Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Androgen

Przepraszam wszystkich

Polecane posty

Gość gość
gość dziś spokojnie, to tylko wytwór cudzej wyobraźni, ona nie istnieje na prawdę smiech.gif x Czyli myślisz, że prawdziwa żona dalej nic nie wie? No to lepiej niech się nie dowie.

Gość gość
20:57 Od kogo to @?

Gość gość
twojemu mężusiowi aka father figure ,nawet niedorozwinięta emocjonalnie HIM z ogólnego się podoba, to wiesz... :D

Gość gość
BÓG jest wzorem mądrości: mnóstwo dzieci, żadnych alimentów, żadnej żony i żadnej teściowej. Objawia się wybranym, rozmawia z nielicznymi i wpuszcza do swoich wielu mieszkań kogo chce. I dzięki tej Bożej Mądrości niektóre dzieci darzą Go Zaufaniem, Uwielbieniem i Miłością. Pozostali próbują rzucać kamieniami Panu Bogu w okna i trafiają kulą w płot swojego własnego ograniczenia

Gość gość
gość dziś i tak się nie ważysz :P

Gość gość
Piszesz Ingo że każdy ma prawo do szczęścia , tylko co to jest za szczęście które odbywa się kosztem innych. Żyjesz w kłamstwie , oszukując nie tylko męża ale i własne dzieci. Jeżeli tak ma wyglądać szczęście to ja dziękuję bardzo. Może czas byś pomyślała o uporządkowaniu swojego życia , byś dała szansę swojemu mężowi , żeby mógł ułożyć swoje. Jaką matką trzeba być ,żeby w imię miłości i swojego egoizmu zostawić na miesiąc swoje dzieci i jechać w podróż z kochankiem , i jak można być wtedy szczęśliwym. Robisz źle i Ty to wiesz , i tych jak to ujęłaś ''wiele kobiet takich jak Ty , które milczą " to milczą dlatego bo NIE MA SIĘ CZYM CHWALIĆ .

Gość gość
Wkleilabym chetnie jego zdjecie zeby te co nie widzialy zobaczyly ze to starszy siwy pan w okularach, zwykly szary i przecietny na ktorego by na ulicy nie spojrzaly nawet a tu sikaja po nogach do niego.

Gość gość
Madrze napisalas....''zrobi cos sobie to problem z glowy'' -ja tak nie mysle.To ojciec moich dzieci i kiedys kochalam tego faceta,nie chce zlosci,chce rozstac sie normalnie jak cywilizowani ludzie-w zgodzie.Czasem cos trwa na wieki a czasem cos sie konczy...... Ten drugi to Norweg,znamy sie sporo czasu-moja firma wspolpracuje z jego firma.Bardzo czesto bywalismy razem na kontraktach oczywiscie jako partnerzy zawodowi,ja znam jego zycie,on moje.....i jak w pierwszym poscie napisalam w maju bedzie rok NASZEGO ROMANSU... Nie chodzi tu o pieniadze czy urode czy nie wiem co bo oboje na finanse nie narzekamy,ja jestem zwykla przecietna kobieta on starszym juz prawie siwym panem....kochamy sie dla siebie!

Gość gość
Kto ma kochanka? Żona Androgena? Jeszcze wszystkich poucza?

Gość gość
gość dziś Skoro on taki stary to ile ma ta małolatka? 40? :D

Gość gość
Zawsze jestem za tym by małżeństwo jednak się nie rozpadało, ale trudno, jest jak jest. Inga jak napisałam; dobrze będzie jeśli coś definitywnie zdecydujesz. Bo tkwić tak latami w takim układzie to nie wyjdzie Ci na zdrowie.

Gość gość
Nie to ze taki stary, tylko widac ze dobrze po 40tce jest i nie jest pierwszej swiezosci jak to siebie zachwalal

Gość gość
Ile Andro ma lat? Niski,siwy tak ok 49

21.00 w koronkowej, bialej sukience HIM calkiem apetyczna.. co sie czepiasz zazdrosne stworzenie .. nie znam plci pomaranczowej -dlatemu

Gość gość
gość dziś gość dziś spokojnie, to tylko wytwór cudzej wyobraźni, ona nie istnieje na prawdę smiech.gif x Czyli myślisz, że prawdziwa żona dalej nic nie wie? No to lepiej niech się nie dowie. xx Mam nadzieję, że nie istnieje tak głupia kobieta jak talia ;)

Gość gość
Talia kogo jeszcze znasz z forum?

Gość gość
Talia83 dziś 21.00 w koronkowej, bialej sukience HIM calkiem apetyczna.. co sie czepiasz zazdrosne stworzenie .. nie znam plci pomaranczowej -dlatemu x Nie twierdzę, że jest brzydka, tylko ma taki sam poziom emocjonalny i intelektualny jak ty :P No widzisz, nie załapałaś :D

Gość gość
A skąd ty śweżynko wiesz o him? :D Jak z nią nie pisał? Hmm?

21.05 Nie krepuj sie, ale potem bedzie przykro wirtualnym lizarom jaj ..:)

czy przyjdzie tu znow ktos w koncu inteligentny, czy czapeczki wam poprawiac..?

Gość gość
I jeszcze drobna roznica - wy wszystkie lizecie ta sama osliniona wielokrotnie szybke, a ja mam ostre dymanie w realu..pomimo wieloletniego stazu kurki zaobraczkowane 6/9 Androgen, nie idź drogą ducha cafe.

21.26 ten co sam sobie kwiatki wysylal? - ale sie usmialam.. sam sie wielbil 60 -latek ;) Troche szacunku döla starego Slazka ..

Gość gość
Talia83 dziś 21,18 Bo czytam was , jak otwarta ksiazeczke dla dzieci.. x x jasne jesteś tu kilka dni i wiesz o him, której nie ma od dawna hue hue hue. Przynajmniej spróbuj być wiarygodna :P Bi/tch please :P

Gość jetsemwszoku
Zaproś Andro, poczyta nam Bukowskiego :D Nie, nie, żona Andro nie może być tak nieprzeciętna inaczej, nie, albo może i dlatego 3/4 czasu spędzał tutaj.

Gość gość
Kurfa, ale żenująca ściema:o

Gość gość
Androgen, wystarczyło napisać że forum ci się znudziło.

Gość gość
Skąd ty dziada znasz żono? Dziad usmiercił żonę, ciebie Andro nie