Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nawilżający żel pod prysznic, który faktycznie nawilża.Istnieje coś takiego?

Polecane posty

Gość gość

Teraz używam Nivea creme care i skóra pozostaje sucha. Wcześniej używałam Dove silk glow na początku był ok, ale po tygodniu używania wysuszał skórę.

Gość gość
Dove

Gość gość
ja używam nivea oli i jest nawilżona skóra

Widzialam ostatnio jakis nawilzajacy, ale nie uzywalam. Ja po kąpieli uzywam serum algi morskie bielendy. Bardzo dobrzze sie rozprowadza, szybko wchlania a skora jest porzadnie nawilzona :)

Gość gość
Dove i Luksja Kremowy Żel pod prysznic jakoś tak

Gość gość
Istnieje. Wszystkie żele pod prysznic o olejkowej konsystencji (np. Bielenda witaminowy żel pod prysznic z serii Twoja pielęgnacja), które zostawiają na skórze delikatny nawilżający film.

z bielendy w fioletowym opakowaniu jest bardzo fajny, nie wiem czy to z tej samej serii o której Ty mówisz

Niby cos tam jest, ale ja i tak wole sie po kapieli czyms nasmarowac, czuje sie wtedy zdecydowanie lepiej :) Ostatnio kupilam zmyslowy olejek od bielendy i dziala tak jakby a'la mgielka do ciala, ale super nawilzajaca :) Cudnie pachnie,a skora nie jest sucha. I jeszcze pochwale buteleczke, trojwarstwowy plyn wyglada oblednie w niej :)

Gość gość
Dobrze nawilżają witaminowe olejki pod prysznic od Bielendy, ale przy szorstkiej i mocno wysuszonej skórze na pewno pomoże tropikalny olejek z tej samej firmy, który ma piękny zapach kokosa i nie tłuści skóry i się nie lepi, dobrze regeneruje i odżywia. Na moją skórę działa lepiej niż drogie balsamy czy masła do ciała.