Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieaniołek

Kaaruzella

Polecane posty

Kredosław nie mam zielonego pojęcia gdzie Niestała trzyma tu sól. Ona zajmuje się tu artykułami przeznaczonymi do spożycia . Zresztą pierwszy raz jestem w Karuzelowej kuchni Piẹprz, zaraz znalazłem... No nie pomogę Kredosław :( , ale znając życie, ktoś Ci dosoli.

Co znowu takiego napisałem Płock, że Ty nie masz siły? :O Jejku, chyba zacznę cedzić słowa. ;) Przyznaj się lepiej, że przyszedłeś tu pożyczyć cukier. :D

Gość Pł
Jak zwykle w Twoim stylu, pleciesz trzy po trzy. Jeśli rzeczywiście Niestała ma być z Blaszakiem to będę trzymał za nich kciuki i to oba rzecz jasna :)

Gość gość
Z kim ma być z tobą przebrana Mario od Wilka za Płocka?:-D

Pł dziś Nowy to stary pedofil jest x Co ty chcesz ugrać podszywając się pod Płocka ? Tak, tak już tu łykam. Płock jest tu dla Dziewczyn i dla się Nich się tu produkuje Może i wygląda to żałośnie i nieporadnie, ale nie jest żałosnym wypalonym człowiekiem , który musi kraść nicki by zaistnieć. I to pod Płocka, bez obrazy, ale ten człowiek naprawdę nie ma pomysłu na siebie , może potrzebuje pomocy?

Gość gość
Hahahahaha bo jebne z tego gościa! Do Tworek z tobą

Gość gość
Nowy masz anielską cierpliwość do upierdliwych gości.??

Co w mim stylu? Piszę jak jest. Niestała ma tylu adoratorów że nadaje im numery. Tobie nadała najgorszy czyli "2" :( I zanim skoczysz, pomyśl ile dobrego zrobiłeś by Karuzela się kręciła. :)

Gość gość
Fri, a napijemy sie drina? Aj my do niego, on do nas te paskudne alko "łapie" tak źe owija w swe na początku w pyszne objecia,a puźniej dramat... Ptyś

Gość Pł
Numery to nadawali w obozach więc staranniej dobieraj słowa i ogranicz te historie nie z tego świata, bo już robi się to męczące.

Gość gość
Blaszak wylizuje Niestałej patelnię.

Cholercia :-O i wyjdzie na to, że sieję nieprawdę :-O Niestala oczywiście nie jest z blaszakiem, możesz nadal startować, Płock ;) może Tobie się uda, chłopie, no komuś musi:) To nikt nie chce słyszeć o Rysiu? :-O ;) Zaraz tam zamieniać, Panie Nowy, ważne, że człowiek czuje się jak u siebie :) a hejtowac to ja mogę co najwyżej Ostrów, jak przystało na prawdziwego kaliszaka ;) Co do Kasi...czas się zatrzymał, co? A to błąd:-O jest mnóstwo fajnych dziewczyn na "K"

Gość gość
Karuzele naoliwić coś się zapycha?

"Co swoje to już przeżyłam" :-O zamierzam powiedzieć za pół wieku:-P bycie samemu jest trudne i smutne:( wpedza w choroby, człowiek dziwaczeje i nie jestem do końca przekonana czy ma czym żyć, jeśli nie ma hobby:-O i kto Ci poda szklankę wody na łożu śmierci?:) tylko nie odpowiadaj jak w tym kawale, że Ty spragniony nie jesteś :-P :D

"Co swoje to już przeżyłam" :-O zamierzam powiedzieć za pół wieku:-P bycie samemu jest trudne i smutne:( wpedza w choroby, człowiek dziwaczeje i nie jestem do końca przekonana czy ma czym żyć, jeśli nie ma hobby:-O i kto Ci poda szklankę wody na łożu śmierci?:) tylko nie odpowiadaj jak w tym kawale, że Ty spragniony nie jesteś :-P :D

Gość gość
Pchne

Gość gość
Aniołku pchaj ten stary złom.

Gość gość
16.36 gościu weszłeś to licz się ze słowami ok..?

Gość niestała     czytaczka
Dobry wieczór :) Niezła płyta. Polecam :) https://youtu.be/V3YxFizj6pk W pierwszym rzędzie, buziak 👄 dla wszystkich weekendowych czytaczek. :)

Gość niestała    czytaczka
Słodka ? Daj spokój z tłumaczeniem się, napisałaś, żart poszedł w eter, ktoś podchwycił. Tutaj dużo nie trzeba, a żart to i owszem, ale okazuje się, że nie każdy wyłapuje te same niuanse :) Jak weekend u Was ? :)

Gość niestała      czytaczka
Dzięki :) Mam płytę i byłam na koncercie, żeby posłuchać w oryginale :) Zadzwonię :)

Gość Blednygosc
Hej skarbie Hej karuzelowicze

Gość niestała    czytaczka
Hej skarbie :) Jak droga ?

Gość niestała     czytaczka
Jakby się zaraz karuzela zatrzymała, to ja nie odtykam bo mi głowa leci i idę spać :)