Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak duże macie mieszkania lub domy?

Polecane posty

Gość gość
Ja mam 100-metrowe mieszkanko w kamienicy, (juz splacone) sasiedzi w porzadku, przez okna widac drzewa i nikt nam w szyby nie zaglada, jest ok :-)

Gość gość
10:34 ja mieszkam w centrum w ladnym duzym mieszkaniu 100-metrowym z tarasem, Jesli chodzi o zgielk to zalezy od miasta jak jest duze. My akurat nie mamy zle.

Gość gość
i po co od razu wyzwiska? To tylko swiadczy o twojej kulturze :-o a wlasciwie o jej braku...

Gość gość
Po co wyzwiska? Bo czlowieka strzela jak czyta te wasze dopowiadanki z d**y wziete

Gość gość
No to nie czytaj :-D Proste

Gość gość
W ścisłym centrum nikt nie buduje domów, bo to się nie opłaca nikomu. Jeśli już to buduje się budynki z parterem usługowo-handlowym a ewentualnie na piętrze część mieszkalną. Ludzie, których stać, aby wydać kilka milionów na działkę, to raczej ludzie z żyłką biznesową, więc oni w takich miejscach widzą przede wszystkim potencjał do zarabiania pieniędzy. I tacy ludzie kupują sobie większe działki na osiedlach domków mieszkalnych nieco oddalonych od ścisłego centrum.

Gość gość
U nas w centrum w Rynku buduja kamienice. Mozna kupic cala, albo mieszkanko/apartament.

Gość gość
Tylko kamienica to jednak coś nieco innego niż np. wolnostojący domek parterowy z ogrodem. Nie mniej, o ile kupić całą, to żyje się praktycznie jak w domu. Ja bym nie potrafiła żyć w bloku, gdzie na dole, na górze i po bokach mam sąsiadów. Mieszkałam tak na studiach i nigdy więcej. Wychowałam się w domku na przedmieściach i nie wyobrażam sobie nie mieć własnego podwórka i spokoju.

mam mieszkanie 100m2, wystarczajace na 3 osobowa rodzine ;] ale glupia bylam kupujac to mieszkanie bo mamy na strychu, a ze dach jest beznadziejny to czesto przecieka ;/ bez sensu, bo ani sie nie dogadasz, by naprawili i ani dachu nie naprawisz na wlasna reke, bo nie masz prawa -.- koniecznie ubezpieczajcie swoje chaty, zeby sie straty jakos wyrownywaly! i to najlepiej na wszystko, bo nawet glupim zelazkiem mozna spalic chate. ja ubezpieczylam chate w liberty i wlasciwie sie ciesze, ze jakos mi w pieniadzach wynagradzaja moje straty

Gość ankaankaaa
Nasz dom ma 110 mkw - to dla nas idealny metraż. Mamy ogrzewanie podłogowe, dzierżawimy zbiornik od amerigas i od nich mamy ogrzewanie ponieważ nasza działka nie ma jeszcze dostępu do gazu ziemnego. Dostawa przebiega sprawnie i szybko, a ja nawet nie muszę tego kontrolować, każdorazowo podczas dostawy sprawdzają plomby i zawór bezpieczeństwa.

Gość intuition
Dom ma 220 metrów (dwie kondygnacje), do tego mam mieszkanie 70 metrów (pod wynajem). Oba ubezpieczone w liberty (za dużo warte nieruchomości żeby się nei zabezpieczyć)

Gość gość
dom 130 m - parter z tzw. poddaszem użytkowym, jest nas 3,5 :) bo ja mąż córka i jestem w piątym miesiącu ciąży ;)

Gość gość
94m, 3 sypialnie, salon, kuchnia, łazienka, przedpokój.

Gość gość
Szeregówka 126 metrów, w tym 100 m powierzchni użytkowej. Salono-kuchnia, garaż i łazienka na dole, na piętrze 4 pokoje i druga łazienka. jest nas czwórka, 3-cie dziecko jeszcze by upchnał jakby co;)

Gość beata68
34m2 8 osób

Gość gość
A my planujemy z mężem budowę, projekt się rysuje, około 135 m2, po podłogach ponad 160. Moim zmartwieniem jest fakt, że mamy dość niską ściankę kolankową na poddaszu-70 cm, dach czterospadowy i nie wiem, czy przez to pokoje nie będą kompletnie noefunkcjonalne.. Nie byłam nigdy w takim domku, a ścianki podnieść nie możemy, bo elewacja wtedy się sypie... Ktoś ma jakieś doświadczenie w tym temacie? R

Gość gość
widzieliście tą laseczke? www.i.imgur.com/BX8h4rC.jpg a tu wymiata na maxa!!! www.skracaj.org/onablondi

Gość gość
160m2 - willa, basen, dwa terenowce w garażu i prąd z paneli :) Wszystko kupiłem za hasj z tej strony : www.jakzarabiambezetatu.pl

Gość gość
Ja mam bardzo małe mieszkanie dla tego do kuchni która jest mikroskopijna musiałam zamówić meble na wymiar. Zleciłam to firmie www.westor.pl i zrobili mi piękne meble .

Gość gość
Jeżeli szukacie ładnych , trwałych i funkcjonalnych drzwi to warto zajrzeć na ich stronę www.westo.pl. My kupowaliśmy meble od nich i bardzo dobrze nam służą.

Gość gość
Gdybyście poszukiwali dobrego dewelopera budowlanego, polecam www.smigielskigroup.pl mają świetne domy szeregowe i nie tylko! Na stronie znajdują się szczegółowe informacje. Mam dom od niego, jest naprawdę solidnie wykonany wiec sądzę, ze osoby zainteresowane znajdą tam dla siebie coś ciekawego :)

Gość gość
Kupiłam mieszkanie w stanie deweloperskim o powierzchni 50 m2 w Krakowie na osiedlu Europejskim. Dzięki firmie DD projekt wygląda jak z katalogu więc nieważne że jest takie malutkie :)