Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masażer do ciała Wellneo Tonific

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z Was ma, używa, potwierdzi pozytywne efekty?

Gość gość
Też jestem ciekawa efektów. Może już ktoś stosował?

Gość gość
Też szukam kogoś, kto używa... Bo nie wiem, czy się opłaca kupić.

Gość gość
no wlasnie bardzo dziwne bo ani jednej opini nie moge znalesc wiec to podejrzane :/

Gość gość
Też wydaje mi się to dziwne, bo znalazłam tylko reklamę, żadnej opinii.

Gość gość
kupiłam, czekam na przesyłkę, zobaczymy

Gość gość
Dzisiaj zamowilam. Do konca tygodnia ma mi przyjsc. Na pewno dam opinje ...

Gość gość
Dzisiaj mi przyszlo. Pierwsze wrażenie... boli brzuch ale bede stosowala codziennie... jeszcze napisze po paru dniach. ;-)

Gość gość
Czekam z niecierpliwością na opinie. Muszę coś zrobić ze sobą, a niestety życie codzienne nie pozwala mi na regularne ćwiczenia. A szkoda.

Gość gość
Czy ktoś stosowal, ? Są jakieś efekty?

Gość gość
Mam, kupiłem na allegro i jestem bardzo zadowolony. Na pewno daje efekt bo się dobrze czuje gdy po ćwiczeniach mięśnie sobie rozmasowuje tzn relax robie. Miałem już kilka takich wynalazków i ten jest zdecydowanie najsolidniejszy

Gość gość
widziałam reklamę w tv, gdzie to można kupić najtaniej?

Gość gość
na allegro.

Gość gość
Ja mam z allegro, od 3 czy 4 tygodni używam, cośtam widać, skóra na udach trochę gładsza, na brzuchu jeszcze nie próbowałam. Ale jak przetestuje to napiszę.

Gość gość
na allegro i w sklepie internetowym po tyle samo jest, więc chyba bez różnicy

Gość gość
kupiłam i mogę szczerze powiedzieć, że warto. na cellulit nie wiem, ale masuj***ardzo przyjemnie, mocno i głęboko. na Allegro najtaniej

Gość LOFI28
Używam od miesiąca. Dostałam w prezencie od mamy. Myslalam ze to kolejny badziew z TOP SHOP(mama ma sklonnosci do telezakupów) ale od pierwszego uzycia bylam zachwycona.Swietnie wygładza skóre , rozbija celulit uda/pośladki/brzuch .(wazna reguralnosc ja stosuje codziennie po 7-10min min na kazdą noge) Dodatkowo inne nakładki zapewniają rozlużnienie mięsni pleców barki ramiona po cwiczeniach pracy przy biurku .Wibracje są intensywne mozna je regulowac a masazer nie jest głosny .Jesli chodzi o opinię ze nadwyręza nadgarstek przy kilkunasto minutowym stosowaniu nie mogę się zgodzić.Zależy w jaki sposób wykonujemy masaz i jak chwytami Tonific .Produkt sie sprawdza w 100% dla mnie bomba

Gość LOFI28
Używam od miesiąca. Dostałam w prezencie od mamy. Myslalam ze to kolejny badziew z TOP SHOP(mama ma sklonnosci do telezakupów) ale od pierwszego uzycia bylam zachwycona.Swietnie wygładza skóre , rozbija celulit uda/pośladki/brzuch .(wazna reguralnosc ja stosuje codziennie po 7-10min min na kazdą noge) Dodatkowo inne nakładki zapewniają rozlużnienie mięsni pleców barki ramiona po cwiczeniach pracy przy biurku .Wibracje są intensywne mozna je regulowac a masazer nie jest głosny .Jesli chodzi o opinię ze nadwyręza nadgarstek przy kilkunasto minutowym stosowaniu nie mogę się zgodzić.Zależy w jaki sposób wykonujemy masaz i jak chwytami Tonific .Produkt sie sprawdza w 100% dla mnie bomba

Gość gość
Używam masażer od dwóch miesięcy. Skóra jest bardziej napięta, koloryt poprawiony. Bardzo dobrze rozluźnia i radzi sobie z silnym bólem. Myślałam, że nie da rady, ale przy tej sile masażera mój mięsień się poddał i na drugi dzień nie było śladu po bólu. Natomiast co do efektu "niszczenia cellulitu" połączonego ze zdrowym trybem i katowaniem nóg ćwiczeniami tu jest na pewno efekt pozytywny, jest różnica ( minimalna, ale jest) ale nie spodziewajmy się cudów po 2 miesiącach. Ogólnie polecam za te pieniądze warto.

Gość gość
Ma moze ktos te koncowki do piet z tego masazera?

Gość gość
Ja mam a co.

Gość gość
Bo ja sobie zamowilam ten masazer i nie przyszly mi te końcówki. Czy macie odsprzedac? Bo firma u ktorej kupilam sie ociaga co 2 dni pisza ze zamowienie sie opozni. masazer mam ale te końcówki by mi sie przydały.