Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość951

Problem z miesiączką, cóż to może być?

Polecane posty

Gość gość951

Otóż mam okres całkieeeem regularnie, czasami mi się spóźnia kilka dni, a nawet tydzień, ale zawsze wiem kiedy on nastąpi bo czuje objawy takie jaki charakterystyczny ból w podbrzuszu, rozdrażnienie i lekki ból w piersiach.Prowadzę też kalendarzyk, który sam wylicza mi dni spodziewanej miesiączki. Jednakże miesiąc temu dostałam okres zupełnie niespodziewanie, kilka dni przed spodziewanym terminem! Wieczorem zauważyłam male plamki na majtkach, a rano zobaczyłam już więcej krwi. Krew była czysta, bez żadnych skrzepów (a zawsze było ich sporo) w dodatku było jej nieco mniej niż w przypadku innych miesiączek. A co najdziwniejsze nie czułam żadnych objawów ani przed ani w trakcie, kompletnie nic. Trwało to 6 dni dokładnie, czyli tak jak normalny okres. Strasznie się denerwowałam i przeryłam cały internet w poszukiwaniu informacji na ten temat. Otóż tydzień przed krwawieniem miałam kilkukrotny skurcz w łydce i udało mi się wyczytać, że jest to bardzo znaczny niedobór magnezu w organizmie. Jednym z objawów niedoboru magnezu jest podobno zaburzenie cyklu miesiączkowego i gospodarki hormonalnej. Zakupiłam więc magnez w tabletkach i brałam codziennie bo 2 tabletki. Myślałam, że wszytko będzie okej, jednak według obliczeń okres powinnam dostać już jutro a ja znowu nie mam żadnych objawów ani nic Kochamy się z chłopakiem zawsze z prezerwatywą. Raz był problem, ponieważ prezerwatywa dosłownie 2 minuty przed wytryskiem zsunęła się z członka, a nie mieliśmy innej więc dokończyliśmy bez, ale chłopak wyszedł ze mnie tuż przed wytryskiem, więc nie sądzę, żeby zapłodnienie było możliwe. Jedyne co czuję teraz od kilku dni to dziwne uczucie w krzyżu, które promieniuje do prawej nogi, ale nie jest to ból. Do lekarza na razie nie chce iść, kurde dziewczyny poradźcie coś

Gość gość
Dziewczyno cała twoja mądrość to ci/pa.