Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja otyłość przyczyną wstydu przed spotkaniem

Polecane posty

Gość gość
Zacznij się odchudzać? idz do dietetyka lub trenera personalnego albo chociaż od diety zacznij . Zobacz jak ich tutaj http://obk.pl/category/odzywianie/diety/ jest mnóstwo. Nie ma co narzekać trzeba działać !!!!!

Gość gość
Powiem Ci tak: świat jest różnorodny a ludzie są różni - jedni są chudzi a inni grubi - ale każdy, obojętnie jak wygląda, zasługuje na szacunek i ma prawo do miłości. Jeśli ktoś zrezygnuje ze znajomości tylko dlatego, że masz nadwagę, to trudno i nie warto takiej znajomości kontynuować. Szukaj a w końcu znajdziesz kogoś, kto cię pokocha a Ty jego. A w międzyczasie zajrzyj sobie na You Tube i poszukaj BBW - trochę się może pozbędziesz kompleksów

Gość gość
Aha, i jeszcze jedno - znam mnóstwo kobiet z nadwagą, które mają wspaniałych facetów.

Gość gość
Otyłość to nie wyrok jak człowiek chce to zawsze coś z tym zrobi. Choćby od diety zacznie. Nie musi być rygorystyczna ale jakaś taka lekka, z zdrową żywnosćią. Proszę http://obk.pl/category/odzywianie/diety/ tutaj tych diet jest bardzo dużo. Mimo iż komercyjne to dopasować ich nie trudno pod siebie.

Gość gość
przeciez to wy pizczecie nie ona Wiec O Co Kaman?

Gość gość
Seks z pasztetem musi byc ohydny fuuuuj..... Mnij zryj ruszaj sie!

Gość ubryszka
u mnie też tak bylo, balam sie wrecz wychodzic z domu. mam kolezanki takiej samej postury i nie boja sie dzialac i zyc normalnie. u mnie bylo inaczej wiec po prostu sie za siebie wzielam, kupilam tabsy piperine forte i karnet na silownie i dzis jestem 15 chudsza i szczesliwa i nadal mam kolezanki ktore kochaja siebie i swoje ciala mimo ze waza sporo za duzo:)

Gość chol94
oj ja gdy byłam otyła wstydziłam się spotkać ze znajomymi na mieście bo mógł mnie ktoś zobaczyć a ja nie wyglądałam za ładnie;/ ale mam to już za sobą dzięki African Mango http://szczupla-kobieta.pl moje życie się odmieniło już nie wstydzę się wychodzić na miasto a wręcz przeciwnie sama wyciągam znajomych by wyjść gdzieś;)

Gość gość
a nie myślałaś żeby troszkę kg zrzucić? bo z tego co widzę nie koniecznie dobrze czujesz się w swojej skórze :( ja jak się wzięlam za siebie to 27 kg schudłam na adipexie...koleżanka mnie zmobilizowała!!! jak coś to oryginalny dostaniesz tu doping-online.com bynajmniej ja tam kupowałam i bylo wszystko ok :) serio spróbuj może ???na pewno i Ty si e lepiej poczujesz...i dwa ja wiem faceci to wzrokowcy...ale wierz mi mądy facet nie będzie patrzył tylko na to...jestem mężatką...mój mąż mnie poznał jak ważyłam 27 kg więcej i taką mnie pokochał...kiogramy zrzuciłam niedawno...oczywiście jest mega zadowolony...ale moje kg nie były dla niego problemem :)głowa do góry

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.