Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak duże macie mieszkania lub domy?

Polecane posty

Gość gość

pytam z ciekawości, bo teraz, przynajmniej jak się czyta to forum, jak nie masz min. 100metrów i pokoju dla każdego członka rodziny to podlegasz pod patologię :O Ja mam mieszkanie 70m, 3 pokojowe, ale wiele lat mieszkałam na 40m i do patologii nie należałam, a rodzice również wychowali mnie i 2 rodzeństwa na 43m i żyjemy, mamy się świetnie i kontakty mamy ze sobą super. Pytam jak jest u was?

Gość gość
106m/2 osoby, mieszkanie, ale już jesteśmy starzy, wiek przedemerytalny.

Gość gość
teraz mam 50m2 - 2 osoby. Wychowaliśmy się w 58m2 we czworo. Było dosyć miejsca.

Gość gość
Mam 37 lat. Wychowywalam sie w bloku, 4 osoby 56 metrow, potem mieszkalam sama na 40 m, wyszlam za maz mamy dwojke dzieci i dom 150 metrow.

Gość gość
38 m i planuję kupić 70-8, ale to za rok, może dwa. Póki co 4 osobowa patologia mieszkająca w 2 pokojach.

Gość gość
Dom 90m z czego tylko 60m jest uzywana bo poddsze czeka az je przerobimy i jakos nam sie nie spieszy bo te 60m jest ok dla 3osobowej rodziny.autorko ludzie na tym forum nie znaja znaczenia slowa "patologia"trzeba im wspolczuc takiego braku podstawowej wiedzy, a nie przejowac sie ich slowami.

Gość gość
gość dziś wiem o czym piszesz, ale czytając to forum miałam wrażenie, że wszystkie kafeterianki mają wille :O W rzeczywistości mam sporo znajomych, którzy wychowują dzieci w 2 pokojowych mieszkaniach i są to porządni ludzie. Mam tez bogatych znajomych z domami przeszło 200 metrowymi, ale nigdy nie powiedzieli o nikim patologia, jak to się czytam na tym forum.

Gość gość
Mam caly blok!

Gość gość
gość dziś a ja całe osiedle i mieszkam na podwórku, a kto bogatemu zabroni?

Gość gość
62m , 3pokoje. Tu też się wychowałam z 3rodzeństwa ale siostra szybko się wyprowadziła.

Gość gość
Mamy jedno dziecko.Drugie w drodze.350m dom.

Gość gość
28m i 3osoby bo na tyle nas bylo stac, ciasne ale wlasne i bez tesciow:-P

Gość gość
My mamy mieszkanie 56 m2 - sypialnia, salon, kuchnia z jadalnią. Jest nas dwoje wiec w sam raz :-)

Gość gość
gość dziś Mamy jedno dziecko.Drugie w drodze.350m dom. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx weź to ogrzej i posprzątaj, o ogrodzie nie wspomnę, nie zazdroszczę

Gość gość
tez wychowalam sie na typowym osiedlu z czasow PRL-u, w bloku, mieszkaniu 4 pokojowym, ok. 63 m2 - rodzice, brat i ja. Pozniej mieszkalam w roznych wynajmowanych mieszkaniach, wiekszych, czy mniejszych. Dzis (39 lat) mam swoja rodzine, meza, dziecko, drugie w drodze i mamy dom, typu blizniak ok. 180 m2.

Gość gość
Jak wszystko dobrze pójdzie jutro będziemy mieli wymarzone 59 metrów :D dla nas w sam raz. Duży salon, widna kuchnia, pokój dla dziecka, sypialnia i łazienka osobno z wc :) oby się udało ;)

Gość gość
Gość 9.35 :-) spokojnie, do sprzątania zawsze ktoś sie znajdzie ;-) a ogrzewanie to w XXI wieku nie oznacza pieca i węgla :-) pozdrawiam

Gość gość
Ja mieszkam w bliźniaku i mam około 100 m2 na 3 osoby. 3 pokoje na piętrze i duży salon na dole. W sam raz

Gość gość
Ja buduje dom 230m. Myślę ze w sam raz na 3 osoby i psa.

Gość gość
Ja mam dom z ogrodem,a sama wychowałam się w mieszkanku niespełna 40 m2 hi hi, i nie było żadnej patologii,pewnie,że chciałam mieć swoj pokój,ale nie można mieć wszystkiego, teraz mam bardzo dobrą sytuację materialną ale nigdy nie nabijam się z kogoś kto ma gorzej czy dużo lepiej ode mnie.

Gość gość
tu autorka - chwalę sobie mieszkanie, bo dużo podróżujemy, zamykam na klucz i o nic się nie martwię. W sumie mieszkanie ma swoje spore plusy ;)

Gość gość
Dom 140 m - ja mąż, dwoje dzieci.

Gość gość
Mieszkanie 100 m2 w kamienicy polozonej w parku. Mieszkam: ja, mąż, nastoletni syn i kotka, drugie dziecko studiuje w innym miescie :-)

Gość gość
Nie zazdroszcze domu 350 metrow, stanowczo za duzy....

Gość gość
mam koleżankę, która wybudowała parterówkę 180m2 i teraz pluje sobie w brodę, że taka kolumbryna, bo jak ma to wysprzatać to jest chora, jej mąż odkurza tą powierzchnie 2 godziny! Przeklinają ten dom na czym świat stoi, ale nie mogą sprzedać bo wzięli na to kredyt. I tak to jest z tymi wielkimi domami ;)

Gość gość
Moja kuzynka ma 4 dzieci i stawiaja taki wielki dom, tez cos ok 350 metrow. Koncza go i wykonczyc nie moga... Sam dach kosztowal kupe forsy ;-)

Gość gość
Dom 200m2 , jedno dziecko

Gość gość
dom w zabudowie szeregowej, ok. 110 m2, rodzina 2 + 2

Gość gość
Dom ok 210 m2 , 3 sypialnie , bardzo duży salon , 2 łazienki i jedna toaleta , duża kuchnia z jadalnią. Ja i mąż + 8 letnia córka maluszek w drodze . Do 14 roku życia mieszkałam z mata tata i dwójką rodzeństwa w jednym pokoju z kuchnia i nie uważam ze byliśmy patologia , później tata rozbudowa dom i teraz maja 4 sypialnie plus salon dwie łazienki i toaleta

Gość gość
gość dziś Moja kuzynka ma 4 dzieci i stawiaja taki wielki dom, tez cos ok 350 metrow. Koncza go i wykonczyc nie moga... Sam dach kosztowal kupe forsy oczko.gif xxxx do 18-stek dzieci może zdążą wykończyć :D potem zostaną sami w tym kolosie :O