Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy byłyście kiedyś świadkiem wypadku samochodowego z ofiarami śmiertelnymi ?

Polecane posty

Gość gość

W sumie to nie mam nic do dodania. Pytanie jak wyżej

Gość gość
Tak. Raz straszny widok. A mój mąż pracuje jako kierowca w zakładzie pogrzebowym. Różnych rzeczy się już naogladal

Gość gość
tak, wydarzyło się to pod moim oknem :/ tir przejechał przez kobietę a drugi raz byłam świadkiem jak samochód dostawczy potrącił pieszego na pasach, nawet dałam mojemu chłopakowi mój tel bo ja byłam w szoku żeby dzwonić na pogotowie

Gość gość
ja raz widzialam, cos strasznego. Kobieta wyleciała przez przednia szybe, z faceta nic nie zostalo bo miejsce od strony kierowcy zostalo zgniecione. Dlugo mialam potem koszmary i balam sie jezdzic samochodem, mimo ze nie uczestniczylam w tym wypadku, bylam tylko swiadkiem

Gość gość
My kiedys widzielismy miejsce zderzenia busa z pociagiem..wypadek mial miejsce doslownie minute przed naszym przyjazdem pod ten przejazd....bylismy w szoku, wszedzie porozwalane rzeczy, jakies bezksztaltne masy (okazalo sie ze to resztki pasazerow busa),jakis facet lezal na poboczu i poruszal reka. Moj maz wysiadl zobaczyc czy kogos na szybko nie trzeba wyciagnac, ja zostalam w samochodzie i zadzwonilam po karetke. Po chwili zaczeli wysiadac pasazerowie pociagu i pomagali wyciagnac rannych, ale prawde mowiac to chyba tylko 3 osoby ocalaly....na jakies 10 jadacych tym busem

Gość gość
Ja bylam potracona samochodem. Stracilam przytomnosc. Podali mi tlen

Gość gość
A ja zawodowo jeżdżę na wypadki ze skutkiem śmiertelnym i nie jeden już widziałam.

Gość gość
Ja widziałam jak kobieta potrąciła dwóch chłopców. Jednego zabierała karetka a drugi był martwy. Straszny widok.

Gość gość
mój facet dostał kiedys parę zdjęc od znajomego pokazujace smiertelne wypadki, straszne, prawie plakalam , zamykalam oczy, kazałam mu natychmiast te zdjecia usunąc i tak też zrobił. bardzo przeżywałam później przez pare miesiecy przed snem te widoki jakie mi zafundował.. okropne.. motorzysta przeciety na pol z brzucha wisialy rozjechane na pare metrow flaki , gdzies tam lezaly nogi. boże straszne

Gość sophisticaded
Kilkakrotnie. Ustąpiłam pierwszeństwa na pasach chłopcu z rowerem, samochód na drugim pasie uderzył w niego z ogromną prędkością. I kilka innych sytuacji. Wliczając w to wypadek, w którym brałam udział i zginął pasażer z samochodu, którym kierowałam.

Gość DuchLacper
Ja jestem ofiarą takiego wypadku. Na szczęście w zaświatach jest dostęp do internetu i kablówki.

Gość gość
Mieszkałam przy takiej ulicy Częsty widok Czasem śmiertelne czasem jedna a druga w ciężkim stanie czasami wszyscy żywi jak wtedy gdy w upalny dzień maluchem pod gazem z kąpieliska wracali, dachowali a potem wypełzli z tego malucha i próbowali go podnosić-masakra mówię wam! Tylko adrenalina ich trzymała na nogach bo jak dwóm z nich opadła to pieprznęli jak stali!

Gość gość
23:35 czyli zabiłaś człowieka swoją nadgorliwością Zawsze powtarzam że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu a kierowca powinien mieć oczy dookoła łba i swoje manewry zgrać z manewrami innych uczestników ruchu -niestety ale tak właśnie jest" Przykład który widziałam wczoraj w tv Stoi na autostradzie kobieta na poboczu potrzebuje pomocy Jedzie tir i drugi go wyprzedza-to trwa a żaden nie chce zwolnić, jakiś kretyn osobówką bierze tira z prawej strony poboczem, za 3sek. uderzy w kobietę, ale tir zajeżdża mu drogę-mógł zwolnić wcześniej, puścić tira któremu się śpieszy a kretyn w osobówce pomknął by lewą stroną, poczuł się odpowiedzialny i postanowił ratować bezbronną kobietę. Tak samo ty mogłaś nie puszczać widząc że wariaci jadą!

Gość gość
Ja też jeśli już kogoś puszczam na pasach najpierw się upewniam że ci z drugiej strony też mają taki zamiar. Nie jestem aż taką ignorantką żeby puszczać bezmyślnie bo tak mnie na jakimś marnym kursie uczono 30 lat temu o nie. To rozsądek uczynił mnie dobrym kierowcą nie kursy na prawko.

Gość gość
23:35 czyli zabiłaś człowieka swoją nadgorliwością xxx Nie pisz bzdur. Chłopca zabił idiota na drugim pasie, który nie przestrzegał przepisów.