłuższego czasu i sponsora nie potrzebuję. e) tak wiem, powinnam się rozpędzić i uderzyć głową w ścianę i zrobiłabym to gdybym wiedziała, że zadziała.

Gość gość
To wszystko jasne; bawi się tobą. Gdyby cie chciał toby odszedł od tamtej a majątek zawsze można podzielić. Wszystko można jak się chce ale on nie chce wiec pomarzyć możesz.

Gość gość
To nie taki typ co się kimkolwiek bawi, wierzcie mi też już o tym myślałam, ale on nie jest ani trochę wyrachowany. I nie idealizuję go, bo widzę, że ma różne wady, ale akurat pod takimi względami to po prostu dobry facet jest i jego zachowania są szczere. Nawet wolałabym, żeby to był zwykły f/i/u/t/e/k, bo już dawno bym się z niego wyleczyła. A to, że nie zostawi wszystkiego to ja wiem, nie wiem za to co zrobić żeby mi przeszło.

A oprocz gapienia sie na Niego zamienilas z nim slowo czy tylko telepatycznie sobie slodzicie o milosci ?

Gość gość
Rozmawiamy cały czas, za każdym razem jak się spotkamy, kilka razy w tygodniu, ale miłości sobie nie wyznajemy ;)

Gość gość
i always wanted to have a penfriend. youre my best penfriend, youre my mate, ma pål :-D

Gość gość
I' ve always wanted?

Gość gość
Miałem podobnie i nic z tego nie wyszło. Więc już teraz radze zapominać.

Gość gość
Czemu u Ciebie nie wyszło?

Gość gość
14:08 myślałes że businesswoman weźmie golodupca?